- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
keşke deli vahitte beni ekleseKobra Murat da benim hikayemi hikayesine eklemişti. Kesin bana aşık.
ay merveee sayende yeni bir bagimliligim oldu ahjaahjaah dugunlere de gidiyomus ya buÖnce yat verniği kapıya sonra yaldız sonra sim sonra tekrar yat verniği. Kapının formülünü merak edenlere yazmış olayım.
Yok onun düşüncesine katılacak şekilde güzel mesajlar yazıyorum hatta çok çevreci biri kendisi bende çevreyle alakalı şeyler yazıp çevreci olduğu için hep teşekkürlerimi sunuyorum kendisineTek kendi görüşünü belirtir şeyler yazıyorsan okuyup geçiyor olabilir
Yok değil zaten 75 yaşındaymış o kadar olgun değil benim hoşlandığım kişiKim yıldo mu
Ama sohbet ilerlemez ki o tarz mesajlarlaYok onun düşüncesine katılacak şekilde güzel mesajlar yazıyorum hatta çok çevreci biri kendisi bende çevreyle alakalı şeyler yazıp çevreci olduğu için hep teşekkürlerimi sunuyorum kendisine
Hastasıyım kesinlikle. Instagramdan da mutlaka takip et.ay merveee sayende yeni bir bagimliligim oldu ahjaahjaah dugunlere de gidiyomus ya bu
dugunume su sekil bi giris yapsa kayinvalide ne yapabilir ki
O İstanbul'da yaşıyor ama şu pandemi biterse benim bulunduğum şehire de gelebilir belki konsereKimse kölesine aşık olmaz. Yani durmadan mesaj atıp durmayın. 30 bin fazla bir takipçi değil yazdıklarını okuyordur. Onun yerine takıldığı yerlerde takılın. Arkadaş çevresine girmeye çalışın.
tam bir şaheserKobra Murat’ın evini izlemiştim bir keresinde. Belgesel tadındaydı.
Kaç yaş büyük ki sizden?O İstanbul'da yaşıyor ama şu pandemi biterse benim bulunduğum şehire de gelebilir belki konsere
ya kulağına nereden gidicekYa söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayın
25Kaç yaş büyük ki sizden?
aklımdasın etikitliycem öğrenirsekŞimdi buraya 18 sayfa 'Kim o ünlü?' yazılacak. Öğrenirseniz beni de etiketleyin size zahmet.
Çok ya... çok çok hem de. Çok çok cok25ama 4 yıl önce kalpli foto attığı kızda benim yaşlarımdaydı yani kendisi büyük olmasına rağmen genç duruyor
Çok ünlü sayılmaz ya zaten dul çocuğu da var eskiden kızlar hep bayılırdı ona ama artık çoğu kişi abi diyorÇok ya... çok çok hem de. Çok çok cokşimdi size ünlü olduğu için çekici geliyordur büyük ihtimalle yoksa dolmuşta gorseniz geç amca otur diye ye verirsiniz. Hem nette herkes genç görünüyor ohoo... Olmaz bence bu iş.
Kim ki merak ettm şimdiArkadaşlar merhaba, uzun zamandır hoşlandığım bir ünlü var. Eskiden çok popülerdi artık eskisi gibi değil. İnstagramda 30k takipçisi var yaşıda benden büyük ama. Kendisine ara ara mesajlar atıyorum hikayelerine yanıt veriyorum güzel bir şekilde ama asla yanıt yok. Görüp görmediğini bile bilmiyorum. Bir kere benim hikayeme bakmış çok mutlu olmuştum. Sizce ne yapmalıyım
Bu arada kendisi 4 yıl önce bir kızla foto atmış ama hala sevgililer mi bilmiyorum hiç birbirlerinin fotolarını beğenmiyorlar ama ekliler ortak projelerde yer alıyorlar acaba hala beraberler mi bilmiyorum. Ben büyük bir çıkmazın içine düştüm lütfen yardım edin
Evt ya bende hep öyle diyorum bir daha yüzsüzlük yapıp yazmayacağım diyorum ama tutamıyorum kendimisanırım atmazdım
kimseyi bu kadar şımartmaya gerek yok
cevap da vermemiş
düğün şarkıcılarımay merveee sayende yeni bir bagimliligim oldu ahjaahjaah dugunlere de gidiyomus ya bu
dugunume su sekil bi giris yapsa kayinvalide ne yapabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?