Üniversite yıllarımda başıma gelen korkunç olay

Olayın geçen yıl olduğunu yazdım bu 1 tek hatam 2023 girişli olduğumu yazmamak. Önlisans kpss çift yıllarda olur tabi siz anca buralarda gezdiginiz zeka yok baba parası yiyen ergen
Bak cici kız
22 yıllık mühendisim, ikinci doktoramı tamamlamak üzereyim.
Sen ve senin gibilerin uydurdukları hikayeler burada tutmaz. Senin gibi kaç tanesi deniyor sonra hesap kapatıp gidiyorlar bu bir.
İkincisi sen üniversite mezunu değilsin. 2 yıllık bir bölüm mezunusun. Ön lisanların üniversite çatısı altında okutulması ösym'nin ayıbıdır.
Üçüncüsü bu tip sapık sapık fikirlerini kendi zekana uygun olan platformlarda paylaşırsan daha uygun olur. Kesin saflar inanırlar.
Ve son olarak bu kafada birinin KPSS'den yüksek not alıp atanması mümkün değil.
Hadi git kumda oyna.

Girişli olduğumu neden söyleyim direkt anlattım 2024 de birinci sınıftim çünkü neyini anlamıyorsunuz onu anlamıyorum ben
Mantıken düşünün lütfen 2023un eyl

Saçı kısa dedin ya inandım.
Uzun olsaydı fake derdim yeni üye
He birde "adı eda olsun" Site jargonuna da hakimiz

Sinir bozucu ve işe yaramaz birisin. Loser bir lezbiyen dahi senin peşinden koşmaz çok kasma kendini :)

Kiz kanserden bi anda lezbiyenlige nasil atladi orayi anlamadim ben. Kisa sacli lezbiyen kurgusuda cok dumduz degil mi ya? Cok 90'lar.

Birazcik punk detaylar ekleseydin tutardi, egitim ogretim hayatina ve kpss'ye takilmadim ben.

tutmaz bu hikaye

Geçen yıl yani 2024/2025 eğitim öğretim yılı 1. Sınıftınız 2025/2026 eğitim öğretim yılı 2. Sınıf olmanız lazım ama siz 2024 KPSS ile atandınız
Vay be
Ama ortaöğretim KPSS ile bu mümkün. Bizim sınıfta vardı hem postacı hem öğrenci bi kız

Sayfa iki olmadan patır patır patlamışsın, biraz kalemi geliştir.

2023 girişliysen ve olay geçen yıl olduysa, sen de geçen yıl 1. sınıf isen tutmaz ki. Geçen yıl 2024-2025 akademik takvimine girdik Eylül'de, 2023 girişli isen önceki sene girmen lazım. Yukarıda kendin 2023 girişliyim o zaman dediğin için yazdım.

Neden yalan söyleyeyim? Çıkarım ne olabilir!
Üstünüze alinmayin gelin arkadaşlar bunlarla bı dalga geçelim olabilir yazarlık denemesi olabilir bu ara çok gubidik konular açılıyor kusura bakmayın .Öyle bile olsa ne alaka mesafeli şekilde arkadaş olun insanlarla lezbiyen insanlar insanı niye zorlasin herhangi bir şeye yani çok tü kaka yapılsın diye bile yazmış olabilirsiniz takıntıli ise o ayrı bir psikolojik sorun .Unutun gitsin terapi alın yada tecavüzcüler şiddet eğilimli çocuk sapiklarindan daha kolay atlatirsiniz bence bu travmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…