- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Ayyy kankimmm ben bu sitede en çok sana yakınlık duymuştum zatenünlü bir oyuncu diyelim
ama amaa kafamda deli sorular....
Ayyy kankimmm ben bu sitede en çok sana yakınlık duymuştum zaten
Gerçek hayata dönelim
Bi evlenme furyası var var oyuncularda son yıllarda ama, sağlam bi evlilik mevlilik olacağını düşünmüyorum ben o hayata alışkın olmayan bir başkasıyla.
Ya bi ipucu versen olmamı
evet evlilik hayatını sağlam istiyor benim anladıgım o... ve ünlü biriyle istemiyor yani dürüstlük yalan söylememek güven önemli olsun istediğini söylemişti
O zaman bi google’la ( çoktan yapmışsındır) geçmişi nasıl. Mesela Beyaz gibi barlarda kızların peşinde fink atmayan türdense değerini bilir ailenin. Ama diğer türlüyse yarı yolda kalabilirsin.evet evlilik hayatını sağlam istiyor benim anladıgım o... ve ünlü biriyle istemiyor yani dürüstlük yalan söylememek güven önemli olsun istediğini söylemişti
Filmlerde dizilerde öpüşüyor mu? Ben olsam ilk bunu sorardım
O zaman bi google’la ( çoktan yapmışsındır) geçmişi nasıl. Mesela Beyaz gibi barlarda kızların peşinde fink atmayan türdense değerini bilir ailenin. Ama diğer türlüyse yarı yolda kalabilirsin.
Düğününe çağırıcan mı bizi
Su var kamerada 2 sn. Gorunen adam da kendini unlu saniyor :) iliskiye gelince unlu unsuz farketmez karakter onemli gerisi hikaye.
Iyi o zaman ben tuttum kücük enisteyi tamamyok dizilerde öpüşmüyor o konu net bizde:))
Ay bana de uyuyamam bak hakkıma girersin hakeşke evlensek de büyük bir başlık açıp herkesi çağırsam burdan da
eee hani oylamaya kimse katılmamış
Ay bana de uyuyamam bak hakkıma girersin ha
Yaşlarınız kültürünüz ve eğitim durumlarınız nasıl?
yok baya baya ünlü yani herkes tanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?