Üniversite.

O yaşlarda gitmemiş miydiniz peki siz?

2 senelik muhasebe mezunuydum. 22 yaşında memurluğa atandım. Sonra açıköğrrtimden 4 seneyi tamamladım. Ama hayalim bu değildi. Aile zoruyla diyelim birazda. Ama hep içimde uhdedir. Şimdi bile iki çocuğumdan ders çalışmaya fırsatım olsa girer istediğim bölümü okurdum ...

aile çok hassas bi nokta, anlıyorum yani sizi. Umarım fırsatınız olur hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz

geç gelen okuma isteğim ,

29 yaşında başladım 2 yıllıktı 30 yaşında bitirdim , iyiki okumuşum diyorum ,

sakın vazgeçme sakın bölüm ne olursa olsun

Canım öyle açıkta kalacağın bir bölümse boşuna okuma bence ..O kadar çok işletme iktisat tarih edebiyat kimya mezunu var ki 4 yıllık olunca hele sanki daha iyi gibi gözüküyor..Bence yanlış boşa para vermiş olursun.Illa okuyacam diyorsan iki yıllık bir bölüm oku hemde açıktan okuma içinde kalmasın... Hatırlıyorum bizim yurtta yaşları büyük kişiler genelde iki yıllıklardı.Hemde önlisansın memur olarak ataması daha kolay oluyor 4 yıllığa göre .Kardeşim öyle yaptı çünkü.

sen yaparsin.:)
şu an hazirlik sürecinde ingilizce kursuna yazdirabilirsin.

Hayır hiçbir şey için geç değil.Ben olsam okur,hayatın çarkını kendim için döndürürdüm.

Aslında istediğim bölüm hep gastronomi bölümüydü ama şu an, öğretmenliğe yöneldim biraz.

Ben de ingilizce öğretmenliği istiyorum bu sene gireceğim sınava:) Gastronomi okuyan bi arkadaşım var çok memnun önü de açık bi meslek, sözel olsam düşünebilirdim ben.
Kolay gelsin şimdiden:)

Ben de ingilizce öğretmenliği istiyorum bu sene gireceğim sınava:) Gastronomi okuyan bi arkadaşım var çok memnun önü de açık bi meslek, sözel olsam düşünebilirdim ben.
Kolay gelsin şimdiden:)
Size de kolay gelsin :) umarım kazanırsınız istediğiniz bölümü

Çok çok gençsin balım. Tabiki geç değil. Gerçekten istediğin bir şey için asla geç değil, hele bu eğitime. 23 yaşında gitar çalmaya başlamak için çok geç, bu yaştan sonra başlanır mı demiştim. Salak kafam 32 yaşındayım, artan zamanlarda kendi kendime çalışıp çalıyorum ufak tefek. O zaman başlasaydım 9 yıldır çalıyor olacaktım. Saçma değil mi :)

Sonuç olarak öğrenmişsiniz, oda bir şey :) Aslında hayatta hiçbir şey için geç değilde biz kendimizi kısıtlayıp hayatın bize sunduklarını kabulleniyoruz

26 yaşında üniversiteye yazışmıştım

Aman kız sanki 50 yaşındasın. Zaman kişiye göre değişir ve nefes aldığın sürece geç diye bir şey yoktur. Hayallerinden vazgeçme önünde upuzun bir hayat var her günü pişmanlıkla yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…