- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ölmüş adamın adını böyle bir konuda malzeme yapmayın bence.İbrahim Erkal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölmüş adamın adını böyle bir konuda malzeme yapmayın bence.İbrahim Erkal
O yüzden ben hep genç kişileri söledim Çağatay, Kerem Bürsin gibi.Aha haa16 kesin ablası
bende eskiden coğ aşık olurdum hergün birine ...
![]()
Eneem geyik yapınca da geliyoommuu?Geyik mi, hançerli kadından korkmaz mısınız![]()
Efso duyarÖlmüş adamın adını böyle bir konuda malzeme yapmayın bence.
Yasanmisligimiz olmasa açıklardım ama şu durumda olmaz tahmin edersin ki :)Ama biz şimdi bunun da kim olduğunu merak ederiz bacım ya. Bari özelden yazsan.![]()
Aaa nereye gitti yaa ben de diyorum niye hiç ses yok
La case de papelYaw kızlar bi dizi tavsiye edin izliyim netflix olur başka yerden olur.
Bence haklıEfso duyar
Söylemedi zararHayır ya lütfen54 sayfaymış ben de okuyamayacağım..Kimmiş
![]()
Clive i ben de çok beğeniyordum ama babamla aynı yaşta olduğunu öğrenince tarihe gömdümOfff antinio banderas hayranlığım çok başkaydı benim yaa.gerçi hala severim kendisini.. babam tv de filmini görünce aha benim damat çıktı der halaozaman ki karısına da nasıl gıcıktım... bi ara da clive owen tutkusu vardı onunda karısına gıcıktım
... sen en iyisi git çal kapısını ....bak dinle beni
Gossip girlün Dan'i o. Orda daha tatlı.Corona yüzünden eve tıkıldık. Varsa yoksa netflix. Her yeni dizide hayran olcak birini buluyorumTerazi burcu olmak çok zor. You'daki sapık adama bile yeşillendim yav
![]()
Çok üzücü. Peki aldatıldıktan sonra mı spora başladınız?40 dk fitness 20 dk agirlik 60 dk da reformer yapiyorum. 1.70 boy 52 kiloyum ovunmek gibi olmasin tas gibiyim ama aldatildim bosandim![]()
Ben varım çocukluğumdan beri resmen bayılıyorubayılıyorum şu adama ALLAH sahibine bağışlasın 2 de çocuğu olmuş evlenmis ben çocukken o bekardi meşhurrrrr oyuncu Jensen Acklesevet kızlar, Allah başka dert vermesin diyenleri şimdiden duyuyorum. ama şuan içinde bulunduğum dert tam da bu.
aşk mı yoğun bir hayranlık mı henüz ayırt edebilmiş değilim ancak kendisi ile tanışma planları yaptığım kesin.
şu karantina günlerinde hayatımda izlemediğim kadar dizi film izliyorum. hatta genelde eski türk dizilerini izlemeyi tercih ediyorum.
bu bahsettiğim ünlü kişisini de dizilerinden biliyordum birkaç dizisine de göz ucuyla bakmışlığım olmuştu. ancak hiç bana çekici gelmemişti.
ama gel gör ki şuan adamla yatıp adamla kalkıyorum. bütün dizilerinin tüm bölümlerini hatta birkaç sezon sürenlerini bile hepsini ve sineması ne varsa baştan aşağı izledim. çok ilginç tüm gün adamı izliyorum
ergen misin diyenler olabilir ama imkansız bişey de değildir heralde.
var mı aranızda böyle bişey yaşayan?
Saol canım izledim ikisinid sende kesin izle başından kalkmıyorsun şimdi ne olacak diyeLa case de papelizlemedim buradaki spoilerden yola çıkarak söylüyorum ama sen de kesin izlemişsindir
bdie şey dediler game of Thrones. Çok yakışıklı bi erkek varmış heykeli dikilse saçına yetmecek kadar
![]()
Yaktın kızı nolcekAaa nereye gitti yaa ben de diyorum niye hiç ses yok![]()
La case de papelizlemedim buradaki spoilerden yola çıkarak söylüyorum ama sen de kesin izlemişsindir
bdie şey dediler game of Thrones. Çok yakışıklı bi erkek varmış heykeli dikilse saçına yetmecek kadar
![]()
Dark izleyebilirsin , lucifer, black mirror, limitless fln.Saol canım izledim ikisinid sende kesin izle başından kalkmıyorsun şimdi ne olacak diye![]()