ünlü birine aşık olmak

şöyle anlatayım liseyi bitirdi televizyonculuk okuyacak. zaten aşık olduğu arkadaşta henüz 22 yaşında falan:)
Bence önce kendini geliştirsin, emin ol kendi donanımını arttırdıkça hayalini kurduğu ünlüyü beğenmeyecek ve artık ayakları yere basmaya başlayacak

ünlü kim ?
merak ettim...mehmet değilse değmez salla gitsin...
eğer o ise ulaşınca bana da haber et...
Bunu okuyunca birden aklıma geldi nedense Mehmet Günsür benim amcamın arkadaşı çok yakışıklı adam gerçekten

Ben dizi senaryosu yazıyorum. O Ünlülerle is icabı görüşüyorum ama değil aşık olmak arkadaş olmayı bile aklıma getirmem kamera onu insanları başka bi cins oluyor.

Bunu okuyunca birden aklıma geldi nedense Mehmet Günsür benim amcamın arkadaşı çok yakışıklı adam gerçekten

valla benimde eski sevgilimin kankasıydı ev haliyle berbat görünüyor o zaman bide çok ufak tefek bir adam zayıf cılız bişey

sagopa kajmere aşık olduğumda, evli olduğunu öğrenince yıkılmıştım :) ama geçiyor zamanla.. 1 yıla bişeyi kalmaz merak etmesin

Seda Sayan Antepli Terzi Erkan'la twitterdan tanismisti.
Adam hamile karisini, cocugunu birakip kaçtı resmen.
Bence sart degil ama evinin semti calistigi yer gityigi cafeler olabilir.

Ben küçükken Şoray Uzun'a aşıktım. Bi de kareteci çocuk diye bi film vardı. Ordaki çocuğa. Ama sonra 2 karpuz bi koltukta olmaz diye Şoray'ı seçtim.
Sonra büyüdüm başkasıyla evlendim.
Şoray Uzun muuu Degisik bi secim olmuş. O köy kasaba geziyordu tanismak zor olmazdi heralde.

Benim ailemde çok tv çalışanı var amcamın oğlu sanat yönetmeni en son dabbe filminin çekiminde bulundu ama olsun şuan bir dizisi var ama hiç takip etmedim baba tarafım hep bu meslekte bizimkiler kamera arkasında tabi bazen kızkardeşim setlere gidiyor .Ama ben çok ünlü biriyle takım arkadaşıyım mesela hiç umrumda olmadı benim için herkes gibi whatsap grubumuz var takım adına şuan yazıyor mesela zırt zırt ötüyor telefonum :)

Kimki acaba? Unune bagli degisir o
brad pittse yani imkansiz

Ben sokakta disarda cok unlu goruyorum ama gecip gidiyorum yanindan dikkatimi cekmiyor nedense.
Ataturk havaalaninda cok goruyorum.
Kurucesmede huqqa, etiler limonata, etiler big chefs, zorlu center buralarda cok var ama gidip kamp kuracak halimiz yok denk gelince goruluyor.
Cilek kokusu diye bir dizi basliyor o otele tatile gitmistik otelde son gunumuzde cekim vardi mesela.
Bi kerede tatilde hic turkun olmadigi bi otelde Ferhat Gocerle Omur Gediki gormustum. Ferhatcim acik bufede yemek aliyodu kendine cok sıcakkanlı guleryuzlu birisi.

valla bende küçükken mehmet okur!a aşıktım..Adam o zmn tofaş ta oynuyordu aldı yürüdü nba gitti.. Hey gidi yıllar hey...

ah ah gençlik başımda dumannn..ilk aşkım ilk heyecann..

Dizide falan oynayan biriyse sete gitsin, en azindan yakindan gormus olur

Bak yine yerin dibine girdim...Bende bir ünlüye aşıktım ki hiç sormayın hatırladıkça lanet ediyorum kendime.Hayatımdaki en büyük utanç kaynağım,kahır sebebim...Posterlerini öpmeler,bütün şarkılarını ezbere bilmeler...Allah beni kahretsin emi Boşversin arkadaşında yahu ünlü biriyle nasıl baş edecek.Kıskançlık krizi,kaprisi falan hiç çekilmez.Hiç ulaşmasın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…