Aslında istediğim bölüm hep gastronomi bölümüydü ama şu an, öğretmenliğe yöneldim biraz.Hayır tabiki de geç değil, hangi bölümü düşünüyosunuz
Gerçekten mi? Ay duydukça şaşırıyorum.Benim çalıştığım üniversitenin en yaşlı kayıtlı öğrencisi 83 yaşındaydi. Okumanın yaşı yok.
Azminiz ve hırsınız harika yalnız.31 yaşımdayım. Geçen sene açtığım konular var. Sınava hazırlandım geçen sene. Elli bininci oldum. Ama ilk on bin istediğim için tekrar hazırlanıyorum23 ve geç kalmak mı
Çevremdekilere bahsedince “evlilik yaşına geldin sayılır, ne üniversitesi” deyince insan bazen olur mu, sorusuna olumsuz düşünebiliyor.23 yaş! Daha çocuk sayılırsın ayol.
Birde "bu yaştan sonra" demez mi
Aynı durumda bi sınıf arkadaşım vardı liseyi bitirdikten sonra 5 yıl nerde iş bulduysa çalışmış babası rahatsizmis onun da. Kardeşini okutmuş sonra durumu toparlamislar. Bir yıl sınavlara çalışmış ve kazanmis. Umudunu yitirme düzenli calismaya bak. İstediğin bi meslek hedefin var mi, mutlaka olsun.Herkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?
benim görümcem 24 yaşında ikinci öğretim ünvyi kazandi:)Herkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?
Hicde gec degil ben 30 yasindayim 2008de 2yillik bitirdim 2014dke tekrar girdim 4 yillik bitirdim ama annemle birlikte :) şimdi aöf. Devam ediyorum okumanın yasi yokHerkese merhaba.
Aslında hep gastronomi bölümüydü. Ama şu an öğretmenliği düşünüyorum. Hedefim o yönde yani.Aynı durumda bi sınıf arkadaşım vardı liseyi bitirdikten sonra 5 yıl nerde iş bulduysa çalışmış babası rahatsizmis onun da. Kardeşini okutmuş sonra durumu toparlamislar. Bir yıl sınavlara çalışmış ve kazanmis. Umudunu yitirme düzenli calismaya bak. İstediğin bi meslek hedefin var mi, mutlaka olsun.
gastronomi çok iyi para kazaniyor:)Aslında hep gastronomi bölümüydü. Ama şu an öğretmenliği düşünüyorum. Hedefim o yönde yani.
okumanın yaşı cidden yokmuş anladım. istersem, okurum ve hayalim. bir ortama ya da bi yere girildiğinde okuldan falan konuda açılınca kendimi aşırı yetersiz, küçük hissediyorum. İnşallah başaracağım, sağolun.benim görümcem 24 yaşında ikinci öğretim ünvyi kazandi:)
hemde bulunduğum yerden..
okumanin yaşı yoktur
görümceme diyorum okulu birakma evlenme yaşı her zaman olur dedim.
daha ne olsun.
istersen okursun :)
Süpersiniz gerçekten. :)Hicde gec degil ben 30 yasindayim 2008de 2yillik bitirdim 2014dke tekrar girdim 4 yillik bitirdim ama annemle birlikte :) şimdi aöf. Devam ediyorum okumanın yasi yok
Evet öyleymiş ama biraz dil gerektiriyor. İngilizce okumak gerekiyor yani:) İngilizceye olan merakımıda sayınca güzel işler çıkarabilirim gibi geliyor ve sözelden alması da benim için çok iyi avantaj. Sayısal anlamda çok iyi değilim, zamanım az o kadar üstüne düşeme. Yani sayısalıngastronomi çok iyi para kazaniyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?