ünlü birine aşık olmak

kimdi ki :)

hee anladım...o değil de adamı ayaküstü harcadın

benim tek aşkım KURT COBAİN canım benim o

hee anladım...o değil de adamı ayaküstü harcadın

ya sanırım benim beğendiğim bir tip değil ne bileyim :) burak özçivite bayılırken gidip kıvanç tatlıtuğ tipinde biriyle evlendim mesela ama kriterim esmer sarışın farketmez uzun boylu adamları severim orası kesin

benim tam tipim
bulursan tut yakasından kap getir dicem de ben de evliyim
olmadı evdekini ona benzetiriz....

kimmis bu kadar utanilacak merak ettim

valla benimde eski sevgilimin kankasıydı ev haliyle berbat görünüyor o zaman bide çok ufak tefek bir adam zayıf cılız bişey
Evet boyu kısaymış galiba amcamın söylediğine göre çok mütevazıymış bilemiyorum tabi ki ben hiç görmedim

Kaç yaşındasın veya arkadaşın kaç yaşında

Evet boyu kısaymış galiba amcamın söylediğine göre çok mütevazıymış bilemiyorum tabi ki ben hiç görmedim

ya evet çok mütevazi gerçekten iyi bir adam ve şöyle söyliyim ama eşine çok aşık cnm ya eşi italyaya gidince kendini bilgisayar oyunlarına veriyodu o dönem çocuklarına çıldırıyor eşi italyan kendisinden büyük ama oda çok tatlı bir kadındır Allah mutluluklarını bozmasın ...

Benim öle ünlü aşkı filan pek yoktu zaten şimdi hiç yok kıvanç tatlıtuğun göbekli hali var bizim evde ve ben ona bayılıyorum
ben de elimdekini sultan süleymanın veliahtına çevirdim...çaktırmadan bak bakalım benim fotolara

ciddi misin ?
yakışıklı tarz sevimli..... böyle uzaaar gider
Aynen aynı spor salonuna gidiyorlardı geçen seneye kadar şimdi görüşüyorlar mı bilmiyorum hiç sormadım hatta gittikleri spor salonunda kuzey güney dizisinin bir sahnesi çekilmişti amcam Kıvanç Tatlıtuğ la da tanışmıştı dizinin o bölümünde amcamın spor yaparken ayakkabısı görünmüştü bizde ayakkabın ünlü oldu diye gülüşmüştük amcamın anlatmasına göre çok efendi mütevazı birisiymiş ama ufak tefekmiş

hımmm belli zaten...ama anlatılanlara bakılırsa kısa boylu olması konusunda herkes hemfikir

Ah böyle ünlü var mıymış ne güzel

o diil de, teomanla ilgili efsaneler cok dolasirdi bi zamanlar.
Yok kucuk kiz hayranlari kapisina gidince yataga atiyormus filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…