Sanırım senin şansına bu ilanı verdik.
Şirketimizin Satış Sorumlusu departmanına
·Analitik düşünce yapısına sahip
·Satış odaklı çalışabilecek ve sıcak satış konusunda tecrübe sahibi
·İkna kabiliyeti yüksek
·Türkiye Genelinde Çalışma arkadaşları aramaktayız.
·Yeni müşteriler ile anlaşmalar sağlamak,
·Reklam gelirlerinin artırılması için proje üretmek,
·Kurumsal müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek, sunumlar hazırlamak ve ziyareti satış kapamaya çevirebilmek,
·Yönetime bu konularda sürekli raporlama yapmak.
Öğrenci arkadaşlarda bizimle çalışabilirler.
İlgilenenler CV'lerini : kariyermerkezi@hotmail.com.tr adresine gönderebilirler.
İlgilenirsen kimseye muhtaç olmadan geçinir gidersin 3-4 aylık kazancın ile okulunu bitirirsin emin ol.
canım öncelikle bütün mesajları tek tek okudum ve durumuna çok üzüldüm
inşallah bütün istediklerin olur cnm ailenede diyecek laf yok!
k.bakmazsan bişey soracağım kendi sorunumu anlatmış gibi olacak ama k.bakma
en yakın arkadaşım da çok zorda kendi çabalarıyla okudu ve kazandı da para yok işte aynı durumdasınız onların da hiç durumu yok biz burs için başvurabilecek yerler arıyoruzbi kaç yere haber verdik ama cevap gelmedi
bide cnm özel mesaj atacaktım ama 100mesajım olmadığı için yazıldığı gibi atamadım....
Not: Mesaj sayınız 100 olana kadar sadece yönetici ve moderatörlere özel mesaj gönderebilirsiniz.
eğer sen özel mesaj atabiliyorsan burs için başvurduğun yerleri söylersen çok sevinirim..tekrara k.bakma Allah tüm okuyanların çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
Öncelikle çok takdir ettiğimi söylemek isterim kardeşim.Maşallah sana.Senin gibi öğrencileri gerçekten büyük takdir ile karşılıyorum,Rabbim yolunuzu açık eylesin.
Recruitmenturkey diye bir yahoo grubu var, iş ve çalışan arayanların ilanlarını bıraktıkları çok aktif bir grup bu.
Verdiğin ilan direkt olarak muhattaplarının email kutularına düştüğü için, dolaysız yoldan ulaşabiliyorsun.
Aynı grupta burs arayan öğrenciler de yazıyorlar.Üye olup, ilanını yazmanı tavsiye ederim.
Ayrıca başbakanlık kredileri ve okulun başarı burslarını da dene istersen.
Başarın daim olsun inşallah.
canım aynı yaştayız senin adına hem üzüldüm hem sevindim ailenin sana destek olmaması çok kötü ama sen bunlara rağmen çalışıp kazanmışsın ve kendi başına halletmeye çalışıyosun herşeyi bu çok güzell inş burs falan bulursun bi yerden herşey dilediğince olsun:)
Sağolasın gözlerin dert görmesin canım.. Benim gibi olan bir sürü insan var sende haklısın. Ne demek gel sende arkadaşında içinizi dökün buradahemen özel mesaj atıyorum sana başvurduğum yerleri.
Canım ben de azmine hayran kaldım açıkçası,kendi başına okumak için verdiğin çaba,özellikle yardımcı olabileceği halde olmayan bi aile üzerine şaşırtıcı bile diyebilirim..
Ben 2yıldır kıbrısta okuyorum,500tl ile kalacaksa,geçinmek ucu ucuna belki diyebilirim..Nerede kalacağın hakkında da birşey yazmamışsın sanırım?tanıdık birinin yanında falan mı kalacaksın?eğer öyle ise başarabilirsin.Ama diğer yandan işte çalışmana rağmen iyi ders de çalışman lazım çünkü dönem içi herhangi bir dersten kalırsan alttan da alsan,yaz okuluna da kalsan uçuk fiyatlara mal olabiliyor.Bursun da yanar mı bilmiyorum...Özel okulların herşeyi para.Kıbrıs'tan çıkışta pasaport kontrolünde her seferinde öğrenci belgesi alman gerekiyor,o parayla.Sınav zamanı ilk sınav belgen bedava,herhangi bir şekilde kaybedersen 2.yi alman parayla.Hocaların okulun fotokopisine bırakacak,birsürü ders notu alman gerekecek(bizimkinde öyle..) onlar parayla.Ayrıca derslerinin gün ve saatleri nasıl olacak bilemezsin,bizim bütün dönem boyunca cumartesi günü bile derse gittiğimiz oldu.akşam 9da döndüğüm günler oldu..Hoca ders günü gelmez,ek ders olacak der abuksabuk bi zamana ders koyar gitmek zorunda kalırsın...yani lise gibi değilki günü zamanı belli olsun sen de ona uygun iş bul devamlı çalış...
Yani özel okul,hem de tek başına kıbrısta baş etmek biraz zor.Kazanmana gerçekten sevindim ama ben iyi düşünmeni isterim,çünkü ben ailem destek olduğu için başarabiliyorum.Yaşın için de geç değil,belki tekrar sınava girip türkiyeden burslu biyer denersin,yada devlet...Yine de yapabilirim diyorsan da başarılar tabiki
vay canına arkadaşım ne kadar azimlisin ben olsam pes ederdim helal olsun hakkında iyi şeyler olur inanıyorum canavar seniailenin tepkisini anlayamadım ya çok şaşırdım insan evladını hiç bu kadar yanlız bırakır mı Allahımm yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum
canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
bende üniversite öğrencisiyim tembellikten geç kazandm ders çalşmak bana göre değildi
3. senemde aklım başıma geldi babam üniversite mezunu olduğu halde istemedi tekrar dersaneyi
ya milletin çocukları kazanana kadar gidiyo bizimkiler istemio tmm 2 yıllık yazim dersaneye gitmiceksem diyorum ona da burun kıvırdılar
neyse kazandım yerleştim annem ne dese beğenirsin; milletin çocukları para kazanıyor sen okuyup bizim paramızı yiyosn
öf neyse onları geçiyorum
üni kazanınca babamla zaten iyi olan aram dahada iyi oldu param hep yatar belli bi zamanı yoktur bitmeden yollar erken bitirdiğimde var derim idare ederim ama sen kıbrıs gibi pahalı bir yerde öğrenci halinle idare edebilecek misin ailende yanında olmayacak çünkü bi çok arkadaşım paraları geldiği halde yetiştiremiyorlar
öğrenim kredisi alsanda neye yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?