- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.659
- 63
Bu hayali sadece bizim Türkler mi kuruyorlar hiç bilmiyorum. Son zamanlarda adını fazlasıyla duyurmuş yabancı bir ünlü (ismini vermeyeceğim), hiçbir şekilde hiçbir hayranından aşk mektubu almadığını söylemişti ve ben buna çok şaşırmıştım. Hepsinin ona yolladığı mektuplar hep sanatçı ve hayran ilişkisi üzerineymiş. Üstelik bu çocuk oldukça yakışıklı, sosyal medyaya bakıyorsunuz, kendisine yanıp tutuşan bir sürü kız var ama gerçekte durum buymuş. Ben de diyordum ne teklifler alıyordur... :) Bir de bir keresinde " sanatımı seviyorum ve yeni arkadaşlar edinmek istemiyorum. Zaten arkadaş çevrem bana yetiyor. İnsanların çoğu ( kendi fanatik hayran kitlesi dışındaki insanlar) zaten sadece selfi çekilmek için yanıma uğruyor" demişti, hayranlarıyla arkadaş olma konusuyla ilgili bi soru için. Ben anlamıyorum, bizim ünlüleri biz mi bu kadar şişiriyoruz acaba, farklı bir yere koyuyoruz? Elin yabancısı da düşünüyor mu acaba aşık oldum, nasıl beraber olabilirim diye? :)
Açıkçası benim de kendime göre beğendiğim ünlüler var, belki bir gün ben de görebilirim veya onlarla resim çektirebilirim ama aşık olmak, ne bileyim... Çocukken çok olurdum ama orası ayrı konu. :)ben almanyada yasiyorum, almanlar genel olarak amerikali ünlülere daha cok hayranlik duyuyolar
ama amerikadakiler ünlülerin kapisinin önüne kamp kuruyolar resmen, tvde gördüm kac kez, aglayip zirlayip kendilerini yerden yere vuruyolar yani bence biz onlarin yaninda az kaliriz
ama biz türk milleti olarak ünlü insanlarimizi cok fazla büyütüp yüceltiyoruz, alman ünlülerinde mesela türk ünlülerindeki sükse yok
ha bide alman kiz arkadasim var, özcan denize asik :))
Açıkçası benim de kendime göre beğendiğim ünlüler var, belki bir gün ben de görebilirim veya onlarla resim çektirebilirim ama aşık olmak, ne bileyim... Çocukken çok olurdum ama orası ayrı konu. :)
Arkadaslar konu amacindan sasip mehmet gunsure gelmis ama dedigim gibi oyle oyuncu falan degil bahsettigimiz kisi futbolcu
Ceyhun Yılmaz hakkında genelde böyle söyleniyor.
Ekşide de okumuştum tanımadan önce çok büyük hayranı olup tanıyınca soğuyanları.
Neden öyle oluyor acaba?
Hmmm belli oldu onunda derdiukala bir adam ve çevresindeki herkesi çok küçümsüyor. menejeri özellikle söyleşiden sonra beraber yemek yiyin size teşekkür etmek istiyor dedi. biz nerede yiyelim dememize rağmen cevaplamadı sonra da götürdüğümüz yeri beğenmeyip, bana sorsaydınız başka bi yer diyecektim dedi. üstelik güya bize teşekkür yemeğine 2 tane bayan arkadaşını çağırdı, bizim yüzümüze bakmadı. daha bir sürü şey. resmen 4 saatte canımıza tak ettirdi adam
ama berk oktay tam bir efsaneydi yaa, bayıldım o adamaHmmm belli oldu onunda derdi
Zaten su Turkiye'deki unlulerin genelinde bi kendini begenmislik
Hic sasirmadim Ceyhun'a da.
Karakterini bilmiyorum da tipi bana göre değil.ama berk oktay tam bir efsaneydi yaa, bayıldım o adama
Karakterini bilmiyorum da tipi bana göre değil.
Hay Allah meraklandirdin simdigörene kadar ben de öyle diyordum ama görünce boyuna posuna dibim düştü
Hay Allah meraklandirdin simdi
Sevgilisi vardırtanışabiliyorsan kaçırmamak lazım
başlamadan bittievet var, hem de baya uzun süreli
Bende sizinle aynı durumdayım.facebook kullanıyor benimki Allah'tan.birde ben fanclub'ına üye oldum.bazen fotolarına yorum yaparım beğenir falan.fake olamaz çünkü öyle çok ünlü biri değil.belli ülkeler tanıyor.ama onu çok seviyorum.benden 33 yaş büyük olsa bile!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?