- 10 Haziran 2014
- 599
- 810
- 123
- Konu Sahibi anabelmontero
-
sizi çook iyi anlıyorum.. siz çalışın iyi tutun notlarınızı, rabbim hayırlısı neyse ona göre verir..
İşte bunu demek için çoook erken tatlım bunu demek istiyorum :))) Umarım 4 yılın sonunda en sevdiğin alanı keşfedersin ve başarılı bir kariyerin olur.. Şimdiki kaygını da anlayabiliyorum üzerinde çok büyük bir sorumluluk var maddi ve manevi.. Ama oluruna bırak şimdiden planlamaya çalışma hayatı.. eminim başarırsın sen.. Konu eşe gelince o işler de karmaşık, karmakarışık.. Ben üniversitede tanıştığım erkek arkadaşımla 5 yılın sonunda evlenmeye karar vermiştim ama olmadı.. Şimdi 28 yaşındayım ve müstakbel eşim ile daha tanışmadım bile :))) kader kısmet diyorumm ve sana ömür boyu sürece başarılar diliyorum.. İyi geceler
Cok tesekkur ederim, tercihlerimi yapicam burasi basta olacak ama hayırlı degilse olmasin insallah hayirliysa kulfetine katlanmaya calisicaz mecbur..
Evet babam ek ise gireceği icin uzerimde buyuk bir yuk var sosyal ortamimin buyuzden olmayacagini dusunuyorum buyuzden kaygilarim, yani iyi bir egitim alacagim tamam ama asosyal biri oldugumda ne kadar mutlu olacagim bilemiyorum, tabi hersey kismet ama koca bi yalnizlik cekicem etrafimda insanlar olsa bile buyuzden agir geliyor paylasmak istedim
sizin hic degilse tercih sansiniz olmusDesene ben hapı yuttum ozamanüniversite son siniftayim ve sevgilim yok
Evdee kaldiiim bu teoriye göre
Bence insanın kaderinde kim varsa onunla evlenecegine inanıyorum. Benim okuduğum okulda daha fazla erkek var, çok az kız var, ama yinede kimseyi kendime yaklaştırmadim ve kimseye güvenemedim. Bence kaderinde evlenecegin kişi nezaman ve nerede karşılasacagin yazılmıştır ve en doğru zamanda karşına çıkacaktır :)
Kendini hayatın akışına bırak yoksa insan depresyona giriyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burda yazmak istemiyorum özelden yazabilirim ama sanirim msj sayimi doldurmam gerekiyor, tercihlerim aciklanana kadar dolar heralde ozaman yazabilirim :)bu arada hangi okul olduğunu yazmamışsın çok merak ettim .. ?
Bence skinti olmaz emin ol ikisi birlikte oluyor dozunu ayarlarsan :)
Merhaba canım
Üniversitedeyken çok güzel arkadaşlıklarım vardı .
Ama bitirdiğim zaman eski dostlarım kaldı yanıma . Okurken ki arkadaşlıklarım çok sığ birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım her zaman herkesden öndedir
Yani eğer tezin doğru çıkarsa asla koca bulamayacağım
Burda yazmak istemiyorum özelden yazabilirim ama sanirim msj sayimi doldurmam gerekiyor, tercihlerim aciklanana kadar dolar heralde ozaman yazabilirim :)
Diğer konunda yazmışsın canım okudum.. Gerçi Okul ile ilgili yorum yapmak istemiyorum ama şaşırmadım da değil :))) hayırlısı olsun senin için... :))
Okul hakkinda bildiginiz herhangi birsey varsa lutfen paylasin , gerçekten cok iyi olur sizce guvenmekte hakli miyim bana sunulan imkanlari saydim size ve acaba benim gibi zıt görüşlü insanlarda var midir zittan kastim ben sol goruslu bi insanim onlarinda nasil oldugunu biliyorsunuzdur acaba zorluk ceker miyim benim gibi insanlar varmidir hicbir fikrim yok
Oncelikle biraz argo oldu basligim kusura bakmayın🙈
Bayanlar ben unv.e gidicem ama olaylarim karisik oyle erkek arkadas islerim olmayacak
Ama bana hep sanki bütün esler universitede bulunuyor butun samimi arkadasliklar universitede kuruluyor gibi geliyor sanki üniversiteden sonra hic bir sevgili es filan bulamayacakmisim gibi hissediyorum keza arkadaslik acisindanda oyle. Mesela benim ilerde yapacağım meslekte oyle pek bi is arkadaslarim falan da olmayacak. Napicam bilmiyorum sanki ömrümun sonuna kadar yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum.
Aranizda gorucu usulu haric universite disinda esiyle cok yakin arkadaslariyla tanisan varmi?
Edit: yanlis anlasilmasin oyle koca meraklisi hemen evleneyim kafasinda biri degilim ama ilerisi icin dusundugumde de sanki ileride kimse karsima cikmayacakmis gibi universite disinda kimseyle arkadaslik kurulmazmis gibi geliyor buyuk bi yerde calisilmiyorsa
Ben psikolojiyi ingilizce okuyacagim yari burslu bir ozel unv.de hemde babam benim okumam icin ek ise girecek , hem derslerin ingilizce olmasi hem burslu okumam hem de ailemin zorlanacak olmasindan dolayi cok cok calismam lazim, bursum kesilebilir kalabilirim hersey olabilir ve evdede bunun lafi edilecek biz seni zorluklarla ozel okulda okutuyoruz diye evdede baski olacagi icin oyle cok gezme gibi durumlarim da olmaz. Okulum belli bi goruse hitap eden bi okul ve benim o gorusle yakindan uzaktan alakam yok ordaki insanlarla da anlasabilecegimi hic sanmiyorum asiri zitiz ve sosyal bi okul da degil , ama soyleki bu okulda okursam hem 2 yabanci dille mezun olucam hem is garantim var hem bisure yurt disinda ogrenimimi devam ettirip cift diploma sahibi olucam hemde basarili bir ogrenci olursam okul yuksek lisansimi karşılayacak, belkide alanimda en iyilerinden olucam yani kariyerim acisindan cok iyi bi okul ama kariyerim derken 0 unv hayatım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?