ünlü birine aşık olmak

Ünlü birine aşık olmak sonucun istediğiniz yönde olması milyarda bir ihtimal... Bende gençliğimde kurban grubunun gitaristi özgür e asiktim ki öyle aman aman bir ünlü yada ulaşılmaz değildi kendisi ama ne aşk anlatamam sadece onun çaldığı yerleri birleştirip dinlerdim resimlerini cercevelerdim askere gitti araştırdım askerlik yaptığı birligi bir mektup attım...aşkımı itiraf :) oda sağ olsun cevap yazmıştı ama bir hayran sanatçı ilişkisi niteliğindeydi sevildiginden ötürü memnundu tesekkur etti sonra evlendi birgün ben yas ilan ettim falan evlenince sogudum unuttum gitti azicikta acı cekmistim şimdi tatlı bir saçmalik olarak. Nitelendiriyorum ama güzeldi arkadaşınız gerçek bir aşka bulduğunda suanki durumunu gülümseyerek hatırlatacak:)

futbolcu ve aman aman ünlü biri değilse sosyal medyadan rahat ulaşırsınız olmadı maçına gidip soyunma odasının oralara falan girmeye çalışın. Görürseniz güzel olur görmezsenizde heyecan olur anı olur

Şu an eşimin dalga geçmesine maruz kalsam da, zamanında Popstar Abidin'i çok beğenirdim.
Bir şekilde numarasını bulup evini aramıştım ama ancak annesiyle konuşabilmiştim.
Geçenlerde televizyona çıktı yine de, bizim evde yeni komedi sezonu açıldı.
Diyeceğim o ki, geçer.

Mektup olayı çok hoş ya :)) ne güzel bir anı

aşık olan ve aşıkmolunan kişinin Yaşları kaç? Arkadaşın. Mesleki maddi konumu ne? Güzel mi? : D

Ben ünlü birinin akrabasıyım kan bağımız var (merak edenler için özelde söyleyebilirim) Ama inan bak kamera önünde o kadar farklılar ve gerçek hayatta o kadar egoistler ki yani benim akraba öyle. Uzak dursun. Hem tv den uzaktan uzağa aşık mı olunurmuş

lise hayatım boyunca İlhan Mansız' a aşık bir genç kızdım. ama ne aşk, gazetelerden dergilerden fotograflarını getirirdi arkadaşlarım, onları biriktirirdim falan hey gidi günler
okullarına ait bir etkinlik düzenleyebilirse o kişiye ulaşma şansı olur. ceyhun yılmazla ve berk oktayla bizzat yemek yemişliğim vardır bu etkinlik bahaneleriyle ceyhun yılmaz çocukluk aşkım olşmasına rağmen tiksindim onunla tanıştıktan sonra, berk Oktay ı ise önceden sevmiyor olmama rağmen dibim düşerek ayrılmıştım yanından
illa istiyorsa benim aklıma bitek bu yol geldi.

Kesinlikle katiliyorum ben de bir kac kere ünlü birileriyle ayni ortamda bulundum ve ayakli egolar olduklarina karar verdim. Ben belki seni görünce kanal değiştiriyorum gelmis bana "imzali fotoğraf icin mi geldin " diyor. Senin imzali fotoğrafini napiyim it google a yazar bulurum seni de sülaleni de, dangalak işte hatirladikca sinirleniyorum.

Ceyhun Yılmaz hakkında genelde böyle söyleniyor.
Ekşide de okumuştum tanımadan önce çok büyük hayranı olup tanıyınca soğuyanları.
Neden öyle oluyor acaba?

Bizim komşunun kızı yeminle söylüyorum yine komşunun oğlu ahmete aşıkdı tabiii çoçuğun haberi yok hiçbirşeyden birgün bana dediki ehhhh beee yiterrrrrr 1 yıldır seviyom alacam ben bu çoçuğu al bacımmmm diye 4 kız gazladıkça gazladık iki sonra annem dediki ahmete kız kaçmış bil bakalım kimmmm durrrr söyleme bizim n odemiiii dedim annem üstüne bastın ayağını kaldır dedi pılını bırtısını toplayıp sana kaçtım kocam ol çoçuklarımın babası ol demiş ölsem geri dönmem deyip bir güzel şakşahlı düğün yaptı o da girdi evli mutlu çoçuklular kervanınaaaa yani ara bul olurmu olurrr emme ben olsam hiç girmem bu işlere ünlüler kaprisli kendini beğenmiş oluyorlar

yeterki asik olim (veya gökhan tepenin adresini bilim) aynini bende yapicam

Bu hayali sadece bizim Türkler mi kuruyorlar hiç bilmiyorum. Son zamanlarda adını fazlasıyla duyurmuş yabancı bir ünlü (ismini vermeyeceğim), hiçbir şekilde hiçbir hayranından aşk mektubu almadığını söylemişti ve ben buna çok şaşırmıştım. Hepsinin ona yolladığı mektuplar hep sanatçı ve hayran ilişkisi üzerineymiş. Üstelik bu çocuk oldukça yakışıklı, sosyal medyaya bakıyorsunuz, kendisine yanıp tutuşan bir sürü kız var ama gerçekte durum buymuş. Ben de diyordum ne teklifler alıyordur... :) Bir de bir keresinde " sanatımı seviyorum ve yeni arkadaşlar edinmek istemiyorum. Zaten arkadaş çevrem bana yetiyor. İnsanların çoğu ( kendi fanatik hayran kitlesi dışındaki insanlar) zaten sadece selfi çekilmek için yanıma uğruyor" demişti, hayranlarıyla arkadaş olma konusuyla ilgili bi soru için. Ben anlamıyorum, bizim ünlüleri biz mi bu kadar şişiriyoruz acaba, farklı bir yere koyuyoruz? Elin yabancısı da düşünüyor mu acaba aşık oldum, nasıl beraber olabilirim diye? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…