ünlü birine aşık olmak?

30. Sayfaya kadar okudum sonra da belki açıklamıştır diye en son sayfayı okudum ama yok gsliba.

Yaw kızlar bi dizi tavsiye edin izliyim netflix olur başka yerden olur.

Yaw kızlar bi dizi tavsiye edin izliyim netflix olur başka yerden olur.
La case de papel 😂😂 izlemedim buradaki spoilerden yola çıkarak söylüyorum ama sen de kesin izlemişsindir 😅bdie şey dediler game of Thrones. Çok yakışıklı bi erkek varmış heykeli dikilse saçına yetmecek kadar 😂😂

Offf antinio banderas hayranlığım çok başkaydı benim yaa.gerçi hala severim kendisini.. babam tv de filmini görünce aha benim damat çıktı der hala 🤣 ozaman ki karısına da nasıl gıcıktım... bi ara da clive owen tutkusu vardı onunda karısına gıcıktım🤣 ... sen en iyisi git çal kapısını ....bak dinle beni
Clive i ben de çok beğeniyordum ama babamla aynı yaşta olduğunu öğrenince tarihe gömdüm 🙈

evet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum :kızgın:
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Ben varım çocukluğumdan beri resmen bayılıyorubayılıyorum şu adama ALLAH sahibine bağışlasın 2 de çocuğu olmuş evlenmis ben çocukken o bekardi meşhurrrrr oyuncu Jensen Ackles

La case de papel 😂😂 izlemedim buradaki spoilerden yola çıkarak söylüyorum ama sen de kesin izlemişsindir 😅bdie şey dediler game of Thrones. Çok yakışıklı bi erkek varmış heykeli dikilse saçına yetmecek kadar 😂😂
Saol canım izledim ikisinid sende kesin izle başından kalkmıyorsun şimdi ne olacak diye😁

:KK70: :KK70: :KK70:

Saol canım izledim ikisinid sende kesin izle başından kalkmıyorsun şimdi ne olacak diye😁
Dark izleyebilirsin , lucifer, black mirror, limitless fln.
Ama black mirror izliyeceksen ilk bölümü izleme bence benim midem kalkmıştı domuzla adam fln.
Anne isen de working mom izleyebilirsin.

Back
X