- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
kimdi ki :)Bak yine yerin dibine girdim...Bende bir ünlüye aşıktım ki hiç sormayın hatırladıkça lanet ediyorum kendime.Hayatımdaki en büyük utanç kaynağım,kahır sebebim...Posterlerini öpmeler,bütün şarkılarını ezbere bilmeler...Allah beni kahretsin emiBoşversin arkadaşında yahu ünlü biriyle nasıl baş edecek.Kıskançlık krizi,kaprisi falan hiç çekilmez.Hiç ulaşmasın bence..
hee anladım...o değil de adamı ayaküstü harcadınvalla ufak tefek bi adam ama muhteşem yüzyıla başlamadan önce tanışmıştım saçları uzundu o zaman gözlerinib etrafı kapkara saçbaş birbirinine girmiş sanki hiç yıkanmıyomuş gibi görünüyordu yane
hee anladım...o değil de adamı ayaküstü harcadın
benim tam tipimya sanırım benim beğendiğim bir tip değil ne bileyim :) burak özçivite bayılırken gidip kıvanç tatlıtuğ tipinde biriyle evlendim mesela ama kriterim esmer sarışın farketmez uzun boylu adamları severim orası kesin
Bak yine yerin dibine girdim...Bende bir ünlüye aşıktım ki hiç sormayın hatırladıkça lanet ediyorum kendime.Hayatımdaki en büyük utanç kaynağım,kahır sebebim...Posterlerini öpmeler,bütün şarkılarını ezbere bilmeler...Allah beni kahretsin emiBoşversin arkadaşında yahu ünlü biriyle nasıl baş edecek.Kıskançlık krizi,kaprisi falan hiç çekilmez.Hiç ulaşmasın bence..
Evet boyu kısaymış galibavalla benimde eski sevgilimin kankasıydı ev haliyle berbat görünüyor o zaman bide çok ufak tefek bir adam zayıf cılız bişey
Kaç yaşındasın veya arkadaşın kaç yaşındaHerkese merhaba. Konu başlığından da anlaşılacağı gibi merak ettiğim şey ünlü birine nasıl ulaşılır? Yani imkansız mıdır? Ona ulaşmak için ne yapabiliriz ? Lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın açtığım konulardan da anlaşılacağı gibi bu soruyu kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Fikirleri olanları bekliyoruz:)
Evet boyu kısaymış galibaamcamın söylediğine göre çok mütevazıymış bilemiyorum tabi ki ben hiç görmedim
benim tam tipim
bulursan tut yakasından kap getir dicem de ben de evliyim
olmadı evdekini ona benzetiriz....
ben de elimdekini sultan süleymanın veliahtına çevirdim...çaktırmadan bak bakalım benim fotolaraBenim öle ünlü aşkı filan pek yoktu zaten şimdi hiç yok kıvanç tatlıtuğun göbekli hali var bizim evde ve ben ona bayılıyorum
Aynen aynı spor salonuna gidiyorlardı geçen seneye kadar şimdi görüşüyorlar mı bilmiyorum hiç sormadımciddi misin ?
yakışıklı tarz sevimli..... böyle uzaaar gider
hımmm belli zaten...ama anlatılanlara bakılırsa kısa boylu olması konusunda herkes hemfikirAynen aynı spor salonuna gidiyorlardı geçen seneye kadar şimdi görüşüyorlar mı bilmiyorum hiç sormadımhatta gittikleri spor salonunda kuzey güney dizisinin bir sahnesi çekilmişti amcam Kıvanç Tatlıtuğ la da tanışmıştı dizinin o bölümünde amcamın spor yaparken ayakkabısı görünmüştü bizde ayakkabın ünlü oldu diye gülüşmüştük amcamın anlatmasına göre çok efendi mütevazı birisiymiş ama ufak tefekmiş
Ah böyle ünlü var mıymış ne güzelya evet çok mütevazi gerçekten iyi bir adam ve şöyle söyliyim ama eşine çok aşık cnm ya eşi italyaya gidince kendini bilgisayar oyunlarına veriyodu o dönem çocuklarına çıldırıyor eşi italyan kendisinden büyük ama oda çok tatlı bir kadındır Allah mutluluklarını bozmasın ...
Evet öyle gerçektenhımmm belli zaten...ama anlatılanlara bakılırsa kısa boylu olması konusunda herkes hemfikir
ben de elimdekini sultan süleymanın veliahtına çevirdim...çaktırmadan bak bakalım benim fotolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?