ünlü birine aşık olmak?

Oruçtur belki, niye insanların günahına giriyorsunuz. :KK53:

Neyse konu sahibi tabii ki söylemeyecek ama ben de oyumu Kerem Bursin'den yana kullanıyorum. Yürüyüşü bir değişik, belki düz tabandır. :KK53:
neden kerem bursin? Siz şimdi yazdınız ve onun kız arkadaşı bu mesajı görse üzülmez mi? Azcık anlayış yaa sdfgjjk 🥴

neden kerem bursin? Siz şimdi yazdınız ve onun kız arkadaşı bu mesajı görse üzülmez mi? Azcık anlayış yaa sdfgjjk 🥴
Kerem'in kız arkadaşı var mı ki ya. Serenay'dan ayrıldı diye şey ettiydim ben onu. Konu sahibi 3,5 yıllık ilişkisini bitirdi demiş gizemli ünlümüz için. Valla beyin yandı bende. :KK53:

Ah Cansel(Elçin) ah.. :KK68:
Lise zamanlarımda baya hayrandım
Şimdi tabi o zamanlar kadar takip etmiyorum da yine de beğeniyorum yani çok farklı geliyor ama yaşlandı artık tabi
Hatirla Sevgili zamanlari Cansele asik olmayan da ne bileyim :D
Ahhh lise zamanlarimiz. Ne guzel diziydi.

Annem ünlü olmasından önce RadyoAnadolu’da çalışan Beyaz’la sevgili olmuş 😅. Yıllar sonra bunu bilen babam bir davette tanışıp durumu anlatıp imzalı fotoğrafını getirmişti anneme Beyaz’ın. Hatırlamış da annemi 😅.
O zamanlar 77li kuzenim ve arkadaslari pasta borek yapip gotururlerdi radyoya (Eskisehirliyiz biz), sohbet muhabbet takilirlardi saatlerce. Ben kucuktum aglardim beni de goturun diye, almazlardi yanlarına :)

Yav şikayet etsek şu konu sahibi. Valla şeytan diyo etiketle muneyi😂😂

Hanımlar heves kırmak gibi olmasın ama bence kim olduğu artık pek önemli değil hanım kızımız gördüğüne platonik zaten eski patron , armağan uzun mu ne şimdi de ünlü başka biri size kötü bir şey demiyorum her insan birilerine ilgi duyabilir hatta ilgiden fazlası platonik de olabilir ama ben sizi ciddi sorunlu buldum sürekli olarak birilerine platonik olmak bana sıkıntılı bir durum gibi geldi

Yav şikayet etsek şu konu sahibi. Valla şeytan diyo etiketle muneyi😂😂
Munelik olsa ben çoktan yapardım yaaaa. Mune abla dicek niye çağırdınız beni? Abla şunu banlarmısın sinir olduk mu diyelim 😂😂😂

Munelik olsa ben çoktan yapardım yaaaa. Mune abla dicek niye çağırdınız beni? Abla şunu banlarmısın sinir olduk mu diyelim 😂😂😂
Konu açıyor bırakıp gidiyor ya da gitmiyo okuyup dalga geçiyo bizimle 😂😂

Back
X