Kız sende mi geldinKırk sayfayı okumak zor geldi açıkladımı kim olduğunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sende mi geldinKırk sayfayı okumak zor geldi açıkladımı kim olduğunu![]()
Papyonuna gülen adama yaptıklarına ne dersinBende tam bir Berlin hayranıyım aşırı çekici geliyor şapşikama o sahnede midemi bıraktım... vedalaştık
Başta istedi gibi oldu sanki eccük beisteyerek öpmedi sayılmaz bence![]()
Ah senin şu merakın beni öldürecekO naısl bi sahne nasıl bi öpüşme o öyle yav çok merak ettim![]()
Yooh artuuhh canııımm. Düztabanı bulma ihtimalimiz bu ihtimalden daha yüksekKonu sahibinin ünlü biri olması
Olur mu olur valla
Herkes evde iş yok güç yok can sıkıntısı
Her şey olabilir![]()
AhahhahahahhababahhahahYooh artuuhh canııımm. Düztabanı bulma ihtimalimiz bu ihtimalden daha yüksek![]()
Bahsettiğiniz bölümleri izledimAh senin şu merakın beni öldürecektüm sezonu anlattırdın bize
izlesen mi acep?
![]()
Şimdi izledim ben de. Bu sahneden sonra kustular mı acabaNasıl isteyerek öpmedi ya. Tekrar mı izleseniz.
Merak eden YouTube'a Berlin Palermo Kiss yazabilir ama hiç tavsiye etmem.![]()
Şaka bi yana izle baştan sona mıhtişem dizi yaBahsettiğiniz bölümleri izledim![]()
Şimdi izledim ben de. Bu sahneden sonra kustular mı acabaResmen travma ya.
Kim ya merak ettim. Söyler misn rica etsemiki kere yazdım cevap vermedi öküz.
ayrıca resim paylaştığında ilk bir saatinde 2 bin küsür yorum yapılıyor. yani eminim ki günde binlerce mesaj alıyordur. instagramda günde neredeyse bine yakın etiketleniyor. offf kahretsin neden az ünlüsüne gönlümü kaptırmadım anlamıyorum.
yani instagram işi yaş gibi gözüküyor. yine de ısrarla mesaj atabilirim. ama öyle de sapık durumuna düşmek istemiyorum
Allahım ne kadarda kibarKim ya merak ettim. Söyler misn rica etsem![]()
Netflix im yok maalesefŞaka bi yana izle baştan sona mıhtişem dizi ya![]()
Göğüsleri benim ki kadar
Gerisini sen düşün artıkGöğüsleri benim ki kadar![]()