Açıkçası biraz utangaç bir insanım yakın arkadaşlarımla iletişimim çok iyidir ama herkesle iletişim kuramam o yüzden ilişki yapmak zor oluyor benim için, şuan konuştuğum birisi var ama pek kanım ısınmadı yine de ne olur bilinmez ileride ama, sadece öylesine konuşuyoruzkonu sahibi bir şey merak ettim.şöyle kanlı canlı eli tutulabilen doyasıya kavga edilebilen ponçik ponçik hediyeleşilen bir sevgiliniz olma ihtimali yok mu?
Ay onlar dedeİlhan Şeşen?
MFÖ nün F si?
iyi de sıradan insanla yapamıyorsanız ego sahibi ünlüyle hiç yapamazsınızAçıkçası biraz utangaç bir insanım yakın arkadaşlarımla iletişimim çok iyidir ama herkesle iletişim kuramam o yüzden ilişki yapmak zor oluyor benim için, şuan konuştuğum birisi var ama pek kanım ısınmadı yine de ne olur bilinmez ileride ama, sadece öylesine konuşuyoruz
O Murathan Mungan ile beraber değil miydi bi araYenitürkü derya
trafik polisi galiba senin eş.ünlü yakalamanın en kolay yoluuu
O da çok ağır abiMustafa Yıldızdoğan’sa o iş bende. Özelden yaz bana konu sahibi.
Öyle deyorlardıO Murathan Mungan ile beraber değil miydi bi ara
Derya erkekO Murathan Mungan ile beraber değil miydi bi ara
Sıkıntı bu zaten fazla yüksekten uçuyorum maalesef hayal dünyasında yaşıyorum galiba Evt hiçbir şey imkansız değil ama o adam kim ben kimiyi de sıradan insanla yapamıyorsanız ego sahibi ünlüyle hiç yapamazsınız
Şimdi de eşini tahmin edelim o zaman, diğerinde ilerleme kaydedemedikmesleğini söyleyemem ifşa olma ihtimalimiz olabilir.
Heee erkek, ikisi de erkekDerya erkek
Deryam yapmazHeee erkek, ikisi de erkek
Ali Kınık’sa o iş yaş. Çünkü Ali Ayşe’yi seviyor.O da çok ağır abi
Ay o yakışıklıDemir Demirkan mı yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?