- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi kubramasal
-
Yerlerde sürüklerken söylüyorsa "ben okul birincisiyim" tamam mıı diye.Yerlerde sürükleyip tekme atmasıyla ilgili de konu açmış ama kafayı adamın okuluyla bozmuşçünkü sorun olan o
Önemli olan 1. 2. olması olmaması değil ki zaten çok bariz sallıyor. Adamda aşağılık kompleksi var, sırf sizi ezmek için kendi eğitimini gereksiz derecede abartıyor. Amaç sizi sindirip ego tatmini yapmak gibi geldi bana.Özel okulda okumuşum falan basit bir bölümmüş
Siz üniversitesiye gidip nasıl bilmiyorsunuz fakülte birincisi, bölüm birincisi olunduğunu.Diyor evet çocuk gelişimi okudum özel ünv de önlisans
Evet yerlerde sürüklerken söylüyor ? Bu size nasıl bir haz verdi pekala??Yerlerde sürüklerken söylüyorsa "ben okul birincisiyim" tamam mıı diye.
Çok haz aldım inanamazsın dışarı çıktım sevinçten koşuyorum şu an. Ordan bile belli oldu mu yaa aaa.Evet yerlerde sürüklerken söylüyor ? Bu size nasıl bir haz verdi pekala??
Diğer konuya da yazmıştım eşiniz tam bir Burhan Altintop.Özel okulda okumuşum falan basit bir bölümmüş
Ayyy gidin tedavi olun,eşiniz de,siz de normal değilsiniz.Evet yerlerde sürüklerken söylüyor ? Bu size nasıl bir haz verdi pekala??
Evet var. 1-2-3. Bunlara mezuniyette plaket verilir.Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Çünkü siz Burhan Altintop değilsiniz burhan hep böyleydi ben üniversite mezunuyum İngiliz beyazı tenim var ve Nişantaşı çocuğuyum:)Hem bölüm hem de fakülte birincisi oluyor üniversitede ama eşiniz 2 yıllık mezunsa bölüm 1. si olmuştur. Ben de fakülte 1. si olarak mezun oldum ama biri söyleyince hatırlıyorum. Eşiniz maşallah dilinden düşürmüyor demek ki. :)
Konu nasil oraya geliyor? Yani kavga ediyorsunuz diyelim ve adam durduk yere “bana oyle diyemezsin ben okul 1. Siyim mi?” DiyorKızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Eşinizin böbürlenmesi trajikomik sizin bu soruyu soruyor olmanız daha komikKızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Üniversitede bölüm 1. si olarak söylüyorum evet oluyor :))Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Bu tipler afedersiniz sıçarken bile böyle konuşuyorlar maalesef benimde çok rastladığım olduKonu nasil oraya geliyor? Yani kavga ediyorsunuz diyelim ve adam durduk yere “bana oyle diyemezsin ben okul 1. Siyim mi?” Diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?