Üniversite yıllarımda başıma gelen korkunç olay

Şükür canım şükür hep şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu biraz çetrefilli olsa da gerçektir. Hesap onaylanmıştır, bilginize

yazıyı da biraz elledim.

Son düzenleme:
Normalde atmayicaktim ama kanitlamam lazım diye atmak istedim geri kalanları da var ama çoğunu sildim bunlari da Google fotoğrafta bulmuştum

Eklentiler

• IMG_20250930_181006_678.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 115
Üye olurken forumu nereden duydunuz kısmı yapıp tiktok yazanları otomatik banlayın artık başka çözümü yok

Hoş şeyler yaşamamışssın ama bunu bu derecede kafaya takman normal değil dünyada her çeşit insan var ve ömrümüz boyunca yolumuz bu tip insanlarla illaki kesişecektir iyisiyle kötüsüyle seni etkilemiş olabilir ama geride kaldı çok kafana takma gül geç eğer çok ciddi anlamda problem yaşıyorsan da psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim çok şükür şuan yok ama geçmişi unutamıyorum evde tek basimayim aşırı korkuyorum bunun için psikolog seansı almayı düşünüyorum psikiyatriye gitmek istemiyorum ilaç kullanmak filan hiç istemiyorum

Hankı bölüm o bacım benim yeğen de okuyup çarçabuk atansın. Hem de 1 yıl okuyarak ve aynı zamanda kpss ye de çalışacak vakit bularak

Gercek ustu bir sey degil ki. Lezbiyen olduklarini gizleyip arkadas gibi yaklaşiyorlar. Bana da denk gelmisti ayni okuldan biri boyle arada karsilasiyorduk yemek yedigimiz yerde ve benden numarami isteyip "hep senin gibi yesil gozlu guzel bir arkadasim olsun istemistim" demisti. Asiri sacma sapan bir detay vererek ve hic bir kadin digerinin tipine gozune bakarak arkadaslik kurmak istemez. Ordan çakmiştim o da boyle erkek hissi veren bir kizdi giyimiyle vs. Sonradan ogrendim dusundugum dogruymuş.
Gercekten takintili ve sikinti tipler olabiliyor.

kafam karıştı ilginç bir tesadüf. Platformda yeni olduğum için yanılıyor olabilirim tecrübeli kk üyedaşlarım kafa karışıklığım ile ilgili destek olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Niye eksiler atılmış anlamadım. Çoğumuz kaç lezbiyen tanıdık ki. O kadar eğitim hayatıma rağmen tesadüfî tanıdım. Bir gezi turuna katıldım. Tek katıldım. Yanıma bir hanım arkadaş verdiler. Aynı mesleği yapıyormuşuz tabi. Yol boyunca hoşbeş ettik. Aynı odada kaldık. Sohbetimiz sarıyor diye ikinci tura da beraber katıldık. Anlattıkça detaylar verdikçe lezbiyen olduğunu anladım. Sevgilisi varmış tabi onu anlatıyordu. Anlattıkça yönelimini anladım. Beni taciz etmedi ama görüşmeyi de sürdürmedim. (Tercih meselesi). Sizin yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Taciz bile insanı o biçim etkilerken bir de bunun hemcinsten gelmesi travma sebebi. Madem memursunuz paranız da var, destek alın.

Son düzenleme:
Butun lgbtqvsgshvs bireylerinden ozur dilerim ama artik ben de bir homofobigim. Homoseksuelligin ponpalandigi bir yerde yasamaya basladiktan sonra bu hale geldim. Onlardan hoslanmamak icin yeterince donem var. Gay’lik artik cok tehlikeli bir boyutta.

2023 girisliyim o zaman kusura bakmayın ben net yazmamisim ne kadar cahil insanlarsinzi hepsiniz ergenler dolmuş burası hadi erkek parası yemeye devam edin
Sen de lezbiyen parasi yemeye devam et sen ne terbiyesizsin be millet okulu bitirip kasiyerlik yapiyor sen salla salla ya ankarada dayin var torpilli sahte diplomalisin ya da hayal dünyanda yasiyorsun

Sen burdaki kadinlari issiz ev kadini mi zannettin bir sallansak kac avukat doktor ögretmen vs cikar karsina haaa onlar senin gibi sahte diplomali da degil yalniz hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…