Üniversiteli sevgililer, yenidoğan bebeklerini boğup çöpe atmış:(

evet çok kötü bir olay da bunun dinle özgürlükle falan alakası yok akılsızlık bunların yaptığı.evlilik dışı cinselliği ayıp/yasak/günah kategorisinde gençliğe empoze etmek yerine doğru düzgün cinsel eğitim verilse böyle olaylar tamamen bitmese bile en azından baya azalır diye düşünüyorum.aklı başında bir insan böyle bir şeyi yapmaz ki zaten aklı başında bir insan korunmayı ya da en azından yasal kürtaj süresi içinde hamile olduğunu farketmeyi akıl eder.bu olaylar zannedildiği gibi "fazla özgürlükten" değil tam tersi bastırılmışlıktan oluyor bence.yani gençler yaptıkları şeyin utanılacak birşey olmadığını bilse ve sosyal çevrenin tutumu da bu yönde olsa heralde önlemini daha çabuk ve daha kolay alabilirler ve kimse hamileliğini 9 ay boyunca saklamak zorunda kalmaz zannımca

Ne kötü değil mi? Bir çok insan bebeğim olsun diye onca sorun yaşarken, bir sürü fedakarlık yaparken, böylelerine de bebek nasip eder Allah, değer kıymet bilmezler... Allahım ne günlere kaldık....:31:

yazıklar olsun ne deyımki. sen o bebegı nasıl boğdun?
o bebek elının altında ölürken hıcmı vıcdanın sızlamadı be?

çok üzüldüm :5:gençleri anlamıyorum bu neyin acelesi neden cinsellik için bu kadar acele ediyorlar yok yapıyorsunuz bari korunmayı da bilin yok onu da yapmadınız bebeği bir yurda cami avlusuna falan bırakın öldürmek de neyin nesi:19:Allahım kimseyi şaşırtmasın bebeğe çok üzüldüm yazık çok yazık:5:

içim yandı şuan o bebeğe sarılıp saatlerce ağlamak istedim
biz yavrularımızı pamuklara sarıyoruz o yavru napsın
camı avlusuna bırak biyere bırak

bunu o adama yaptıran toplum baskısı değil camı avlusuna bıraksaydı toplum baskısını konuşabilirdik ama bu boğmuş
umarım ömür boyu hapis cezası alır ömrü boyunca oda hapiste boğulur

:14::14::14:
cok uzucu dıeyecek bırsey bulamıyoum ..
barı cocuk esırgemeye verseydılerde evlat sahıbı olamayanlar bakardı belkı

Bu nasıl bir cehalet, üniversitenin kapısından girmiş sosyalleşmiş etmiş, ama cehalet baki kalmış...artık köydeki de kentteki de biliyor korunma yöntemini, yapıyorsun bir halt bari önlemini al be aptal yaratık. Hadi onuda yapamadın 9 ayda sakladın gizledin, doğurdun nasıl canını alırsın, nasıl ellerin varır. Ona anne baba olmak için yanıp tutuşan neler var...ömür boyu çekin cezanızı inşallah işte Allahın gazabı böyle aylarca sakladın ettin ortadan da kaldırdın ama nasılda ortaya çıkarmış kurban olduğum mevlam

Insan nadıl kıyar mınık tatlı bır bebeğe..kımısı bulamaz kımısı kıymet bılmez.dunyanın sonu gelıyo walla.bugun bebeğımın sacı dokulmuş topladım bır yandanda içim yandı o bebeğımın saçının telı dıye.

Diyecek çok şey var da kim anlayacak?
Evlilik öncesi ilişkiye bu yüzden karşıyım işte...
Yaptığının arkasında duramayacaksan yapmayacaksın...

Allah diyorum başkada birşey demiyorum:(
insanoğlu ne hale geldi ya hey Allahım sen sonumuzu hayır eyle....
böyle insanları ıslah et rabbim...Ben ve benim gibi bir sürü anne olmak için çabalayan insanlara acıdım :50:sözün bittiği yer benim için boğazım düğüm düğüm oldu:14:

Yazık günah ya ne suçu vardı ki o bebişin :'(

Günümüzde normal artık ya şimdi ki gençliğin yaşam biçimi standardı bu işte bari özgürsün herşeyi yaşarsın korun be Allah'ın cezası yada korunma yetmedi oldu arkasında dur anne baba olamayacaksanız erkenden aldırın. Vicdansız yaratıklar bunlar insan kılığında aramızda gezen.

Sinir oluyorum böyle olaylara. Çünkü mutlaka "üniversite ortamı işte, paso sevişiyorlar ohooo bu ne ki?" diyecek birileri çıkıyor.

Çıkıyor iki tane afedersiniz beyinsiz, ne korunma yönteminden haberi var ne gebelik sonlandırmadan. Sonra yetmezmiş gibi bebeği boğuyorlar. Olay ne oluyor, üniversiteli gençler bunu da yaptı. He canım he gülüm.

Olayı savunmuyorum kimse yanlış anlamasın. Ama e be gerizekalı sen hamile kalacak kadar seks yapmayı biliyorsan korunmaya nasıl kulak kapatıyorsun. Yetmezmiş gibi insanlıktan çıkıp kendi bebeğini boğabiliyorsun?

Yazık.

Kesinlikle katılıyorum..bu olayın üniversiteli olmaktan daha çok cahillikle ve canilikle alakası var..

Back
X