- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.964
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Aynen yaşı vardı evetBirde annesinin yaşıda vardı diye hatırlıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaşı vardı evetBirde annesinin yaşıda vardı diye hatırlıyorum.
Demin gördümde 38 yaşındaymış,vanessa genetik hastalık var diyor.Aynen yaşı vardı evet![]()
Eğer kendinizi geliştirirseniz mühendislik en fazla iş yapacağınız bölümlerden biri. Eşim inşaat mühendisi. Kendisi bir işte çalışıyor, diploması 2 işte çalışıyor. Tabi bunun için zamanında çok emek verdi. Az para veriyorlar, gece ikiye kadar çalıştırıyorlar demedi, şimdi hep birlikte kaymağını yiyoruz. Makina mühendisi bir arkadaşımız var o da eşim gibi kazanıyor.iş bulamam
Bazı insanlar mutlu olacak sebepleri göremiyor. Biz de bir elimiz yağda bir elimiz balda değiliz ama sağlıklı olmak ailemizle olmak mutluluk sebebi.Aynen öyle olmuş vanessanin istediği olmuş ama yine mutsuz bu kız![]()
O genetik hastalıkla ilgiliDemin gördümde 38 yaşındaymış,vanessa genetik hastalık var diyor.
Ondan haberim yok detaylı anlattı o zaman.O genetik hastalıkla ilgiliOtrera baya uzun açıklama yaptı hanım ablacığım
Öyle çok tehlikeli bir şey değilmiş hatırladığım kadarıyla
Ben tek çocuk olmalıyım kaygısına düşmüştü
Ve ona harcama yapılacak bana yetmiyor para demişti
O konuda gebelikten çok maddiyat ve tek çocuk olma derdiydi vanessanin telaşı![]()
Hepimizin telaşı var herkeste bir gelecek kaygısı var aynen ne yağda elimiz ne bald heleki bu zamanda herşeyin aşırı zor olduğu donem deBazı insanlar mutlu olacak sebepleri göremiyor. Biz de bir elimiz yağda bir elimiz balda değiliz ama sağlıklı olmak ailemizle olmak mutluluk sebebi.
Bak 13 yaşında kardeşte gözümden kaçmış yada unuttumOndan haberim yok detaylı anlattı o zaman.
Tek çocuk değil ki,konusundada yazdı hatta 13 yaşında kardeşi varmış.
Konusunda okudum hatta .Bak 13 yaşında kardeşte gözümden kaçmış yada unuttum![]()
Vanessa'nin annesi mi 38 yasinda?Demin gördümde 38 yaşındaymış,vanessa genetik hastalık var diyor.
Bölüm ne?maddi olarak ailemin durumu çok kötü
part time iş arıyorıyorum ama hepsi ya çok düşük ücret veriyor ya da gece 2ye kadar çalışmamı istiyorlar.
staj zaten yok olsaydı az da olsa rahatlardım
okulumun bana bir şey katacağını düşünmüyorum.
ailemle bunu nasıl konuşucam
Eskiden Yıldız Teknik üniversitesine bağlıydı mühendislik fakülteleri,sonradan Kocaeli Üniversitesi bünyesinde toplandı.Okulunu komple kapatsınlar o zaman, öyle saçma şey mi olur. Rastgele bir anadolu üniversitesinden mezun olup çok iyi yerlere gelmiş mühendis tanıdıklarım var, yurtdışında çalışanlar da.
Kocaeli değil miydi?
Konusunda yazmış oradan gördüm,bulayım hatta o sayfayı.Vanessa'nin annesi mi 38 yasinda?
E 38 yas yasli degil ki, niye annesinin yasi var yazmışlar? Ben kizimi dogurdugumda 39 yasindaydim yaw, gayette anne olunabilecek genc bi yasKonusunda yazmış oradan gördüm,bulayım hatta o sayfayı.
Konu kapanmış sayfada.
38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.