700 milyon dolares serveti var...kim bakar kim bakmaz, bı daha düşün istersenay ona kim baktı acaba
şişirte şişirte suratını bi hal oldu
No. 177k takipçisi var.Ercan Saatçi
Düzeltme: Pek düzgün değilmişAy yok eğer aynı ercani anladiysak o adamın dişleri düzgün
177bşn takipçisi var
Onun da takipçisi epey, düzeltme azmış takipçisiBen buldum ama buysa üzüleceğim. Erhan Güleryüz?
Kaç takipçisi var?Ben buldum ama buysa üzüleceğim. Erhan Güleryüz?
700 milyon dolares serveti var...kim bakar kim bakmaz, bı daha düşün istersen
O kişinin serveti yok ama bir gülüşü var kalbim yumuşuyor resmen700 milyon dolares serveti var...kim bakar kim bakmaz, bı daha düşün istersen
27bin falan. Tam 30 değil.Kaç takipçisi var?
Murat Yılmazyıldırım mı diyeceğim ama hiçbir şekilde olmuyor. Sadece sesi tatlı :)O kişinin serveti yok ama bir gülüşü var kalbim yumuşuyor resmenses tonu ayrı güzel zaten normal konuşurken bile çok tatlı bir sesi var ah ahh
Bacim hoşuna mı gidiyor kivrandirmak bari ismiyle soy ismini baş harfini yaz ordan fikir üretelimO kişinin serveti yok ama bir gülüşü var kalbim yumuşuyor resmenses tonu ayrı güzel zaten normal konuşurken bile çok tatlı bir sesi var ah ahh
Şarkıcı değil zatenMurat Yılmazyıldırım mı diyeceğim ama hiçbir şekilde olmuyor. Sadece sesi tatlı :)
Uyuyor gibi aslinda ama27bin falan. Tam 30 değil.
serveti olmayan adami napicaksin ya baska unlulerj degerlendir derim benO kişinin serveti yok ama bir gülüşü var kalbim yumuşuyor resmenses tonu ayrı güzel zaten normal konuşurken bile çok tatlı bir sesi var ah ahh
Ama onlar konser vermiyor ki.Konu sahibi yaşını yazdı mı?
Bari ona göre çocukluğunu hesaplardık.
Nedense bana bir programda falan ünlü olup unutulmuş biri geldi.
BBG Tarık, Popstar Abidin?
Yani biz daha çok sizin hislerinizden çok adamı merak ediyoruz yoksa gülünce sizin nerenize ne oluyor onunla pek ilgilenmiyoruz açıkçasıO kişinin serveti yok ama bir gülüşü var kalbim yumuşuyor resmenses tonu ayrı güzel zaten normal konuşurken bile çok tatlı bir sesi var ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?