• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteyi Bırakmalı Mıyım?

Okulu bırakırsan da iş yerine penis peşinde koşarsın sen o yüzden okumaya devam beybi.

maddi olarak ailemin durumu çok kötü
part time iş arıyorıyorum ama hepsi ya çok düşük ücret veriyor ya da gece 2ye kadar çalışmamı istiyorlar.
staj zaten yok olsaydı az da olsa rahatlardım
okulumun bana bir şey katacağını düşünmüyorum.
ailemle bunu nasıl konuşucam
Bence okulu bırakmanız çözüm olmaz ailenize daha da yük binmiş olur üstelik diploma olmadan her geçen gün iş bulmak daha da zorlaşıyor daha önce çağrı merkezinde çalışmıştım ben nispeten daha çalışılabilir şartları var öğrenciler için belki o tarz yerleri deneyebilirsiniz ya da yabancı dil okullarının broşür dağıtımı gibi yorucu olmayan işleri oluyor kendinize güvenin eminim ki her zorluğun üstesinden geliceksiniz

Vanessa Kocaelinde okuyup, Odtu vs iye giremedigi icin kompleksten Kocaeli gibi bir universiteyi kompleksinden kotuleyen uye degil miydi? Kocaelinden mezun yuzlerce cok basarili kisi var diye yazilmasina ragmen, Hala bu sekilde konu aciyorsa:
1. kafa buluyor egleniyor bizimle
2. Odtu'de okusa standfordda okuyamadigi icin kiskanckiktan yine birsey bulurdu
3. hepten kokunden kotu ogrenci

Hangisisin diye dusunuyorum....karar Ver ve acikca durustce yaz da, Burda yuzlerce kisi duzgun yardim etsin/etmesin

Haklisin birak seni haketmiyor bu Kocaeli.Rektore son bi sans ver once bence,kalkiyo msuun ben geciyorm tukkanin basina,yoksa birakiyorum okulu de.Seni gozden cikaramazlar bence.

Back
X