- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Ayy benim eşim ön lisans mezunu, ben de lisans mezunuyum.
Evlenmekle hata mı yapmışım

Evlenmekle hata mı yapmışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen sil aklından yoluna bak benden söylemesi..Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.
Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.
Sorun köy çocuğu olması değil çoğumuzun kökleri köyden geliyor, sorun alkolik ve kumarbaz olması, şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum diye böbürlenip kendini çok öven biriyse zaten karakteri yaramaz, çok sevdim aşık oldum ne yapayım der evlenirseniz delikanlıyı köy kahvesinden toplayamazsınız, köyde yapamazsın diyenler de haklı, kökenim köyden geliyor ama babam İstanbul doğumlu ben de öyle, arada dedemin köyüne giderdik, şalvar da giyerdim, lastik ayakkabı da, kaldığımız müddetçe akrabaların bazı işlerine yardım edip tarlalarda dolanmak hoşuma giderdi ama sürekli köyde kalıp onca ağır işi yapamam, siz de yapamazsınız çünkü bildiğiniz gibi köydeki işler kolay değil ve çoğu köyde tarla dahil birçok iş kadının sırtına yüklenir, erkekler köy kahvesinde oturup gıybetten başka pek bir şey yapmaz.
Mune nin dedikleri harfiyen doğru.. Bende İstanbul doğuma büyüme bir insanım hayatımda hiç köy görmüş insanda değildim ta ki evlenene kadar. İş Kurduk büyüttük ve battık tarlada calısıp ekstra dan e dede köpek gibi calısıyorum eşim olacak öküz yemeğini yer kahveye gider. Hiç bulaşma bence...
Ne gibi farklı düşündüğünü merak ettim acıkcası canım
Şaka mı? Ben sizi çok daha farklı düşündüğümden yazdıklarınız beni çok şaşırttı.
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.
Yazılarınızdan dominant bir karakter profili oluşmuştu zihnimde, eşini istediği gibi yönlendirip ben ne dersem o olur diyen eşi kahveye gitse ensesinden tuttuğu gibi eve getirebilecek bir kadın karakter olarak düşünmüştüm, eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyorsa yazık, hem şaşırdım hem de üzüldüm.Ne gibi farklı düşündüğünü merak ettim acıkcası canım
Dominant bir kadın olamadım malesef. Dominantlığı da sevmem acıkcası elaleme Boyum bükeceğime tarlada eşek gibi calısmayı tercih ederim. Sadece pes etmeyi sevmiyorum tek kötü yanlarımdan bir tanesiYazılarınızdan dominant bir karakter profili oluşmuştu zihnimde, eşini istediği gibi yönlendirip ben ne dersem o olur diyen eşi kahveye gitse ensesinden tuttuğu gibi eve getirebilecek bir kadın karakter olarak düşünmüştüm, eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyorsa yazık, hem şaşırdım hem de üzüldüm.
Çalışmak güzeldir de dominantlık birine boyun bükmek değildir ki yani eşinize göre baskın bir karaktere sahipsinizdir diye düşünmüştüm, dominanttan kastım o, pes etmeyi kimse sevmez ama olmayanı oldurmaya çalışmak da boşa zaman kaybıdır, tabii eşiniz ara sıra kahveye gidiyor da siz bunu tolere ediyorsanız bir şey diyemem, ki zaten ikili ilişkilere mümkün olduğunca müdahil olmamayı tercih ederim, yalnız eşim kahveye gidiyor olsaydı ben o kahveyi basardım, kahvedeki tüm evli adamlarda bu baskından nasibini alırdı :)) herkesin kendi tercihi tabii ama ben kahve alışkanlığını sevmiyorum, onun yerine daha faydalı bir hobi bulup oyalanmasını tercih ederim.Dominant bir kadın olamadım malesef. Dominantlığı da sevmem acıkcası elaleme Boyum bükeceğime tarlada eşek gibi calısmayı tercih ederim. Sadece pes etmeyi sevmiyorum tek kötü yanlarımdan bir tanesi![]()