- Konu Sahibi Biti Zdrava
Artık köylü, şehirli diye gerek kalmayacak ölçüde insanlar kendini eğitebiliyor. Bu konuda ortak bir nokta belki bir nebze bulunabilir. Fakat kumar olayı var ise ki bu olmasa sanmıyorum konuşsunlar, Allah korusun diyorum. Ve öyle aman tedavi görür aman evlenince değişir aman beni çok seviyor söz verdi oynamam dedi kuran a el bastı gibi şeylere sakın sakın kanmayın. Serdar Ortaç gibi milyoner bir adamsa sıkıntı yok tabi. Ama bir ekmeğe muhtaç olursunuz diyelim onun parasını kumara vermeye tercih eder.Kumar oynadığını gizlemek için söylediği yalanları, bir erkek karısını aldatırken kurgulayamaz, o kadar diyorum. Öyle bir illet Allah tez zamanda soğutsun sizi.Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.