- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Üniversite hayatı daha sosyal bir ortam olduğu için size öyle geliyor.
Ben oldukça yoğun bir üni hayatı yaşadım, ama üniden sonra eşimle tanıştım. Benim gibi milyonlarca insan vardır, üniden evlenenler emin ol çok daha azdır. Gençlik yıllarının verdiği deneyimsizlik ve sorumluluk almaktan uzak olduğundan insanın ilişkilerinin evliliğe gitme ihtimali daha az sanki.
Kendini bunlarla kısıtlama, hazır olduğunda nerede olursan ol o seni gelir, bulur...
Bunlari duymaya cok ihtiyacim var inanin, ya cok cok iyi bir egitim alip bolumumde belkide en iyilerinden olucam ama sosyal hayatim 0 arkadas ortamim unv. hayatim 0 olacak, yada unv yillarimi eglenceli kılıp siradan bir egitim alicam. Suana kadar da hic erkek arkadasim flortum vs olmadigi icin sanki hep yalniz kalicam hissine kapiliyorum
Cok sacma dusunceler icindesin kusura bakma ama kader bu markette bile esinle tanisabilirsin universite ne alaka ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle biraz argo oldu basligim kusura bakmayın🙈
Bayanlar ben unv.e gidicem ama olaylarim karisik oyle erkek arkadas islerim olmayacak
Ama bana hep sanki bütün esler universitede bulunuyor butun samimi arkadasliklar universitede kuruluyor gibi geliyor sanki üniversiteden sonra hic bir sevgili es filan bulamayacakmisim gibi hissediyorum keza arkadaslik acisindanda oyle. Mesela benim ilerde yapacağım meslekte oyle pek bi is arkadaslarim falan da olmayacak. Napicam bilmiyorum sanki ömrümun sonuna kadar yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum.
Aranizda gorucu usulu haric universite disinda esiyle cok yakin arkadaslariyla tanisan varmi?
Edit: yanlis anlasilmasin oyle koca meraklisi hemen evleneyim kafasinda biri degilim ama ilerisi icin dusundugumde de sanki ileride kimse karsima cikmayacakmis gibi universite disinda kimseyle arkadaslik kurulmazmis gibi geliyor buyuk bi yerde calisilmiyorsa
Hangi bölümde okuyacaksınız ki :26:
Psikoloji okuyacagim kendi klinigim olacak buyuk ihtimalle
Bakin ben genel olarak yalnız buyudum, bunun icin hayallerimi hep unv.e sakladim, ama suan hicbisey hayal ettigim gibi degil tek kaygim es sorunu da degil arkadaslik acisindanda muzdaribim ne guzel sizin unvde ani yasayacaginiz zamanlar olmus ben kariyeri sectigim anda ani yasama gibi bi luksum olmayacak cok zorlu bir egitimim olacak ve sosyal hayatim 0 olacak buyuzden butun kaygilarimDaha universtedisiniz.benim anlamadigim ben unv.ye baslarken hic evlilik kaygikarim yoktu.ani yasadim.nitekim.esimle unv birfe tanistim.ey gidi yillar..
Ana birakin bazi seyleri
Ve sanki unv asklari hep daha bi guzelmis gibi, sadece asklari değil arkadaslik ortamlari da.. yani romanlardan okudugum, televizyondan izledigim kadariyla oyleÜniveden sonra, eline mesleğini alınca asıl daha ciddi ilişkiler yaşanıyor, Üniversitedeki daha farklı oluyor... Ama ünivde tanışıp sevgili olup evlenende az değil.
Kader kısmet,bende üniye başlayacağım.2 yıllık bide benimki o zaman ben evde kaldım
Muhakkak çıkacaktır karşına
Soyleki onumde iki secenek var ya cok cok iyi egitim alip sosyal hayatim arkadas ortamaim unv hayatim 0 alacak ya da sosyal bir unv hayati gecirip sıradan bir egitim alicam. Ben birincisi icin konuştum, sordum
Ve okuyacagim bolumde patronum is arkadasim pek olmayacak yani tek basima olacağım sayilir. Bende dusunuyorum bu kadar yalnız bir hayatim olacak peki ben arkadasimi esimi nasil bulucam ? Yalniz kalmaktan korkuyorum paylasmak istedim
ilk defa anlayamadığım bir konu oldu .:44:
nasıl bir okul bölüm ki sosyal hayatın olmayacak çözemedim? ayrıca psikolojiden bahsediyorsan bu bölüm diye hele çok yanlış.
psikoloji okuyanlar genelde gayet sosyal olurlar. daha ağır olan bölümlerden biri değil ki.:44:
üniversitede tanışıp evlenen o kadar da çok değil. insanlar iş peşinde, kendilerini geliştirme peşinde koşarken mezuniyetten sonra kopuyorlar.
psikoloji okuyacaksın ama klinik açma yetkin olmadığını bilmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?