Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyle mi cok sevindim insallah cok guzel bi egitim hayatin olur. Benim icin suan lise hayatimin en kotu dort senesini gecirdigim bi yer. Universiteyi sabırsızlıkla iple cekiyorum.
Sana tavsiyem şu: rol yap. İnan bana beynin çok çabuk ikna olacak. Mesela kendini tanıdığın en özgüvenli insanın yerine koy. Atıyorum Ayşe şuan burada olsa nasıl davranırdı diye düşünerek hareket et. Eninde sonunda alışacaksın. Hatta yaşadığın bu özgürlükten keyif bile alacaksın :) aileni de elbette özleyeceksin ama ölüm değil ya elbet tatilde geri döneceksin. Hatta mezun olduğunda da Kayseri'den ayrıldığın için ağlayacaksın
Sana tavsiyem şu: rol yap. İnan bana beynin çok çabuk ikna olacak. Mesela kendini tanıdığın en özgüvenli insanın yerine koy. Atıyorum Ayşe şuan burada olsa nasıl davranırdı diye düşünerek hareket et. Eninde sonunda alışacaksın. Hatta yaşadığın bu özgürlükten keyif bile alacaksın :) aileni de elbette özleyeceksin ama ölüm değil ya elbet tatilde geri döneceksin. Hatta mezun olduğunda da Kayseri'den ayrıldığın için ağlayacaksın
Merhabalar
Ben çok korkuyorum. İlk defa küçük bir şehirden başka bir şehre gideceğim. Kayseriye geliyorum üniversite için. Ama çok korkuyorum. Yurtta kalmaktan
Yalnız kalmaktan. Keşke hiç başlamasa bile diyorum ama işte başlayacak kaçış yok. İlk defa annemden ayrı kalacağım. Çok ağlıyorum.
Mesela benim kampüsten hazırlık okulu otobüsle 20 dakikaymış. Ama ben hiç otobüse binmedim. Bulunduğum şehir küçük olduğu için hep yürüyerek gidip geliyordum. Yada ben heyecanlı bir insanım. Tavsiyeleriniz var mı ? Aranızda benim gibi korkup da üniversitede mutlu olan var mı? Hem siz geçmişe gidersiniz hemde benim icin bir umut olur
Herşeye en baştan tamamıyla hakim olmayı bekleme.
Herşeyi ihtiyaç duydukça zamanı gelince ogreneceksin.
Örneğin kampusun neresinde ne var, hangi fakulte nerede şimdiden bilmene lüzum yok.
Öncelikle kalacagin yerden derslerin yapıldığı sınıflara nasıl gidecegini ogren...
Gerisini ihtiyacın oldukça ogrenirsin.
Endişe edilecek hiçbir durum yok.
Sorarsin, arastirirsin, ogrenirsin...
İnsanlar taşradan istanbula okumaya geliyor basariyorda, sen kayseri de mi problem yaşayacaksın?
Hiç endişe etme...
Kendine biraz güven.
Başarılar...