- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi anabelmontero
-
daha okula başlamadan 17 yaşında kendi tabirinizle 'kocA' derdine düşmüşsünüz.
bir de ultra süper eğitim ve kariyerden falan bahsediyorsunuz:26:
olur inşallah kolay gelsin
çok komik yahuu inşallah burda oldugu gibi başka yerlerde de komik duruma düşmez
Oncelikle biraz argo oldu basligim kusura bakmayın🙈
Bayanlar ben unv.e gidicem ama olaylarim karisik oyle erkek arkadas islerim olmayacak
Ama bana hep sanki bütün esler universitede bulunuyor butun samimi arkadasliklar universitede kuruluyor gibi geliyor sanki üniversiteden sonra hic bir sevgili es filan bulamayacakmisim gibi hissediyorum keza arkadaslik acisindanda oyle. Mesela benim ilerde yapacağım meslekte oyle pek bi is arkadaslarim falan da olmayacak. Napicam bilmiyorum sanki ömrümun sonuna kadar yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum.
Aranizda gorucu usulu haric universite disinda esiyle cok yakin arkadaslariyla tanisan varmi?
Edit: yanlis anlasilmasin oyle koca meraklisi hemen evleneyim kafasinda biri degilim ama ilerisi icin dusundugumde de sanki ileride kimse karsima cikmayacakmis gibi universite disinda kimseyle arkadaslik kurulmazmis gibi geliyor buyuk bi yerde calisilmiyorsa
Oncelikle biraz argo oldu basligim kusura bakmayın🙈
Bayanlar ben unv.e gidicem ama olaylarim karisik oyle erkek arkadas islerim olmayacak
Ama bana hep sanki bütün esler universitede bulunuyor butun samimi arkadasliklar universitede kuruluyor gibi geliyor sanki üniversiteden sonra hic bir sevgili es filan bulamayacakmisim gibi hissediyorum keza arkadaslik acisindanda oyle. Mesela benim ilerde yapacağım meslekte oyle pek bi is arkadaslarim falan da olmayacak. Napicam bilmiyorum sanki ömrümun sonuna kadar yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum.
Aranizda gorucu usulu haric universite disinda esiyle cok yakin arkadaslariyla tanisan varmi?
Edit: yanlis anlasilmasin oyle koca meraklisi hemen evleneyim kafasinda biri degilim ama ilerisi icin dusundugumde de sanki ileride kimse karsima cikmayacakmis gibi universite disinda kimseyle arkadaslik kurulmazmis gibi geliyor buyuk bi yerde calisilmiyorsa
off içim şişti dayanamadım ben baktım okulun sitesine.
profesörü geçtim bir tane doçent bile yok psikoloji kadrosunda.
öyle büyük beklentiler içine girmemeni tavsiye ederim sana bir ablan olarak.
okulun bittikten sonra yrd. doçentleri mi referans göstereceksin?
bu kadroyla verilen eğitimden sonra insanı uzaya falan çıkarmazlar sen kafana takma.
ye iç gül eğlen,soyutlama kendini dünyadan, koca da bul o arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?