yok değil ama yasak elma dizisinde bir hakan var ya onda benim gözüm vardıBu da iyi he
Ay merak ettim Oğuzhan Uğur hakkında ne deniyor ki
Elele mi gideceksiniz yoksa bari öyle gidinde hem sizi hem sevgilinizi anlayalım görünce magazinlerdeGalaya gidicez doğru keşke abartsam ya alışkın olmadığım için dert sahibi oldum resmen
Şükrü haric herkes senin olsunyok değil ama yasak elma dizisinde bir hakan var ya onda benim gözüm vardı
Konu sahibi elbisesine gul koysun da taniyalimElele mi gideceksiniz yoksa bari öyle gidinde hem sizi hem sevgilinizi anlayalım görünce magazinlerde
Sag olOnur tuna
teklif etmedi henüz 3.haftamız.Yani galalara gidince magazin çekiyor ama öyle mankenle yakalandı şu bu haberleri hiç yok .Stalkladım ölümüne
Şükrü haric herkes senin olsun
Sukru degil de bana yeter daha merak etmem
Sukru degilse de bari unlu sevgilisi bi el atsa da alsak su sukruyu sana. Dunden beri senle beraber dertlendim ayol
Sayfaları okumadım
Yıllar önce bir kadın geldi elinde anlaşmalı boşanma protokolü ile
İsimler vs ne alırız dedi
Ben de dedim ki Adamın işi var mı ulaşılır mı vs
Oyuncu vs dedi adı da var
Oyuncu da dedim para var mı
Sonra kadın anlattı o dönemin meşhur bir dizisinin baş erkek oyuncusuymuş
Size tanınmış olan bize tanınmış olmuyor her zaman
10 yıl evli kalmışlar çoluk çocuk da vardı
Yalnız o gündüzün baya erotik filmi var bil istedim eğer oysa :)
Bos verrrrr...seninleyse senindir...gidersede gider....ona vazgecilmez gibi davranma sakin.unluluguylede onu simartma.orali olma....nice unluler hizmercileriyle evlendi...yaaaa kızlar hahahhaa gülmekten ölüyorum şuan
isimsiz yorum yapın bakalım kamera önünde bir ünlü herkesin tanıdığı bu adamla eğlenceli güzel herşey ama ben kaybederim beni bırakır başka kızlara gözü kayar rahat bırakmazlar adamı diye dertlenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?