- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Üniversiteli sevgililer, yenidoğan bebeklerini boğup çöpe attı
KAYSERİde bir süre önce boğularak öldürülmüş halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin, üniversiteli iki gencin ilişkisinden dünyaya geldiği, bebeği baba 20 yaşındaki U.Ç.Ü.nün boğarak öldürdüğü iddia edildi. Baba U.Ç.Ü. ve anne C.C.B. yakalanarak adliyeye götürüldü.
Bu nasıl vicdansızlık Allah'ım okuduğumdan beri ağlıyorum ne hale geldi bu dünya.Offf söyleyecek çok şey var aslında hiçbi şey yok.
Tecavüz bebeklerine de devlet sahip çıkacaktı. Bir resim gördüm baba adı kısmında devlet var.
Doğru mudur o şekilde mi yansıtılacak bilmiyorum ama tabiri caizse devlet malıdır gibi bir işaret resmen...
Çok üzüldüm.
Özgür bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz ya, alın işte sonuçları...Allah sonumuzu hayır etsin..
Sinir oluyorum böyle olaylara. Çünkü mutlaka "üniversite ortamı işte, paso sevişiyorlar ohooo bu ne ki?" diyecek birileri çıkıyor.
Çıkıyor iki tane afedersiniz beyinsiz, ne korunma yönteminden haberi var ne gebelik sonlandırmadan. Sonra yetmezmiş gibi bebeği boğuyorlar. Olay ne oluyor, üniversiteli gençler bunu da yaptı. He canım he gülüm.
Olayı savunmuyorum kimse yanlış anlamasın. Ama e be gerizekalı sen hamile kalacak kadar seks yapmayı biliyorsan korunmaya nasıl kulak kapatıyorsun. Yetmezmiş gibi insanlıktan çıkıp kendi bebeğini boğabiliyorsun?
Yazık.
Üniversiteli sevgililer, yenidoğan bebeklerini boğup çöpe attı
KAYSERİde bir süre önce boğularak öldürülmüş halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin, üniversiteli iki gencin ilişkisinden dünyaya geldiği, bebeği baba 20 yaşındaki U.Ç.Ü.nün boğarak öldürdüğü iddia edildi. Baba U.Ç.Ü. ve anne C.C.B. yakalanarak adliyeye götürüldü.
Bu nasıl vicdansızlık Allah'ım okuduğumdan beri ağlıyorum ne hale geldi bu dünya.Offf söyleyecek çok şey var aslında hiçbi şey yok.
Slimsigara bence sorun işte tam da bu..bu olayı yaşayanlar liseli gençler olsaydı cahillik diye nitelendirirdik..ama biri ünv.te 3,diğeri 4.sınıfta olan iki insan..birliktelik yaşıyorlar ama korunma yöntemlerini bilmiyorlar..cinseliği yaşıyor ama hamile olduğunu anlamıyor..ve tek kurtuluşu bebeği öldürmekte buluyorlar..sosyal hizmetlerden falan da haberleri yok yani..düşün artık,ne haldeyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?