Kıbrıs'ta asgari ücret 800'ü geçiyordur
Yani 4 yıl önce 750'ydi
Orda çoğu öğrenci parttime çalışır
Sen tam burslusun aslında uçak ücretini de ödemeleri lazımdı üniversitenin
Neyse merak etme sen uçak paranı hazırla,gittiğin gibi de gir işe çalış şekerim
Sağolasın gözlerin dert görmesin canım.. Benim gibi olan bir sürü insan var sende haklısın. Ne demek gel sende arkadaşında içinizi dökün buradahemen özel mesaj atıyorum sana başvurduğum yerleri.
canım çok teşekkür ederim..
bide nasıl ulaştın nasıl başvurdun söyler misin ben netten bakıyorum ama çıkmadı bulamadım tekrar çok sağol
bişey daha soracağım a.ö.f olunca burs veriliyor mu? peki yoksa örgün eğitim mi olmalı bununla ilgili bi bilgin var mı acaba
canm saol msjın için benim özel msj hakkım yok ondan burdan yazıyorum.umarım en ksa zamanda güzel bir cevap alırsın.ben de bi şansımı deniyim bakalımm
İhtiyacım olan harç parasını bahsettiğim abiden aldım kızlar. Yarın sabah kayıda gidiyorum
Rica ederim tatlım. Onların web sayfalarında mail adresleri var, mail attım. Açık öğretimlere burs vereceklerini sanmıyorum cnm ya.. Açık öğretimse bir işe giripte harçlık çıkarılabilinir. Açık öğretim mi kazandı senin arkadaşın?
İhtiyacım olan harç parasını bahsettiğim abiden aldım kızlar. Yarın sabah kayıda gidiyorum
buarada kayda gitmene çok sevindim.. sen giderken ailen sorun çıkarmaz mı?
Bugün itibariyle kayıt olmuş durumdayım arkadaşlar. Ailemin haberi yok. Uçak biletimi alıcam yine aynı şekilde ailemin haberi olmadan burayı terkedip Lefkoşe ye gidicem. Onları Lefkoşedeyken haberdar edicem. Bana başka çare bırakmadılar çünkü. Umarım annem kalp krizi falan geçirmez..
Yarında Lefkoşede öğrenci evleri olan dernekle görüşeceğim. Gelişmeleri yazarım kızlar.
Senin adına sevindim canım.:81: Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?