Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384
teklif etmedi henüz 3.haftamız.Yani galalara gidince magazin çekiyor ama öyle mankenle yakalandı şu bu haberleri hiç yok .Stalkladım ölümüne

Net Özgürcan Çevik bu hahaha bildim di mi? Repliklerini bilirsiniz falan dediğine göre Şevkat Yerimdar karakteridir.

Yalnız o gündüzün baya erotik filmi var bil istedim eğer oysa :)

Sayfaları okumadım

Yıllar önce bir kadın geldi elinde anlaşmalı boşanma protokolü ile

İsimler vs ne alırız dedi

Ben de dedim ki Adamın işi var mı ulaşılır mı vs

Oyuncu vs dedi adı da var

Oyuncu da dedim para var mı

Sonra kadın anlattı o dönemin meşhur bir dizisinin baş erkek oyuncusuymuş

Size tanınmış olan bize tanınmış olmuyor her zaman

10 yıl evli kalmışlar çoluk çocuk da vardı

Şimdiye kadar ki gördüğüm en eğlenceli konu gerçekten aşırı merak içindeyim galaya gittikten sonra bize anlatın bari dedikoduları şok şok şok ünlü oyuncu galaya tanınmayan sevgilisiyle elele katıldı. Kimdir bu anywhere? Ne iş yapar? Kaç yaşındadır? Boyu kilosu kaçtır? Bu manşetleri bekliyorum sevgili konu sahibi

Burada herkes bilir diye örnek verdiklerinin çoğunu ben tanımıyorum vesselam. Herkes tanıyor falan deyince Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir şey bekliyorsun, çoğu az ünlü hatta ben bazılarından daha ünlü olabilirim. KK çevresinde tabi

kim olduğunu bi tek ben merak etmedim heralde. merak ettiğim tek şey gerçekjten seviyomusun, onun seni sevdiğine inanıyomusun. ünlüler malum bugün biryle yarın başka biriyle gönül eğlendirmece. güvenilirmi sadıkmı. bide onun fanları falan vardır kıskanmıyomusun

Yalnız o gündüzün baya erotik filmi var bil istedim eğer oysa :)

Kim kesfetti acaba adami Dusunsene orda gorup hmm bak bu su diziye yakisir falan dedigini insan ben kesfettim demeye utanir be

Bos verrrrr...seninleyse senindir...gidersede gider....ona vazgecilmez gibi davranma sakin.unluluguylede onu simartma.orali olma....nice unluler hizmercileriyle evlendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…