Bazen 25 yaşında bir kadın boşanırsa bir daha sevemeyeceğini, hayatını toparlayamayacağını yazıyor. Ben otuzlarında bir kadın olarak biliyorum ki daha yolun başında ve istese boşanarak çok daha iyi bir evlilik yapabilir, çocuk sahibi olabilir. Kaldı ki tekrar evlenmeden de mutlu olabilir.
Bazen sizin gibi yirmili yaşların başında biri eğitim almak için geç kaldığını yazıyor. Bana kalırsa o yaşta her şey ama her şeye yeniden başlanabilir. Üniversite okunabilir, kariyer değiştirilebilir.
Sonra otuzlu yaşlarda olduğum için yapamayacağımı düşündüğüm şeyler aklıma geliyor. Belki buraya yazsam benden bir on yaş büyükler hayat tecrübeleriyle benim onu yapabileceğimi düşünecekler diyorum. Kafamda kendime yarattığım engelleri kaldırmaya çalışıyorum.
Bir şeylere geç kaldığını düşünmek insanı adım atmaktan alıkoyan bir kuruntu çoğu zaman.
Yaşınızda hicbir sey yok :) Bence sirf üniversite okumak icin okumayın istediginiz gelecegi olan bir bölümü kazanın. Genelde insanlar 27-28 yasinda ne istedigine karar verip sıfırdan başlıyor
Evet mimarlık bitiriyorum bu sene aynı zamanda yks çalışıyorum baya zamandır , bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bir de :)
Hedef Odtü bakalım hayırlısı :)
Evet mimarlık bitiriyorum bu sene aynı zamanda yks çalışıyorum baya zamandır , bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum bir de :)
Hedef Odtü bakalım hayırlısı :)
2021 için hazırlanıyorum :) önümde hala baya uzun bir maraton var.
Benim temelim sağlamdı çalışmak canımı sıkmıyor yani alışığım çalışmaya ama işte arada bir gelen moral bozukluklarıyla 2 - 3 gün ara verebiliyorum maalesef.
Netlerim şu sıralar tyt 100 +- 5 civarında sosyali tamamen unutmuşum sayısalcıyım ben.
Ayt 65- 70 civarı fizik sevemiyorum pek..