Benden söylemesi bdv kurallarından biri olan dalga geçilmek.. maalesef sizinle de alay ederler 118 80 i ara falan.. şimdiden hazırlanın . bende bir konu açtım hemen kırıcı konuşmalar fake demeler birde erkek demeler.. Alıştık artık. ama iyi insanlar da var tabi onların da hakkını yememek lazım.
Ünlü biri derken onlarda bizim gibi insan ama ortamları farklı çevresi farklı bütün farklılıklarda buradan başlıyor. Senin erkek arkadaşın bir tanedir onun ekranların önünde olmasından dolayı kız arkadaşı bin tane... Senin arkadaşların sana farklı bakar onun kız arkadaşları ona daha farklı. Öyle insanlarla hayat sürmekte zordur. Onların genelde evliliğe bakış açısı da bulundukları ortamdan dolayı daha farklıdır.
Ama işte şak diye erkek diyorlaryok artık:)) erkek falan değiliz ciddili bişey soruyoruz
Arkadaşının mesleği eğitimi nedir ?Herkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)
Arkadaşının mesleği eğitimi nedir ?
ünlü kim ?
merak ettim...mehmet günsur değilse değmez salla gitsin...
eğer o ise ulaşınca bana da haber et...
peki ünlüde size aşık olacak mı
soruma cevap alamadımahahahah :)))) çok haklısın ama işte dinlemiyoorr :))
millet kocasını kayınvalidesiyle paylaşamıyor, krizlere giriyor.
arkadaşınız da tutup halka açık adamı bulup aşk yaşama hayallerinde...
soruma cevap alamadım
kim o kim....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?