Universiteden sonra koca bulan oldu mu?

daha okula başlamadan 17 yaşında kendi tabirinizle 'kocA' derdine düşmüşsünüz.

bir de ultra süper eğitim ve kariyerden falan bahsediyorsunuz:26:

olur inşallah kolay gelsin

daha okula başlamadan 17 yaşında kendi tabirinizle 'kocA' derdine düşmüşsünüz.

bir de ultra süper eğitim ve kariyerden falan bahsediyorsunuz:26:

olur inşallah kolay gelsin

çok komik yahuu inşallah burda oldugu gibi başka yerlerde de komik duruma düşmez

Ben üniversiteden bulmadım :) ki bence sonrasında da çok rahat bulunuyor. Bence üniversitede bile bulunamayan şey arkadaşlık.samimi olan tüm arkadaşlarım liseden, diğer hepsinin illa ki samimiyetsizliklerini gördüm malesef

çok komik yahuu inşallah burda oldugu gibi başka yerlerde de komik duruma düşmez

okula da baktım şimdi, 3 yıllık bir üniversite.
muhtemelen daha hiç mezun vermemiş.
yani konu sahibinin saydığı o çılgın iş imkanları falan henüz hayali ihracat.
yazık daha çok küçük büyüyünce anlar neyin ne olduğunu:26:

konu sahibi ;
eğitim kadrosuna baktın mı okulun?
hangi vaadi böyle gözünü boyadı ben anlayamadım.
hocalarının eğitim kariyeri ünvanı nedir mesela?
lafa bakmayacaksın geç onları.
kaç tane profesör var adı geçen üniversitede?

Üniversitede tanışıp, beraber büyüyüp beraber bir hayata atılmak bence daha güzel.
Tabi illa koca bulamam diye tuttuğuna sarılma bence. Hayatını yaşa biraz

off içim şişti dayanamadım ben baktım okulun sitesine.
profesörü geçtim bir tane doçent bile yok psikoloji kadrosunda.
öyle büyük beklentiler içine girmemeni tavsiye ederim sana bir ablan olarak.
okulun bittikten sonra yrd. doçentleri mi referans göstereceksin?
bu kadroyla verilen eğitimden sonra insanı uzaya falan çıkarmazlar sen kafana takma.
ye iç gül eğlen,soyutlama kendini dünyadan, koca da bul o arada.

Ben unv kimseyle bi durumum olmadi unv sonra evledim tanisip nasipse olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katılmıyorum size ben üni den sonra işe girdim eşim ile orada tanıştım bana kalırsa üni de tanışıpta evlenen çok az :26:

bahsettiğiniz üniversite iyi bir üniversite değil malesef. iyice tekrar araştırın derim

Son düzenleme:

Üni. Hayatında sosyal hayatı olupta derece yapanlarda var benim gibi. Bu sizn hayatı yaşama şeklinize bağlı. Ben derslerime düzenli girip dersi adam akıllı dinleyip sonrasında arkadaşlarıma da vakit ayırdım. Zatn arkadaşı olmadan nasıl olacak orayı da anlamadım da neyse... eş bulma kader kısmet işidir. Üni.de de olur sonrasındada olur

çok şükür bin şükür seni bana verene....

ruh halin değişikmiş cidden.başlıkta evet hoş değil.

üniv sonrasıda tanışı evlenen çok fazla sayıda insan var.hatta üniv sonrası evlilikler daha makulde olabilir, çoğunluktadırda eminim ünvi sonrası evlilik.tabi kararlı olmak gerek bazı şeylerde.

oldu oldu ben iş yerinde tanıştım :) çok matah bişey değil evlilik deniken şey :) hayatını yaşa okulunu bitir meslek edin zaten hersey olur sırasıyla

ben eşimi uni.den sonra buldum.

aslında ilkokul arkd dı okul biterken küstük.
tam 8yıl sonra üniden mezun olunca tekrar karşılaştık

megerse yıllardır orda burda aradığım insan oymuş
burnumun dibindeymiş de ben görememişim...

hayatın neler getireceği belli olmaz

bakarsın komşun senn kaderindir bakarsın y.dışından bi yabancı
kim bilebilir ki.

belki hastan sana aşık olur, iyileşince sende seversin
belki uzaktan akrabanı görür evlenirsin...

kendini şartlandırma.

böyle büyük de konuşma :)

senin gibi üni.ye başlayıp tüm uni ile çıkan çoookkk kız tanıdım ben :)))

hayatı akışına bırak sadece....

Banada sanki üni içi9 erkekler evlenmeye değilde kadın,kız tecrübe edinme yeri gibi bir sürü yazılar okudum .hepsi değil ama çoğunluk öyle gibi o iyileri bulmakta epey zor sanırım yoksa en mantıklısı ünide okuyan üniden bulsun evlensin ,kulağada hoş geliyor sanki ama herşeyde olduğu gibi bundada uyum önemli diyelim sen egelisin aşık olduğun çocuk karadenizli mutfak ve bazı alışlanlıklar sorun olur gibi
aşk ve uyum nereye kadar ,
neye göre seçmeli
uyumsuzlukta kötü sen mi ona uycaksın omu sana ,ay bunlar zor sorular yani hayatta kolay değil önmeliolan evlendikten sonra mutluluğu yakalamak sorunlarla boğuşmamak ailesi yüzünden hepsi %80 olumluysa evlenmek ama yinede evlilik kumar bence
aşk biterbilir , kaynana seni sevmeye bilir hiç birşey hayal ettiğin gibi olmaya bilir ,birde olmazsa olmazların neler bunlardan ne kadar ödün vereceksin?

Olur olur canım hem de çok daha güzeli olur.
Üni biraz daha laylaylom zamanlarımız. Çook da mantıklı aman aman seçimler yapılmıyor gözlemlediğim kadarıyla. Gezeyim, kafeye gideyim falan filan..
Yani en azından benim açımdan öyle oldu.
Üniyi bitirip işini eline aldıktan sonra insan hayata daha mantıklı bakabiliyor bence.
Ne istediğini, nasıl biriyle daha mutlu olacağını, hayat standartlarını daha iyi belirliyor.
Çook var üniden sonra tanışan, sen şimdi güzel güzel okulunun tadını çıkar tatlım

üst üste beğenemeyince alıntalayım dedim

okulun adını ilk defa duyuyorum ben kızcağız öyle bir yazmış ki ya bilkent ya koç diye düşündüm. hatta bilkentte psikoloji var biliyorum koç'a bakıyodum tam orda var mı diye başka bir arkadaş yazmış melikşah mı süleymanşah mı neyse şok oldum

kariyer planı ile okul arasındaki korelasyon -1 bi de koca bulma olasılığı sorulmuş

bu istatiski verilerle nereye varabiliriz bunu ben bir düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…