Kötü bir şey yapmıyorsun. Heveslenip yapmışsın, içinde kalmamış. Belki zamanla hevesin geçer. Kıyafetin dediğin gibiyse sorun yok, içinden nasıl geliyorsa öyle yap.Kısa ve öz olacak . Giyim kusamim değişti takma tırnak kullanıyorum vs . Kırmızı oje sürüyorum. Önceden yapmazdım , annemin haberi olmadığı için kendimi rahatsız hissediyorum. Geldiğim yerde öğrenci çoğunlukta olduğu için absürt durmuyor, giyimim açık saçık değil ama memeleketime göre daha açık . Kendimi kötü hissediyorum bu yüzden . Kötü hissetme sebebim annemin haberinin olmaması. Ben her zaman tirnak seviyordum fakat aile baskısı yüzünden kullanmamıştım .Siz de böyle bir dönemden geçtiniz mi ? Geçmişte yaptıysanız pişmanlık duyuyor musunuz ? Çok mu kötü bsy yapıyorum , objektif bakamıyorum kendime yorumlarınıza ihtiyacım var
Kadınlık hormonunun aşırı salgılıyorsaKısa ve öz olacak . Giyim kusamim değişti takma tırnak kullanıyorum vs . Kırmızı oje sürüyorum. Önceden yapmazdım , annemin haberi olmadığı için kendimi rahatsız hissediyorum. Geldiğim yerde öğrenci çoğunlukta olduğu için absürt durmuyor, giyimim açık saçık değil ama memeleketime göre daha açık . Kendimi kötü hissediyorum bu yüzden . Kötü hissetme sebebim annemin haberinin olmaması. Ben her zaman tirnak seviyordum fakat aile baskısı yüzünden kullanmamıştım .Siz de böyle bir dönemden geçtiniz mi ? Geçmişte yaptıysanız pişmanlık duyuyor musunuz ? Çok mu kötü bsy yapıyorum , objektif bakamıyorum kendime yorumlarınıza ihtiyacım var
Senin tam aksine ailemin yanındayken daha deli doluydum. Üniversiteye gidip kendi sorumluluğumu almak zorunda olunca bi akıllandımKısa ve öz olacak . Giyim kusamim değişti takma tırnak kullanıyorum vs . Kırmızı oje sürüyorum. Önceden yapmazdım , annemin haberi olmadığı için kendimi rahatsız hissediyorum. Geldiğim yerde öğrenci çoğunlukta olduğu için absürt durmuyor, giyimim açık saçık değil ama memeleketime göre daha açık . Kendimi kötü hissediyorum bu yüzden . Kötü hissetme sebebim annemin haberinin olmaması. Ben her zaman tirnak seviyordum fakat aile baskısı yüzünden kullanmamıştım .Siz de böyle bir dönemden geçtiniz mi ? Geçmişte yaptıysanız pişmanlık duyuyor musunuz ? Çok mu kötü bsy yapıyorum , objektif bakamıyorum kendime yorumlarınıza ihtiyacım var
Hayasız kısım neresi?Vicdanını rahatlatmak için bu forumu kullanma. Burada bu tür konulada her yanlışın doğru olduğunu söylerler. Genç kız olarak süslemeye heves edebilirsin normal. Rahatsız olduğun şey takma tırnak veya başka bir şey fark etmez sende yarattığı duygu. Ailen izin verseydi yinede için rahat eder miydin? Haya duygusu insana en yakışan duygu. Kendine dikkat et güzel kardeşim doğru yoldan ayrılma.
Aile baskısından dolayı bu şekilde düşünüyorsunuz neden kötü olsun ki istediğinizi sürün, Giyin yani.Kısa ve öz olacak . Giyim kusamim değişti takma tırnak kullanıyorum vs . Kırmızı oje sürüyorum. Önceden yapmazdım , annemin haberi olmadığı için kendimi rahatsız hissediyorum. Geldiğim yerde öğrenci çoğunlukta olduğu için absürt durmuyor, giyimim açık saçık değil ama memeleketime göre daha açık . Kendimi kötü hissediyorum bu yüzden . Kötü hissetme sebebim annemin haberinin olmaması. Ben her zaman tirnak seviyordum fakat aile baskısı yüzünden kullanmamıştım .Siz de böyle bir dönemden geçtiniz mi ? Geçmişte yaptıysanız pişmanlık duyuyor musunuz ? Çok mu kötü bsy yapıyorum , objektif bakamıyorum kendime yorumlarınıza ihtiyacım var
bu yorum gerçek mi ironi mi yani o kadar absürd ki ne olduğunu anlamadım bileKadınlık hormonunun aşırı salgılıyorsa
Yapmanız gerekir çünkü bu hormon alışkanlıkları belirginleştiriyor ,her zaman topuklu ayakkabı her zaman süslü , sonra erkeklere aşırı ilgi
Ve onlarla daha yakın ilişki içinde bulunma vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?