Öyle tabi de çok popüler olup mesaj kalabalığından kimseye cevap yazamayacak kadar bir ünü var gibi gelmedi bana ama oladabilir tabi sjsjsjTakipçi sayısı baya düşük cok fazla ünlü var
Arkadaş fenomen degil, ünlü demiş :)
Bu devir boyle artık.
Tamam kim iste bir hayır edelim senin içinValla bu başlığı açmak için üye oldum desem yeridir
Senin bilmediğini biz nerden bilelim o zamanİletişimimiz nasıl ilerleyebilir işte bende bunu bilmiyorum ama
Kobra Murat’ın evini izlemiştim bir keresinde. Belgesel tadındaydı.
Off onu ben de izlemiştim kgkdkgkd altın zehirlenmesi :')Kobra Murat’ın evini izlemiştim bir keresinde. Belgesel tadındaydı.
Eskiden de çok ünlü değildi ama çok sevilen biriydi şimdi de belli bir kitlesi var işte birde eskiden gençti karizmatikti tabi artık yaşı ilerlediÖyle tabi de çok popüler olup mesaj kalabalığından kimseye cevap yazamayacak kadar bir ünü var gibi gelmedi bana ama oladabilir tabi sjsjsj
Ya söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayınKim o ünlü sorularıyla bizi süründürmek istiyor. Oyuna gelmeyelim.
Eskiden de çok ünlü değildi ama çok sevilen biriydi şimdi de belli bir kitlesi var işte birde eskiden gençti karizmatikti tabi artık yaşı ilerledi
Bir keresinde de röportaj yaparken komşusu çok konuşuyordu çenen tutulsun ayol demişti bu daOff onu ben de izlemiştim kgkdkgkd altın zehirlenmesi :')
Ya söylerdim de ben utangaç biriyim birde şimdi onun kulağına gitmesini istemiyorum gideceğini de sanmıyorum ama ne bileyim bir şekilde haberdar olmasını istemem ondan söylemedim yanlış anlamayın
Tesadüf olamaz değil mi?Bir keresinde de röportaj yaparken komşusu çok konuşuyordu çenen tutulsun ayol demişti bu dakopmuştum ya
Başlıyorum o zamanÜnlü kim soruları?
Konu sahibinin asla cevap vermemesi
Üyelerin tahminleri
Üyelerin doğru tahminde bulunması, ünlü bireyin ifşası
Kapanış
Tek kendi görüşünü belirtir şeyler yazıyorsan okuyup geçiyor olabilirEskiden de çok ünlü değildi ama çok sevilen biriydi şimdi de belli bir kitlesi var işte birde eskiden gençti karizmatikti tabi artık yaşı ilerledi
Önce yat verniği kapıya sonra yaldız sonra sim sonra tekrar yat verniği. Kapının formülünü merak edenlere yazmış olayım.Kobra Murat’ın evini izlemiştim bir keresinde. Belgesel tadındaydı.
Ama repörtajımı böliyosunnTesadüf olamaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?