- Konu Sahibi busecikbuse
Esprili bir insan olabilirsiniz ama yakın çevreniz içinde, dediğiniz gibi. Dışarıdan soğuk görünüyorsanız insanlar size yaklaşmaz zaten.doğru dışardan soğuk görünüyorum ama ben espirili bi insanım yani en azından yakın çevrem öyle der konuştuğum kişilerde bana hiç adım atmıyorki nerede yanlış yaptığımı gerçekten anlamıyorum küçük gruplarda iyi hoş sohbet espirili ama sonrassında herkes yine kendi arkadaşının yanına artık bende kimsenin üstüne düşmüyorum inşallah kafa dengi insanlarla karşılaşırım demekten başka bişey gelmiyor elimden
Konuştuğunuz kişilerle öylesine konuşuyorsanız, konuşurken kendinizi kasıyorsanız insanlar seziyordur. Kafasının uyduğu, şamata yaptığı insanlarla takılmak varken size pek adım atmaz kimse eğer o anlaştığı insanları bulduysa. Sizin daha girişken olmanız lazım.
Üniversite zamanları hayatın en güzel olduğu zamanlardan biri ve tadını çıkarmak lazım. Evet belki 7-8 sene sonra hiçbiriyle görüşmeyeceksiniz ama "ileride görüşmem zaten" diye şimdinin keyfini ıskalamak gereksiz.
İş hayatında da her zaman kafanıza çok uyacak insanlarla karşılaşmayacaksınız maalesef. Üniversiteyi iş hayatının demosu gibi düşünün.
Ama bu demek değil ki yanında huzursuz olduğunuz insanlarla takılın. Hayır böyle yapmayın tabii. Sadece "kafa dengi insanlarla karşılaşırım umarım" diye yerinizde beklemeyin, gözünüzü açın. Kiminle nasıl tanışacağınız hiç belli olmuyor :)