- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Evet oluyor, not ortalamasına göre hem bölümlerin, hem üniversitenin birincisi olabilirKızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Ewt 4 yılın sonunda mezuniyetinizde fakülte birinciliği oluyor ama bunu niye size karşı böbürlenerek anlatıyor hayret ashsjsjshKızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
15 günlük evliyim daha önce bir yıl birlikte yaşadık eşim benden 15 yaş büyük ben 30 yaşındayım
Eşim benden önce evlenmişti 15 yıl evli kalmış biz sürekli kavga ediyoruz eski eşiyle de sürekli kavga edermiş kalbimi çok kırıyor ağzına geleni söylüyor sinir krizi geçiriyor evi terk ediyor ve her seferinde yalvarıyorum eve döndürmeye çalışıyorum artık kadınlık Onurum gururum hiçbir şeyim kalmadı bu akşam eve geldi ona dünkü kavgadan dolayı çok kırgın olduğumu belli ettim sadece özür beklemiştim güzel bir sarılma belki bir çiçek Ama sadece kuru kuru özür dilerim tamam uzatmayalım falan dedi bir daha yapmayacam dedi ama ben kendime yediremiyorum boşanmak istediğimi söyledim ben daha büyük bir özür bekliyorum daha güzel bir şey bu adam şiir yazan biriydi ben hiç o yüzünü görmedim şiirlerini de bir gün evi temizlerken eski çantasında buldum 30 yaşındayken falan yazmış geçmişte yapmıştım dedi bugün de işte belki benim hatamla Belki daha güzel bir özür Dilemesini istediğim için yıne kavga ettik Çünkü o kuru özür benim gururumu onurumu geri getirmiyor ben yerlerde sürünerek yalvardım ona nasıl geri döneceğim eski Gururuma ben uzattıkta o bugün de her zamanki gibi yine evi terk etti yine her zamanki gibi benim yalvarıp özür dilemem bekleniyor gitme dedim tutmaya çalıştım beni yerlerde sürükledi ayağıyla tekme attı artık dayanacak gücüm kalmadı… Hiç dostum arkadaşım kimsem yok onun yüzünden Onu tekrar arayıp özür dilemek istemiyorum ama dayanamıyorum yalnız kaldım çok yalnız hissediyorum şu anda kendimi çok kötü hissediyorum viski açtım içiyorum kızlar ne olursunuz bana yardım edin bana bir umut verip bir şey söyleyin dayanamıyorum çünkü
Takip etme hayatım… fanım falanmısın?Şaka mı senin konuların, dalga geçmeye mi geldin foruma? Her şey bitti eşinin (!) okulu mu kaldı?
Takip etmeme gerek yok, yazdığın her satır görünüyor zaten. Böyle buraya dalga geçmeye gelenleri yakalamak çok zevkli oluyorTakip etme hayatım… fanım falanmısın?
Ne ile ilgili açacağım konusunda sana mı danışacağım ?Olur olmasına da,madalya falan takmıyorlar.Neden surekli eşinizin eğitim hayatı ile ilgili konu açıyorsunuz?
Haddinizi bilseniz iyi olur,bu agresiflik iyi olmuyor buralarda!.Ne ile ilgili açacağım konusunda sana mı danışacağım ?
Diyor evet çocuk gelişimi okudum özel ünv de önlisansBunu seni ezmek için mi kullanıyor? Senin eğitim durumun hakkında bir şey diyor mu?
Yerlerde sürükleyip tekme atmasıyla ilgili de konu açmış ama kafayı adamın okuluyla bozmuşOlur olmasına da,madalya falan takmıyorlar.Neden surekli eşinizin eğitim hayatı ile ilgili konu açıyorsunuz?
Şu tavırla nereye varacak,onu merak ediyorum.Yerlerde sürükleyip tekme atmasıyla ilgili de konu açmış ama kafayı adamın okuluyla bozmuşçünkü sorun olan o
Kocaniza da böyle çemkiriyorsanız adamcagiz savunma gelistirmek maksatlı universite derecesine gelmis alfjdlfjNe ile ilgili açacağım konusunda sana mı danışacağım ?
ne diyor? asıl sıkıntı bu benceDiyor evet çocuk gelişimi okudum özel ünv de önlisans
Özel okulda okumuşum falan basit bir bölümmüşne diyor? asıl sıkıntı bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?