Bugün itibariyle kayıt olmuş durumdayım arkadaşlar. Ailemin haberi yok. Uçak biletimi alıcam yine aynı şekilde ailemin haberi olmadan burayı terkedip Lefkoşe ye gidicem. Onları Lefkoşedeyken haberdar edicem. Bana başka çare bırakmadılar çünkü. Umarım annem kalp krizi falan geçirmez..
Yarında Lefkoşede öğrenci evleri olan dernekle görüşeceğim. Gelişmeleri yazarım kızlar.
Ailenin amacı seni daha da çok hırslandırmak olabilir, kendi ayakların üstünde durmayı öğretmek olabilir.. Sonucta kültürlü insanlar değilmi, belki seni hırslandırmak ve azimli yapmak için bu yolu deniyor olabilirler..
Tebrik ederim kaydını yaptırmışsın
Konunu başından beri takip ediyorum ama özellikle ailene diyecek bi lafım olmadığı için yazmamıştım şimdiye kadar
Seni azminden ve kararlılığından dolayı tebrik ederim
Her şey istediğin gibi olur ve üniversite yıllarını bi an önce sorunsuz atlatırsın umarım
Sen bu azimle tek başına çok büyük yerlere gelirsin bu sıkıntılarını unutursun emin ol
Başarılar dilerim
Bi "Vay be!" çektim yani :) Süper bişeysin ya.. Senin adına çok sevindimİnşallah hayırlısıyla okuyup diplomanı alırsın
cesaretine ve iradene hasta kaldım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım çok sevindimmm adınaaa yaaa :)
Aynı benim ailem!
Bende vazgeçmedim. Dayak yesemde kötü söz işitsem de eninde sonunda gittim okudum. Ve tabikide okuttular.
Konunu baştan sona okudum canım. Hakkında hayırlısı olsun.
Ama bana öyle geliyor ki seni orada bir başına çaresiz bırakmazlar. Çünkü hayat çok çok zor.
Yardım ederler görürsün.
Mutlu bir eğitim hayatı geçirmen dileğiyle. Çok çalış bursunu kaybetme. Biliyorsun ders bıraktığın zaman bütün seneye yaydığın bu planların elinde patlayabilir. kıl hocalar çıkmaz karşına umarım.
Teşekkür ederim canımm. Güç verdin bana.. Ama bu hırsım birgün beni mahvedecek biliyorum. Ama ne zaman..
[/B]
Bir insan gencecik kızını hayata karşı nasıl savunmasız bırakır anlamıyorum.
Erkek evladı olsan belki anlarım. Hayatı öğretmeye çalışırlar derim.
Ama sen bir kızsın. Başına ne gelir ne eder hiç mi düşünmezler.
Ben şahsen kardeşlerimi bile yanımdan ayırmıyorum.
Kaldı anne olup kızımı başka eve hemde hiçbi sebeb yokken göndericem.
Ne diyim inşallah ailen kafasını duvalara vurmadan anlarlar.
Dünya kötü. Karşına kimbilir neler çıkacak. Hakkında hayırlısı olsun.
Rabbim temiz insanlarla karşılaştırsın seni.
Babam beni okuttu ama sadece kira paramı gönderiyordu. Harçlığını annen yollasın diyordu.
Bende kiramı ödediğimden fazla söylemiştim. Arta kalanı da giderlerime kullanmıştım.
Annem napsın merdiven siliyordu bana üç kuruş yollamak için.
Ben de bu yalanı söylemek zorunda kaldım. En azından o parayı evde kullandı annem.
Hep yalana teşvik ediyorlar hep...
Şu günlere nasıl geldim hala şaşıyorum.
Varlık içinde doymayıp her zaman daha fazlasını isteyen kişilerin hırsları onları bir gün mahveder
Senin hırsın sadece hakkın olan bişeyi alabilmek için
Asıl ailene boyun eğip okumamayı seçseydin bu senin mahvolmana sebep olabilirdi
Ailenin durumu iyi olabilir ama kimin ne zaman çökeceği hiç belli olmuo
Sen kendi ayaklarının üzerinde durup işini şansa bırakmadığın için çok şey kazanacaksın hayatta emin ol
Teşekkürler balım. Doğru olanı yaptım biliyorum ama, oralarda ne yapıcam, arkamda ailem yok. Nasıl olacak, düşündükçe korkuyorum ya.. Birde ya yapamayıp geri dönersem? Bu ihtimal çok düşündürüyor beni. Ama kararlıyım elimden geleni ardıma koymicam.
sen azimli birisin oralara kadar gittikten sonra pes edip dönmezsin Allahım her daim yardımcın olur işallah
seni tebrik ediyorum ve bu azimle çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?