Üniversiteyi kazandığıma sevinemedim bile..

Kıbrıs'ta asgari ücret 800'ü geçiyordur

Yani 4 yıl önce 750'ydi

Orda çoğu öğrenci parttime çalışır

Sen tam burslusun aslında uçak ücretini de ödemeleri lazımdı üniversitenin

Neyse merak etme sen uçak paranı hazırla,gittiğin gibi de gir işe çalış şekerim

Mesaj yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun desteğinizi esirgemiyorsunuz güç veriyorsunuz bana. Şu anlık gidebileceğim gibi görünüyor ama her şey olabilir tabikide emin olmamak lazım.

Kaymakamlığı aradım bir iki arkadaşın önerisiyle. Sosyal yardım birimlerine yönlendirdiler. Yarın arayacağım. Hastaneye gidip raporumu alacağım sağlık ocağına onaylatıcam. İşe öyle gidicem hepsi bir anda birikmesin. Yarın akşamda harç paramı alıcam kızlar.. Perşembe de kayıda bir sorun çıkmazsa..

Herkes çok azimlisin falan demiş bayanlar bana hak verin eğitim bu ya. Bir şeyi çok istiyorsam o konuda çok ısrarcıyım kendimi heder etme pahasına maalesef..

Asgari ücret 1200 tl canım ama kendi vatandaşları için o. Aynen öyle iş bulup hemen çalışmam lazım..

canım çok teşekkür ederim..
bide nasıl ulaştın nasıl başvurdun söyler misin ben netten bakıyorum ama çıkmadı bulamadım tekrar çok sağol
bişey daha soracağım a.ö.f olunca burs veriliyor mu? peki yoksa örgün eğitim mi olmalı bununla ilgili bi bilgin var mı acaba

Son düzenleme:
canm saol msjın için benim özel msj hakkım yok ondan burdan yazıyorum.umarım en ksa zamanda güzel bir cevap alırsın.ben de bi şansımı deniyim bakalımm

Rica ederim tatlım. Onların web sayfalarında mail adresleri var, mail attım. Açık öğretimlere burs vereceklerini sanmıyorum cnm ya.. Açık öğretimse bir işe giripte harçlık çıkarılabilinir. Açık öğretim mi kazandı senin arkadaşın?

canm saol msjın için benim özel msj hakkım yok ondan burdan yazıyorum.umarım en ksa zamanda güzel bir cevap alırsın.ben de bi şansımı deniyim bakalımm

Dene dene.. hangi ilde yaşıyorsan oranın kaymakamlığına da mail at. İstanbulda mı yaşıyorsun? Eğer İstanbuldaysan sana buranın sosyal hizmetlerinin numarasını verebilirim. Ben daha arayamadım ama belki yardımcı olur orası bize.

Kendin aklına gelen büyük firmalarada mail at. Sanmıyorum ya belki bir ihtimal bişiler çıkar.

İhtiyacım olan harç parasını bahsettiğim abiden aldım kızlar. Yarın sabah kayıda gidiyorum

yok cnm ben açıktan okuyorum netten bi kaç yere baktım burs verecek kurumlar yazıyordu da onun için sordum mail atarım cnm ben çok sağol.

İhtiyacım olan harç parasını bahsettiğim abiden aldım kızlar. Yarın sabah kayıda gidiyorum

buarada kayda gitmene çok sevindim.. sen giderken ailen sorun çıkarmaz mı?

buarada kayda gitmene çok sevindim.. sen giderken ailen sorun çıkarmaz mı?

Teşekkür ederim tatlım. Kayıt oldum. Ailemin haberi yok. Aynı evde yaşamıyoruz çünkü.. Benim evim ayrı. O yüzden sorun çıkaramazlar haberleri yok çünkü

Bugün itibariyle kayıt olmuş durumdayım arkadaşlar. Ailemin haberi yok. Uçak biletimi alıcam yine aynı şekilde ailemin haberi olmadan burayı terkedip Lefkoşe ye gidicem. Onları Lefkoşedeyken haberdar edicem. Bana başka çare bırakmadılar çünkü. Umarım annem kalp krizi falan geçirmez..

Yarında Lefkoşede öğrenci evleri olan dernekle görüşeceğim. Gelişmeleri yazarım kızlar.

Senin adına sevindim canım.:81: Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu arada uçak bileti işini ben kendim internetten halledemedim. İyisi mi bir seyahat acentesine gideyim.. İlk defa uçağa binicem..

Tebrik ederim kaydını yaptırmışsın
Konunu başından beri takip ediyorum ama özellikle ailene diyecek bi lafım olmadığı için yazmamıştım şimdiye kadar
Seni azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ederim
Her şey istediğin gibi olur ve üniversite yıllarını bi an önce sorunsuz atlatırsın umarım
Sen bu azimle tek başına çok büyük yerlere gelirsin bu sıkıntılarını unutursun emin ol
Başarılar dilerim

Bi "Vay be!" çektim yani :) Süper bişeysin ya.. Senin adına çok sevindim İnşallah hayırlısıyla okuyup diplomanı alırsın

cesaretine ve iradene hasta kaldım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çok sevindimmm adınaaa yaaa :)

Aynı benim ailem!
Bende vazgeçmedim. Dayak yesemde kötü söz işitsem de eninde sonunda gittim okudum. Ve tabikide okuttular.
Konunu baştan sona okudum canım. Hakkında hayırlısı olsun.
Ama bana öyle geliyor ki seni orada bir başına çaresiz bırakmazlar. Çünkü hayat çok çok zor.
Yardım ederler görürsün.
Mutlu bir eğitim hayatı geçirmen dileğiyle. Çok çalış bursunu kaybetme. Biliyorsun ders bıraktığın zaman bütün seneye yaydığın bu planların elinde patlayabilir. kıl hocalar çıkmaz karşına umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…