50 mi? Ay utandım şu an sorumdanYoo neden geç olsun? Kuzenim bu sene tıp fakültesinden mezun oldu, sınıfında 50 küsür yaşında evli 2 çocuk babası bir adam vardı hayaliymiş yıllar sonra çalışıp kazanmış. Teyzem 55 yaşında dışarıdan lise bitirdi üniversiteden geçen sene mezun oldu bu sene formasyon alıyor. Siz daha 23 yaşındasınız çok gençsiniz. Ne okumak istiyorsanız hayaliniz neyse onun peşinden gidin. Okumanın gerçekten yaşı olmaz. Ben üniversite sınava ilk girdiğimde yan sıramda bembeyaz saçlı bir amca vardı.
Sözelciyim. Ona göre bölüm seçmeyi düşünüyorum. Ama iki yıllık çok güzel fikir, teşekkürler.İki yıllık okuyabilirsiniz şuan Türkiye nin en büyük ihtiyacı ara eleman çünkü memlekette elini sallasan mühendise, mimara, avukata çarpıyorsun. 2 yıllık kimya, elektrik gibi bölümler okuyarak hem sene kaybının önüne gecersiniz hem de çok kolay iş bulursunuz
Çok, çok teşekkürler.Arkadaşım 24 yaşında tip kazandı ne var sizin yaşta askolsun bizim sınıfta 30lu yaşlarda kişiler vardı baya baya adamlar okuyordu yanisayıyla yirmi üç , rakamla 23 yasindasiniz :) gerçekten geçmiş artık boşverin mademse :) daha cidden çok çok gencsiniz kolay gelsin inşallah
O kadar motive ettiniz ki vazgeçmeyeceğim. Çok teşekkürlerDaha yasınız o kadar genç ki
Taşı sıksan suyunu çıkarırsın sakın vazgeçme
Hiçte gec deil.Zararın neresınden donersen kardır.Herkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?
Herkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?