ünlü birine aşık olmak

ben almanyada yasiyorum, almanlar genel olarak amerikali ünlülere daha cok hayranlik duyuyolar
ama amerikadakiler ünlülerin kapisinin önüne kamp kuruyolar resmen, tvde gördüm kac kez, aglayip zirlayip kendilerini yerden yere vuruyolar yani bence biz onlarin yaninda az kaliriz
ama biz türk milleti olarak ünlü insanlarimizi cok fazla büyütüp yüceltiyoruz, alman ünlülerinde mesela türk ünlülerindeki sükse yok
ha bide alman kiz arkadasim var, özcan denize asik :))

Açıkçası benim de kendime göre beğendiğim ünlüler var, belki bir gün ben de görebilirim veya onlarla resim çektirebilirim ama aşık olmak, ne bileyim... Çocukken çok olurdum ama orası ayrı konu. :)

Açıkçası benim de kendime göre beğendiğim ünlüler var, belki bir gün ben de görebilirim veya onlarla resim çektirebilirim ama aşık olmak, ne bileyim... Çocukken çok olurdum ama orası ayrı konu. :)

benim zaten bu durumda askla kastettigim begeni
yetiskin bir insanin bi ünlüye asik olmasi, buna kendi insanmasi biraz tuhafima gidiyor acikcasi
asiri begeniyle karistiriliyor bence
(ama ben gökhan tepeye gercekten asigim )

bende cocukken kimlere asik olmadimki, 5, 6 yasimda felan coskun sabaha asiktim mesela

Arkadaslar konu amacindan sasip mehmet gunsure gelmis ama dedigim gibi oyle oyuncu falan degil bahsettigimiz kisi futbolcu

Fultbolcuysa benim bi fikrim var, ben o sayede telefonda konuşmuştum iki futbolcuyla. ama kim olduğu önemli. belki benim sıradaki arayacağım insan filan

Ceyhun Yılmaz hakkında genelde böyle söyleniyor.
Ekşide de okumuştum tanımadan önce çok büyük hayranı olup tanıyınca soğuyanları.
Neden öyle oluyor acaba?

ukala bir adam ve çevresindeki herkesi çok küçümsüyor. menejeri özellikle söyleşiden sonra beraber yemek yiyin size teşekkür etmek istiyor dedi. biz nerede yiyelim dememize rağmen cevaplamadı sonra da götürdüğümüz yeri beğenmeyip, bana sorsaydınız başka bi yer diyecektim dedi. üstelik güya bize teşekkür yemeğine 2 tane bayan arkadaşını çağırdı, bizim yüzümüze bakmadı. daha bir sürü şey. resmen 4 saatte canımıza tak ettirdi adam

bundan yillar önce gs futbolcuya deng gelmistim adam resmen sapik cikmisti , küstah otel e davet etmistiii sapik sey ,

Hmmm belli oldu onunda derdi
Zaten su Turkiye'deki unlulerin genelinde bi kendini begenmislik
Hic sasirmadim Ceyhun'a da.

kızlar imkansız diyoruz hepimiz ama Zeynep Çamcıyı tanırsınız yeni evlendiği eşi Serhat Bayram da, Zeynep Leyla ile Mecnunda oynarken kendisine hayranmış ama işte kısmet evlendiler:)

Bende sizinle aynı durumdayım.facebook kullanıyor benimki Allah'tan.birde ben fanclub'ına üye oldum.bazen fotolarına yorum yaparım beğenir falan.fake olamaz çünkü öyle çok ünlü biri değil.belli ülkeler tanıyor.ama onu çok seviyorum.benden 33 yaş büyük olsa bile!

33 yaş büyük müüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…