• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitede olduğum halde yalnızım hiç arkadaşım yok..

Bence acele etme biraz daha etrafini gözlemle çunku universtedeki ilişkiler cogunlukla cıkar üzerinedir genellikle samimi olmaz. Simdiye kadar gördüğüm şey şu insanlarin ayni siniftan samimi arkadaslari olmuyor daha cok yurttan oda arkadaslarinla samimi oluyorsun.
Oda arkadaslarinla iletisimini kuvvetlendirmeye calissan beraber biyerlere gitmek vs. Tarzinda ?

Sevgili konu sahibesi arkadaş bulmak biraz çaba biraz kısmet

Benim tavsiyem öğrenci klüplerine katıl ordaki arkadaşlıklar daha kalıcı oluyor

Soru sor muhabbet kurmayı dene.ben okul değiştirdim ve ikisindede bu şekilde arkadaşlık başlattım.dost bulmak şans işi ama sürekli takılacağın,yardımlaşacağın arkadaşlar mutlaka bulabilirsin.üniversite ortamı buna çok müsait dogru düzgün okula gitmediğim halde arkadaş edindim sen kesin bulursun.gözlemlediğim kadarıyla aktif olan okul klupleri gerçekten iyi bir arkadaşlık ortamı sağlıyor.

Merhabalar öncelikle 20 yaşındayım eskişehirde öğrenciyim. Bu sene başladım ve devlet yurdunda kalıyorum hiç arkadaş edinemedim.Ne yurttan ne de sınıftan kafalar da uyusmadigindan sanırım.Ben biraz daha sakin oturaklı bir kızım hani eğlenceli gelmiyor olabilirim ama birisi benimle konuşsa sohbeti ilerletirim derse gidiyorum ders bitiyor hemen geliyorum yurda yani sınıftan herhangi birisiyle sohbet olmuyor gerçi sınıfta çoğu kişi birbiriyle pek konuşmuyor.İstiyorum ki bu yıllarım böyle geçmesin kahve içebileceğim gezebileceğim bir arkadaş bulayım ve en yakınım olsun değer vereyim o kişiye ama yok çoğunun da sevgilisi var ve pek takılmıyorlar artık chat sitelerinde falan mı takılsam diye düşünüyorum çok yalnızım ya gerçekten fazla uzattım ama her öneriye açığım :)
Kuzum seninle aynı durumu yaşıyorum.Benimde bi arkadaş çevrem vardı, bazı şeyler oldu, muhabbeti kestik.Sınıfta herkese selam veririm ama samimi olmam ,2 yakın arkadaşım var, onlarla da aynı sınıfta değilim, iö. onlar, dersime girince kendimi yalnız hissetmiyorum.Ama onların da sevgilisi var, beraberler hep, kafeye gidemiyoruz, yok izin alamıyorlar, yok başka sıkıntı.En iyisi yalnız olmak, özgüvenli insanlar herkesin dikkatini çekeer, yeterki kendine güven:)

Sırf arkadaş olmuş olmak için kimseyle arkadaşlık etme, abla tavsiyesi.
Benim ünideki arkadaşlıklarım hep koptu, nedense çok az sağlam dostluk çıkıyor ya da benimkiler öyleydi, bilemedim :KK14:

Tek derdin bu olsun keşke Canım ya:) hayırlı olanını iste arkadaşın.gerçek dostluktan olmadıktan sonra geçici olanı salla gitsin sana ders notu için gelen arkadaş yarın yok bilesin

Yurtta kalıyorsan kantine çık yemekhanede vs sizin okuldan sizin bölümden kişiler vardır onlarla ilk adımı at tanış gerisi gelir zaten .
Ama samimi olacağın kişileri iyi seç.
Unutma çok kişidense az ama öz kişi iyidir .

Sırf arkadaş olmuş olmak için kimseyle arkadaşlık etme, abla tavsiyesi.
Benim ünideki arkadaşlıklarım hep koptu, nedense çok az sağlam dostluk çıkıyor ya da benimkiler öyleydi, bilemedim :KK14:
ya şuan 2 arkadasım var, keske sınıftan da yakın bi dost edinseydim,, belki seneye edinirim:) tavsiyen içinde teşekkür ederim ❤️

Yurtta kalıyorsan kantine çık yemekhanede vs sizin okuldan sizin bölümden kişiler vardır onlarla ilk adımı at tanış gerisi gelir zaten .
Ama samimi olacağın kişileri iyi seç.
Unutma çok kişidense az ama öz kişi iyidir .
Apartta kalıyorum, bizim bölümden 2 kisi var onlarda son sınıf :(

Bence şuan avantajlisiniz. Uzaktan izleyin insanları,hareketlerini.. kim iyi kim kötü zarar görmeden anlayın.
1. Sınıfta kiminle aram iyi ise kazık attılar. Bi bakmışım sevmedigim insanlarla çok yakın olmuşum.
Kurnaz,yalancı,ikiyüzlü çok insan var..Biraz uyanık olup anlamak gerekiyor.
Zamanla çok çevren çok arkadaşın olur. Kafa rengin mutlaka bulursun canını sıkma

He biliyorum o kullanıcıyı.Demekki bu konuda yalnız değilmişim ‍♀️
Tövbeler olsun aklımı mı yitirdim? smsmsns idrak kapasitem yarıda şu an, ben sana yazmadım ki zaten tiramisuya yazdım. O sen değilsen sen niye teşekkür ediyorsun smsksmd

Back
X