Üniversiteli sevgililer, yenidoğan bebeklerini boğup çöpe atmış:(

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.237
598
Üniversiteli sevgililer, yenidoğan bebeklerini boğup çöpe attı
KAYSERİ’de bir süre önce boğularak öldürülmüş halde bulunan yeni doğmuş erkek bebek cesedinin, üniversiteli iki gencin ilişkisinden dünyaya geldiği, bebeği baba 20 yaşındaki U.Ç.Ü.’nün boğarak öldürdüğü iddia edildi. Baba U.Ç.Ü. ve anne C.C.B. yakalanarak adliyeye götürüldü.

Bu nasıl vicdansızlık Allah'ım okuduğumdan beri ağlıyorum ne hale geldi bu dünya.Offf söyleyecek çok şey var aslında hiçbi şey yok.

Tecavüz bebeklerine de devlet sahip çıkacaktı. Bir resim gördüm baba adı kısmında devlet var.

Doğru mudur o şekilde mi yansıtılacak bilmiyorum ama tabiri caizse devlet malıdır gibi bir işaret resmen...

Çok üzüldüm.

Allah islah etsin..

Insanlar cocuk sahibi olabilmek icin ne mucadeleler veriyor.. Dogduktan sonra da gozlerinin icine bakiyorlar bebeklerinin..

Diyecek soz mu var buna

bebeğin hayatını değil kendi hayatlarını sonlandırmışlar, kendi bebeğini öldüren bir insan huzurlu ve mutlu bir hayat sürebilirmi? onlar için ölümden beter günler başlıyor ve bunda üzülecek bir durum yok, minik bebek cennettedir zaten günahsız bir yavru

Bu çoğu üniversite ortamında olan bir durum...Benim okuduğum dönemde de böyle bir iddia atılmıştı ortaya bir bebekle ilgili...

Lanet olsun. Allah kahretsin bunları. Cehenneme direk olsunlar.
Madem korunmayı bile bilmeyecek kadar gerizekalı ve cahilsiniz seks yapmayın arkadaş. Yapıyorsanız da bu şekilde, o bebeği en azından bakılabileceği bir yere verin. Allah kahretsin diyecek bir şey bulamıyorum!

Aslında bu konuyu forumda yeni açılan Türkiye ve Dünya gündemi bölümüne açsanız daha rahat konuşulurdu .
Orda en azından' şimdilik atış serbest 'miş.

Beş dakikalık zevkin sonucunda yaşanılanların geldiği nokta korkunç.
Burda kim suçlanmalı.Sadece o anne ve babamı yoksa toplum baskısının ve cehaletinde payı varmı o bebeğin öldürülmesinde.20 belki 22 yaşında gençler cinsel ilişki yaşarken korunmayı bilmediği gibi hamile kaldığını bile 3-4 ay anlamıyor demekki.
Gençlerimizin medeniyet diye özendikleri tek şey cinsellik.Artık 14 yaşında cinsellik yaşamaya başlayan çocuklarımız var ve malesef tamamen bilinçsizce yaşadıkları bu ilişki başalarına da dert açıyor.
Benim okuduğum kadarıyla bebeği öldüren baba,annenin bilgisi dahilindemi yaptı bu açıklanmamış gazetelerde.O bebeğe kıymaları korkunç,ama kendi başlarına açtıkları iş de korkunç.Nasıl bir korku insana bir bebeği öldürtebilir.
Bu haberlerin hepsi bize Türkiyede eğitimin cehaleti kapatmadığını gösteriyor malesef.Bu ülkede milyonlarca genç üniversite okuyor ama okullarda sadece öğrenim görüyorlar,malesef eğitilmiyorlar.

o kadar çok insan var ki evlat sahibi olmak isteyen,o bebeklerin bir ağlamasına bile tüm ömrünü feda edebilecek olan...

böyle şeyleri normalde okumam hiç takip etmem..yüreğim dayanmıyor çünkü..birden kendi çocuklarımı o bebeklerin yerine koyuveriyorum..aklım almıyor..

bu hikaye de dikkatimi çeken en önemli şey kızın bebeğini 9 ay karnında doğunca öldüreceğim diye taşımış olması..yani doğunca sevgilisi o bebeği öldürecek..hiç mi insaf yok,hiç mi annelik duygusu denen şey yok...

demek ki gerçekten her doğuran kadına anne denmiyor,bir bebeği karnında değil kalbinde büyütmekmiş önemli olan!

rezilligin daniskasi !!

insani haklar baglaminda birseyler yapalim derken, insanliktan ciktiklarinin,sacmaladikalrinin farkinda degiller..

hangi kulturde yada dinde yeri var bu sacmaligin bilmiyorum ama boyle bir kultur yada din v arsa bunu ogutleyen ona lanet olsun !

Son düzenleme:
ya insanlar nereye gidiyor bunlara insan da demek istemiyorum ya
bunlar için YAŞAŞIN CEHENNEM İŞTE
ay çok sinirleniyorum ya aynı şekilde boğarak onu da öldürmek lazım pislikler ya....
Ailelerine söyleyemedikleri için yapmışlardır ortaya çıktı işte Allah büyük diyorum yaa..
artık şöyle vahşet okumak istemiyorum katliam görmek istemiyorum !
yazıklar olsun şunu yapabilen zihniyete !!!

Sinir oluyorum böyle olaylara. Çünkü mutlaka "üniversite ortamı işte, paso sevişiyorlar ohooo bu ne ki?" diyecek birileri çıkıyor.

Çıkıyor iki tane afedersiniz beyinsiz, ne korunma yönteminden haberi var ne gebelik sonlandırmadan. Sonra yetmezmiş gibi bebeği boğuyorlar. Olay ne oluyor, üniversiteli gençler bunu da yaptı. He canım he gülüm.

Olayı savunmuyorum kimse yanlış anlamasın. Ama e be gerizekalı sen hamile kalacak kadar seks yapmayı biliyorsan korunmaya nasıl kulak kapatıyorsun. Yetmezmiş gibi insanlıktan çıkıp kendi bebeğini boğabiliyorsun?

Yazık.

Slimsigara bence sorun işte tam da bu..bu olayı yaşayanlar liseli gençler olsaydı cahillik diye nitelendirirdik..ama biri ünv.te 3,diğeri 4.sınıfta olan iki insan..birliktelik yaşıyorlar ama korunma yöntemlerini bilmiyorlar..cinseliği yaşıyor ama hamile olduğunu anlamıyor..ve tek kurtuluşu bebeği öldürmekte buluyorlar..sosyal hizmetlerden falan da haberleri yok yani..düşün artık,ne haldeyiz?

Tümüne katılıyorum, maalesef...

allah korkusu olamayan herşeyi yapar .
nasıl kıymışlar onun kokusuna saçının teline dünyaları veririm bn nasıl vijdan var nasıl insan bunlar ..daha çok yazacak şey varda yazamıyorum içim parçalandı resmen..

Kadesa bu olay öyle bir olay ki isteyen istediği yöne çekip oradan bakabilir.

Örneğin a kişisi toplum baskısından der. b kişisi cahillikten der. c kişisi canilikten der. d kişisi kalkar "kızlar ailelerinden uzakta okuyunca oluyor, kızımızı eve kapatalım" der.

Herkes bir şey der.

Ben olayı cahillik diye adlandıramıyorum malesef.

Hadi korunmayı bilmiyorsun ya arkadaş insan hamileliğini saklamayı, doğurup boğmayı akıl edene kadar ertesi gün hapını, kürtajı akıl eder ya. Ne biçim çalışıyorsa kafaları artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…