ünlü birine aşık olmak?

bu da benim düşüncem sağlıklı bir insan olarak görmem böyle birisini bunda hakaret falan yok kendi düşüncemi söyledim arkadaş uyansın rüyadan istedim mantıklı düşünsün istedim bu kadar.
Arkadaşa söylemediğinden dolayı gıcık olduydum amaa sizin bu yorumunuzdan sonra o adamla evlense varyaaa ne sevinirim beee :KK49:

nasıl yani hiç olumsuz yorum yapmamalı mıyız ? olumlu yorum da yapmamalıyız o zaman ben dışarıdan olaya bakan kişi olarak kendi düşüncelerime göre yorumladım bunda ne var ? ben bu kişinin neyine karıştım hatta iyilik yaptım. kendimce.
Mesajı anlarsın sandım ama anlamışsın.Biraz rahat ol yaa. Bu kadar ciddiye alma her şeyi 😉

Oooo ben aşık olmalara 14 yaşımda başladım. Radyo d de Yastık sohbetleri isimli bir gece programı vardı sunucusu Muzo ya aşık oldum. 3 saatlik yayınını kasete kaydeder ertesi geceye kadar tekrar tekrar dinlerdim:)) Biraz büyüyüm tanışır evleniriz derken bi duydum gitmiş başkasıyla evlenmiş. Tüh be dedim. Neyse ben onra Beyazıt Öztürke aşık oldum. internet fanıydım. Bulunduğum şehre festivale gelecek biz fanlarıyla da kuliste görüşecekti. Ben o gün iş çıkışı kuaföre gittim. Göze batmayan sade bir topuz istedim. Bana yaptılar bildiğin gelin başı. Pullu falan. Parlaya parlaya gittim konsere, sonra kulise girdik. Kafama dik dik bakışını birgün unutmayı diliyorum. Ordan kaybettim ben yoksaaa kesin aşıktı bana :p Oydu buydu derken en son çıtayı yükselttim gittim. Amerikan dizisi Ciriminal Minds in Reid Spencer'ı Matthew Gray Gubler a aşık oldum. Baktım bu saatten sonra ingilizce öğrenemem ondan da vazgeçtim. Bunları da buraya neden yazdım bilmem :))

😂😂😂😂😂😂kahkaha attım

Arkadaşa söylemediğinden dolayı gıcık olduydum amaa sizin bu yorumunuzdan sonra o adamla evlense varyaaa ne sevinirim beee :KK49:
şahsen ben tanışabilirse ona bile sevinirim :cool:

Mesajı anlarsın sandım ama anlamışsın.Biraz rahat ol yaa. Bu kadar ciddiye alma her şeyi 😉

ciddiye almadan dalga geçeyim bir daha bu durumda olan arkadaşlarla o zaman bende :) daha büyük hayal kırıklığına uğrasınlar yanlış anlama ünlüleri gözümde büyütmüyorum asla ama durum bu zaman bu hiç youtube de videolarını izlemediniz mi bu konuları da konuşuyorlar ünlü çiftler mesela sevgilinizin dm sine fotoğraflarına yapılan yorumlardan rahatsız olurmu sunuz diye yok olmam bana da aynı şekilde yorumlar mesajlar geliyor diyor ünlüler. sevgilisi olanlarda bile durum bu artık bu duruma nasıl bakarsanız ona göre değişir.

şahsen ben tanışabilirse ona bile sevinirim :cool:

ciddiye almadan dalga geçeyim bir daha bu durumda olan arkadaşlarla o zaman bende :) daha büyük hayal kırıklığına uğrasınlar yanlış anlama ünlüleri gözümde büyütmüyorum asla ama durum bu zaman bu hiç youtube de videolarını izlemediniz mi bu konuları da konuşuyorlar ünlü çiftler mesela sevgilinizin dm sine fotoğraflarına yapılan yorumlardan rahatsız olurmu sunuz diye yok olmam bana da aynı şekilde yorumlar mesajlar geliyor diyor ünlüler. sevgilisi olanlarda bile durum bu artık bu duruma nasıl bakarsanız ona göre değişir.
Erken yaşlanırsın :ıslık:

Bu kadın bir tek bana mı itici geliyor ya 😂 Ne kadar sorunlu nemrut bişey. Bütün dizi boyunca bunla Berline sinir olduydum.
Ben de sinir oluyorum. Ama vücudunaa :KK8:
Gece o kadar konuştuk rüyamda erkektim fanfinfon yapıyordum töbe ert :olamaz:

Ben de sinir oluyorum. Ama vücudunaa :KK8:
Gece o kadar konuştuk rüyamda erkektim fanfinfon yapıyordum töbe ert :olamaz:
Ayy yok. Ben erkek olsam bile buna bakmam 😂 Nairobi var, sarışın hatun var(Denverin sevgilisi) Rakel var. Rakelle Prof. favorilerim.

Offf antinio banderas hayranlığım çok başkaydı benim yaa.gerçi hala severim kendisini.. babam tv de filmini görünce aha benim damat çıktı der hala 🤣 ozaman ki karısına da nasıl gıcıktım... bi ara da clive owen tutkusu vardı onunda karısına gıcıktım🤣 ... sen en iyisi git çal kapısını ....bak dinle beni

Back
X