Netflixe gerek yokki. Ben mesela video.az diye bi site var ordan izledim. Netflixle aynı anda koyuyorlar yeni bölümlerini. Şu an tüm bölümleri türkçe dublaj var orda.Netflix im yok maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netflixe gerek yokki. Ben mesela video.az diye bi site var ordan izledim. Netflixle aynı anda koyuyorlar yeni bölümlerini. Şu an tüm bölümleri türkçe dublaj var orda.Netflix im yok maalesef![]()
Aquaman
3-4 sayfa burda takılsın bizimle, kibarlığı o zaman görürsün.Allahım ne kadarda kibarcanım biz 45 sayfadır zorluyoruz söylemedi bıraktık artık bence sende çok daha merak etmeden unut gitsin
![]()
Hahahha ayenn ya da baktı kimse kıza kibar yaklaşmamış bide böyle deneyeyim dedi3-4 sayfa burda takılsın bizimle, kibarlığı o zaman görürsün.![]()
Kız zaten konuyu açtıktan sonra kayboldu. Baksana son görülmesi dün.Hahahha ayenn ya da baktı kimse kıza kibar yaklaşmamış bide böyle deneyeyim dedi![]()
İlk sezon ben de Jamie ye hayrandım ama son 2 sezon John Grey hayranı oldum çıktım, çok tatlı deil mi yavalla ben de sanırım role hayran olanlardanım.
bu aralar Sam heugan a taktım.
adamın normal hali çok da çekici değil ama Jamie olan hali ilik gibi maşallah. kaçıncıya outlander izliyorum belli değil.
Khalesi ile ilk birliktelikleri aklıma geldi görünce
Khalesi ne salak hatun ya. Dragodan sonra sümsük Johnla sevişmek de ne bileyim. Attan inip eşeğe binmek gibiKhalesi ile ilk birliktelikleri aklıma geldi görünce![]()
Öyle deme o da çok yakışıklıKhalesi ne salak hatun ya. Dragodan sonra sümsük Johnla sevişmek de ne bileyim. Attan inip eşeğe binmek gibi![]()
Nasıl filmler izliyorsunuz siz yaKhalesi ne salak hatun ya. Dragodan sonra sümsük Johnla sevişmek de ne bileyim. Attan inip eşeğe binmek gibi![]()
Heykelini diksek saçlarına çimento yetmicek
John çocuk gibi hep. Hiç erkek gibi değilÖyle deme o da çok yakışıklı
Ama pek tasvip etmedim o ayrı, yegeni sonucta
Kız sen Game of Thrones izlemedin miNasıl filmler izliyorsunuz siz ya![]()
Sadece saçları mıHeykelini diksek saçlarına çimento yetmicek
Sanırım yarınki ban sebebim de bu mesajım![]()
John çocuk gibi hep. Hiç erkek gibi değilHep yeğen gibi işte sorun orda.
Yok ya ben genel olarak dizi film izlemiyorumKız sen Game of Thrones izlemedin mi![]()
Allahım sen bu adamın daha nerelerini gördünSadece saçları mı![]()
Ben izlemedimKız sen Game of Thrones izlemedin mi![]()
Heykelini diksek saçlarına çimento yetmicek
Sanırım yarınki ban sebebim de bu mesajım![]()