Bak cici kızOlayın geçen yıl olduğunu yazdım bu 1 tek hatam 2023 girişli olduğumu yazmamak. Önlisans kpss çift yıllarda olur tabi siz anca buralarda gezdiginiz zeka yokbaba parası yiyen ergen
Etek boyundan önce aynı oda da kaldığı kızları kıskanması gerekirdi sankii hdhdhdhlezbiyenin de muhafazakarını bulmuş, etek boyuna karışıyormuş
Mantıken düşünün lütfen 2023un eylGirişli olduğumu neden söyleyim direkt anlattım 2024 de birinci sınıftim çünkü neyini anlamıyorsunuz onu anlamıyorum ben
Bak cici kız
22 yıllık mühendisim, ikinci doktoramı tamamlamak üzereyim.
Sen ve senin gibilerin uydurdukları hikayeler burada tutmaz. Senin gibi kaç tanesi deniyor sonra hesap kapatıp gidiyorlar bu bir.
İkincisi sen üniversite mezunu değilsin. 2 yıllık bir bölüm mezunusun. Ön lisanların üniversite çatısı altında okutulması ösym'nin ayıbıdır.
Üçüncüsü bu tip sapık sapık fikirlerini kendi zekana uygun olan platformlarda paylaşırsan daha uygun olur. Kesin saflar inanırlar.
Ve son olarak bu kafada birinin KPSS'den yüksek not alıp atanması mümkün değil.
Hadi git kumda oyn:
Okumuş cahil sana denir bence:) öncelikle önlisans bölümü iyi ki okumuşum her şey üniversite değildir üniversite okumakla gururlanmak cahillerin işidir.Bak cici kız
22 yıllık mühendisim, ikinci doktoramı tamamlamak üzereyim.
Sen ve senin gibilerin uydurdukları hikayeler burada tutmaz. Senin gibi kaç tanesi deniyor sonra hesap kapatıp gidiyorlar bu bir.
İkincisi sen üniversite mezunu değilsin. 2 yıllık bir bölüm mezunusun. Ön lisanların üniversite çatısı altında okutulması ösym'nin ayıbıdır.
Üçüncüsü bu tip sapık sapık fikirlerini kendi zekana uygun olan platformlarda paylaşırsan daha uygun olur. Kesin saflar inanırlar.
Ve son olarak bu kafada birinin KPSS'den yüksek not alıp atanması mümkün değil.
Hadi git kumda oyna.
onların sacı kısa degilmis lez olmadıklarını anlamıstır o yuzden kıskanmıyodur jdfnjkdfvndkfEtek boyundan önce aynı oda da kaldığı kızları kıskanması gerekirdi sankii hdhdhdh
Bundan sonra kocana soyle ibanina para atarken bu memelerin icin, bu kalcalarin icin diye yazsin hshs
Bir yılda üniveesite bitiren süperzeka rumocuk…an çok şükür mezun oldum. Olay geçen yıl oldu. 6 kişilik odalar vardı ve odada tek ben vardım. 1. sınıftım,
Üniversiteyi söylemeyeyim, KYK’da kalıyordum. Şu an çok şükür mezun oldum. Olay geçen yıl oldu. 6 kişilik odalar vardı ve odada tek ben vardım. 1. sınıftım, diğer 5 kişi birbirleriyle iyi anlaşıyordu. Nereden geldiğimi, hangi sınıf olduğumu sordular. Konuştuk, anlaştık.
Ertesi gün okul için hazırlandım. Bu arada ek tercihle yerleşmiştim. Sınıfta herkes iyi anlaşıyordu. Tek başıma dersin başlamasını beklerken bir kızla arkadaş oldum. İsmi Eda olsun. Eda’nın saçları kısaydı. Ben kimsenin hayatına karışmam, önyargılı da değilim ama ilk anda lezbiyen olabileceğini düşündüm. Sonra kanser olduğunu, saçlarını bu yüzden kestiğini söyledi. Üzüldüm. İyi biriyse neden arkadaş olmayayım dedim.
Eda’yı herkes dışlıyordu, ben arkadaş oldum. Bir süre sürekli beraber dışarı çıktık, her yere beraber gidiyorduk. Ama bu kız gereğinden fazla yakın olmaya başladı. Ben uzaklaştıkça o daha çok yaklaşıyordu. Telefonumu alıp erkekleri engelliyordu. Sevgilim oluyordu, “bu çocuk şöyle, böyle” deyip ilişkimi bozuyordu. Şüphelenmeye başladım. Uzaklaştım, yazmadım, derslere tek başıma gittim.
Bu sefer odama gelmeye başladı. Odadaki kızlar zaten benim hakkımda dedikodu yapıyordu. Ona rahatsız olduğumu söyledim ama dinlemedi. Bana direkt “Bu eteği çıkar, etek giymeyeceksin” dedi. Giysilerime karışmaya başladı. Ben şok oldum. Odadakiler bizi dinliyordu. Ben ağlamaya başladım. “Ben seninle konuşmak istemiyorum, neden zorluyorsun?” dedim. Sonra odadan gitti.
Oda arkadaşlarım yanıma geldi, beni sakinleştirdi. Hepsine anlattım. Kızın kanser olduğunu, aramızda bir ilişki olmadığını söyledim. Onlar su getirdi, sakinleştirdi. Sonra beni sınıftaki başka bir kızla tanıştırdılar, onunla derslere gitmeye başladım.
Ama bu sefer de Eda SMS atmaya başladı. “Beni aldattın, seni affetmeyeceğim. Çok mutlu ilişkimiz vardı, neden böyle yaptın? Seni seviyorum sevgilim.” diye yazıyordu. Sürekli engelledim. Instagram, WhatsApp, TikTok hatta IBAN’dan bile yazdı. Mecbur banka hesabımı kapattım. Memura şikâyet ettim, güvenlikle konuştum. Sonunda yazmayı bıraktı.
Yaşadıklarım gerçekten çok korkunçtu çok şükür zorlukları astım kpssden atandım memur oldum ama hâlâ arkadaş olmakta korkuyroum insanlarla evime çağırmaktan evlerine gitmekten
Keşke okuduğunuzu anlasanız önlisans okudum. Geçen yıl 1.siniftim bu yil mezun oldum Haziran ayında ve 2024 de 1.sinif iken kpss girdim 2025 in son atamasına katıldım 88 puanla atandım.
Lezbiyenligin şartları varKısa saç ve lezbiyenlik ne alaka la.
Ama ortaöğretim KPSS ile bu mümkün. Bizim sınıfta vardı hem postacı hem öğrenci bi kızGeçen yıl yani 2024/2025 eğitim öğretim yılı 1. Sınıftınız 2025/2026 eğitim öğretim yılı 2. Sınıf olmanız lazım ama siz 2024 KPSS ile atandınız
Vay be
E sen de kız parası yiyon2023 girisliyim o zaman kusura bakmayın ben net yazmamisim ne kadar cahil insanlarsinzi hepsiniz ergenler dolmuş burasıhadi erkek parası yemeye devam edin
Çok abuk fazla abuk sabukBurası bunu yutmaz. Gidin bi kaç kitap okuyun kendinizi geliştirin bırakın bu saçma sapan işleri.
Üstünüze alinmayin gelin arkadaşlar bunlarla bı dalga geçelim olabilir yazarlık denemesi olabilir bu ara çok gubidik konular açılıyor kusura bakmayın .Öyle bile olsa ne alaka mesafeli şekilde arkadaş olun insanlarla lezbiyen insanlar insanı niye zorlasin herhangi bir şeye yani çok tü kaka yapılsın diye bile yazmış olabilirsiniz takıntıli ise o ayrı bir psikolojik sorun .Unutun gitsin terapi alın yada tecavüzcüler şiddet eğilimli çocuk sapiklarindan daha kolay atlatirsiniz bence bu travmayıNeden yalan söyleyeyim? Çıkarım ne olabilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?