Üniversite yıllarımda başıma gelen korkunç olay

Şu an çok şükür mezun oldum

Olay geçen yıl oldu.

6 kişilik odalar vardı ve odada tek ben vardım. 1. sınıftım,

Yaşadıklarım gerçekten çok korkunçtu çok şükür zorlukları astım kpssden atandım memur oldum
1.sınıf mısınız
Yeni mezun musunuz
Atanıp memur mu oldunuz
Hikaye kurgulamak zor iş, zeka ister.

Olay geçen sene oldu birinci sınıftınız şimdi mezunsunuz, bir senede kaç sınıf atladınız?
Geçen yıl oldu 1.siniftim bu yıl mezun oldum Haziran ayında 2 yıllık bir üniversite okudum neyini anlamıyorsunuz anlamıyorum

Geçen yıl yani 2024/2025 eğitim öğretim yılı 1. Sınıftınız 2025/2026 eğitim öğretim yılı 2. Sınıf olmanız lazım ama siz 2024 KPSS ile atandınız
Vay be
Sen olaya odaklanir misin?
Kiz bunun ibanina para atip aciklama kismina seksli seyler yaziyormus, zor kurtulmus.

1.sınıfta mı sınava girdin?
Evet 2024 yılında girdim 2 yıl geçerli oluyor kpss puanı sınav çift yıllarda diye 2026 da girmek yerine çalıştım ve 2024 de girdim 2025 tr son atama ile atandım

Geçen yıl yani 2024/2025 eğitim öğretim yılı 1. Sınıftınız 2025/2026 eğitim öğretim yılı 2. Sınıf olmanız lazım ama siz 2024 KPSS ile atandınız
Vay be
2023 girisliyim o zaman kusura bakmayın ben net yazmamisim ne kadar cahil insanlarsinzi hepsiniz ergenler dolmuş burası hadi erkek parası yemeye devam edin

2023 girisliyim o zaman kusura bakmayın ben net yazmamisim ne kadar cahil insanlarsinzi hepsiniz ergenler dolmuş burası hadi erkek parası yemeye devam edin
Cahil!!!! Evet evet biziz
Lezbiyen parası yemektense kocamın parasını yerim hanımefendi yorma sen o zeki aklını

1.sınıf mısınız
Yeni mezun musunuz
Atanıp memur mu oldunuz
Hikaye kurgulamak zor iş, zeka ister.
Olayın geçen yıl olduğunu yazdım bu 1 tek hatam 2023 girişli olduğumu yazmamak. Önlisans kpss çift yıllarda olur tabi siz anca buralarda gezdiginiz zeka yok baba parası yiyen ergen

Siz daha hangi yıl başlayıp hamgi yıl mezun olduğunuzu bilmiyorsunuz. Teknisyen misiniz?
Girişli olduğumu neden söyleyim direkt anlattım 2024 de birinci sınıftim çünkü neyini anlamıyorsunuz onu anlamıyorum ben

Olayın geçen yıl olduğunu yazdım bu 1 tek hatam 2023 girişli olduğumu yazmamak. Önlisans kpss çift yıllarda olur tabi siz anca buralarda gezdiginiz zeka yok baba parası yiyen ergen
Tek hatan bu mu sadece rumo?
Yapay zekaya konu yazdirip lezbiyen hikayesi dosemek nasil bir yokluk la?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…