- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.615
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmüş belliAllahım sen bu adamın daha nerelerini gördün![]()
Ramazan bitsin hemen baslaBen izlemedim![]()
Banlanxaz diye diye getireceksiniz muneyi burayaTövbe estağfurullah tövbeban-lan-caz
![]()
Başka bişey göremedik malesef. Sadece varsayımAllahım sen bu adamın daha nerelerini gördün![]()
Ah canım kıyamam, sen de konu sahibi araştırma yapabilirsin. O düz taban olduğunu öğrenebildiğine göre sen daha fazla şey bulabilirsinBaşka bişey göremedik malesef. Sadece varsayım![]()
Ben sadece sizin dediğiniz sahnelere baktım diye bütün ramazan gitti zatenEvet biraz öyle olmuş. Çok geç olmadan izle. Ama arkadaşın dediği gibi ramazandan sonra. Yoksa orucunun hayrını görmezsin![]()
Ben görmüştüm sankiBaşka bişey göremedik malesef. Sadece varsayım![]()
Ah ahhaha tövbe tövbe kahkaha attım ne gördün kızBen görmüştüm sanki![]()
Şeyi isteAh ahhaha tövbe tövbe kahkaha attım ne gördün kız![]()
Bi kedi gördüm sankiiiiAh ahhaha tövbe tövbe kahkaha attım ne gördün kız![]()
Yok kız göstermediler. Gösterseler benden kaçmazdıTövbe tövbe nerdende bulup görüyorsunuzramazan ramazan yapmayın şöyle şeyler
![]()
Bence Can Yaman. Tepkilerden korktugu için söyleyemiyorTüm suç konu sahibinin. Aaaahhh rooseeeyyyy yaktın biziii![]()
Bi zahmet. Linç yağar burdaBence Can Yaman. Tepkilerden korktugu için söyleyemiyor![]()