Ünlü birine mesaj atmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce yat verniği kapıya sonra yaldız sonra sim sonra tekrar yat verniği. Kapının formülünü merak edenlere yazmış olayım.
ay merveee sayende yeni bir bagimliligim oldu ahjaahjaah dugunlere de gidiyomus ya bu

dugunume su sekil bi giris yapsa kayinvalide ne yapabilir ki

Tek kendi görüşünü belirtir şeyler yazıyorsan okuyup geçiyor olabilir
Yok onun düşüncesine katılacak şekilde güzel mesajlar yazıyorum hatta çok çevreci biri kendisi bende çevreyle alakalı şeyler yazıp çevreci olduğu için hep teşekkürlerimi sunuyorum kendisine

O İstanbul'da yaşıyor ama şu pandemi biterse benim bulunduğum şehire de gelebilir belki konsere

Ya söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayın
ya kulağına nereden gidicek

25 ama 4 yıl önce kalpli foto attığı kızda benim yaşlarımdaydı yani kendisi büyük olmasına rağmen genç duruyor
Çok ya... çok çok hem de. Çok çok cok şimdi size ünlü olduğu için çekici geliyordur büyük ihtimalle yoksa dolmuşta gorseniz geç amca otur diye ye verirsiniz. Hem nette herkes genç görünüyor ohoo... Olmaz bence bu iş.

Soran olmamış kim diye, bütün akşam takip etmelik konu ama ben 2.doz aşımı oldum cok halsizim; nolur beni etiketleyin öğreneyim olur mu, hepinizi seviyorum

Çok ünlü sayılmaz ya zaten dul çocuğu da var eskiden kızlar hep bayılırdı ona ama artık çoğu kişi abi diyor

Kim ki merak ettm şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…