Universiteden sonra koca bulan oldu mu?

Desene ben hapı yuttum ozaman üniversite son siniftayim ve sevgilim yok
Evdee kaldiiim bu teoriye göre
Bence insanın kaderinde kim varsa onunla evlenecegine inanıyorum. Benim okuduğum okulda daha fazla erkek var, çok az kız var, ama yinede kimseyi kendime yaklaştırmadim ve kimseye güvenemedim. Bence kaderinde evlenecegin kişi nezaman ve nerede karşılasacagin yazılmıştır ve en doğru zamanda karşına çıkacaktır :)

Kendini hayatın akışına bırak yoksa insan depresyona giriyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi çook iyi anlıyorum.. siz çalışın iyi tutun notlarınızı, rabbim hayırlısı neyse ona göre verir..

Cok tesekkur ederim, tercihlerimi yapicam burasi basta olacak ama hayırlı degilse olmasin insallah hayirliysa kulfetine katlanmaya calisicaz mecbur..

Merhaba canım

Üniversitedeyken çok güzel arkadaşlıklarım vardı .
Ama bitirdiğim zaman eski dostlarım kaldı yanıma . Okurken ki arkadaşlıklarım çok sığ birlikte büyüdüğüm arkadaşlarım her zaman herkesden öndedir
Yani eğer tezin doğru çıkarsa asla koca bulamayacağım

Uzerimdeki maddi manevi yukten dolayi simdiden hedef koyup o dogrultuda ilerlemek istiyorum buyuzden erken konusmalarim 2 3 yıl sonra nolur bilemem tabiki fikrim de degisebilir ama suan ici hedefim bu.
ozel olmazsa ben sadece sunu sormak istiyorum cevaplamayabilirsiniz esinizle is ortaminizda mi tanistiniz ?
Tesekkur ediyorum guzel dualariniz icin size de iyi geceler

Bence skinti olmaz emin ol ikisi birlikte oluyor dozunu ayarlarsan :)

sizin hic degilse tercih sansiniz olmus
muhakkak karsima cikar hayatimda kim olacaksa, ama sanki universitedeki asklar daha bi baskaymis gibi ne biliyim ben okudugum kitaplarda, izlediğim filmlerde hep oyle gormustum ister istemez hayalini de kurdum yani kim oyle seyler istemez ki ben isterim ama sanki unvden sonra artik hersey cok resmi oluyormus gibi geliyor bilemiyorum.
ve ya kaderim de biri yoksa

Keske sizinkiler gibi saglam eski dostluklarim olabilseydi ama ben memur çocuğuyum bi sehirde kalmadik hep sehir değiştirdik bu yuzden cok koklu arkadaşlıklarim olamadi bu yuzden unve umit baglamistim ben...
valla benim yapacagim iste koca bulmasi zor olacak isten ise gore degisir sanirsam :)

Burda yazmak istemiyorum özelden yazabilirim ama sanirim msj sayimi doldurmam gerekiyor, tercihlerim aciklanana kadar dolar heralde ozaman yazabilirim :)

Diğer konunda yazmışsın canım okudum.. Gerçi Okul ile ilgili yorum yapmak istemiyorum ama şaşırmadım da değil :))) hayırlısı olsun senin için... :))

Diğer konunda yazmışsın canım okudum.. Gerçi Okul ile ilgili yorum yapmak istemiyorum ama şaşırmadım da değil :))) hayırlısı olsun senin için... :))

Okul hakkinda bildiginiz herhangi birsey varsa lutfen paylasin , gerçekten cok iyi olur sizce guvenmekte hakli miyim bana sunulan imkanlari saydim size ve acaba benim gibi zıt görüşlü insanlarda var midir zittan kastim ben sol goruslu bi insanim onlarinda nasil oldugunu biliyorsunuzdur acaba zorluk ceker miyim benim gibi insanlar varmidir hicbir fikrim yok

Mezun olduktan sonra herkese ben süleyman şah üniversitesinden mezun oldum diceksin.. Sen kariyerin boyunca o okulun ismini söyliceksin çevrene.. Sol görüşlüyüm diyorsun?? Süleyman Şah Üniversitesi diyorsun.. ?? Bu işte bir yanlışlık var arkadaşım... İş imkanı vericeklermiş ya sana malesefki sol görüşü olmayan kendileri gibi olan öğrencilere verecekler o imkanı.. Ya da verseler bile o imkanı sen hep şimdi korktuğun çevrenin içinde olursun.. Çok tehlikeli konular bunlar amacım kimseyi kırmak, kızdırmak, polemik çıkarmak değil.. Ama.. Senin düşüncelerine ters bir okulda eğitim alacaksın ve hep o okulla anılacaksın.. Karar senin tatlım.. ( bana sorsan napardın diye gerekirse bir yıl daha hazırlanıp o okula gnede gitmezdim... Bide para vericem üstüne öyle mi..?? Asla) ayrıca o okul bildiğim kadarıyla daha mezun bile vermedi sanırım..

Son düzenleme:
Sayfalari okurken gorus sol sag disinda bilkent sabanci gibi okullar geldi aklima ama suleyman sah oldugunu gorunce sasirdim. Nedesem bilmiyorum ama sosyal olmak zorundasin okulda umdugun gibi hintli alman bulamayabilirsin. Bir cok ozel universite 100 de 100 is garantisi der der ama nasil. Okuyanlarin cogu babasinin yanina girer cogunlukla al sana is imkani :).
Bu okulu okumassan cok sey kaybetmessin bence. Daha iyi okullar da var ozel olarak gidebilecegin. Bilmiyorum daha mezunu olmayan bir okul ve sana sundugu sartlarin garantisi yok. Burs kesilmeyen baska okullarda var onlara da bak.

Koca meraklisi degilim demissin ama bana oyle geldi??? Bu dusunceleri birak derslerine odaklan. Universite hayatinin tadini cikar. Kismet bu isler. Bakarsin 2 dk sonra karsina cikar, bakarsin 40 yasinda cikar.

nasıl garip bir şey ya daha ünv daha gitmemişsin erkek ark olmayacak diyorsun hadi onu geçtim ünv bulamazsam evde kalacam diyorsun okulu bitir işine gir. hem neden iş arkadaşın olmasın ne iş ne okuluymuş bu ya rahibe okulu filanda varda biz mi bilmiyoruz ya

Esini ne zaman nerde bulacagin belli olmaz. Ben esimle universite döneminde tanistim, ama universitede degil, is yerinde :) bu arada soylemeden geçemeyeceğim okulu ingilizce agirlikli matematik okudum, 1.sinifin 2. doneminden itibaren calistim, gezdim, eğlendim buna ragmen okulu 1 dönem erken iyi bir ortalamayla bitirdim. Planli oldugyn zaman her sey yapilir.
Diger konuya da deginmez istiyorum. Geneli senden ayri dusunen insanlarla birlikte okumak zor gelebilir, yukarida bir arkadas cok guzel yazmış, ilerideki o is imkanı da burslu yüksek lisans imkani da bolumu birinci bitirsen de kendi goruslerinden olmadigin surece sana verilmeyecektir. Tecrubeyle sabit.

Okul tanıtımına fazla inanmışsın.İş garantisi olan bir üniversite yok.Sabancı ve Koç için böyle bir rivayet vardır,mezunları kendi bünyelerinde çalışır sanılır.Ama yılda kaç mezun verdikleri düşünülürse mantıken bile mümkün değil.
Yurtdışı devamı ve çifte diplomayı diğer okullardan bildiğim kadarıyla belli bir not ortalamasının üzerindekiler alabiliyor.
İngilizce eğitim veren,burslu puanı düşük bir sürü özel üniversite var.Hangilerinde psikoloji var bilmiyorum ama iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Üzerinde durduğun okul çok yeni,henüz mezunu bile yok ve belli bir görüşte.Ben olsam son tercihim bile olamaz ama sen bilirsin.

Işık,Maltepe,Yeditepe bunların puanı düşük ve şimdi baktım psikoloji bölümleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…