Ay tanımıyorum ama Ankaralıymış o mu acep
Evli kız oEneee engin altan duzyatan olmasin :)
Buğra gülsoy üpüşüyor mu bileniniz var mı
Yok anacım evli çocuklu adam. Sanmıyorum günahını almayalım hahsjsjs.
Hic bilgim yokEvli kız o
Ayyyy demeee tühhhhO evlendi, hatta karısı hamile. :)
Aşk yeniden'de neler yaptılar Özge'yleBuğra gülsoy üpüşüyor mu bileniniz var mı
Doğru ya unuttum onuAşk yeniden'de neler yaptılar Özge'yle
Aklıma gelenlerin hepsi öpüşüyor anacım, öpüşmemeli diziler nadir ehehe. :) Oğuzhan U. diyenler olmuş arada, konu sahibi eğer oysa kendisi hakkında çok iyi şeyler söylenmiyor setlerde. Bana kim olduğunu yazarsan nasıl bir tipmiş öğrenirim, arkadaşım reji asistanı çoğu ünlünün kamera arkasında ne halt olduğunu bilir. :)
Oguzhan uguru ben dedim :) Ankarali 30unda bekar serseri falan deyince aklima o geldiAma o opusur kacirmaz bence ordan eledim ben onu su an. Setlerde ne diyolar kiz bekarken onu almak isterdim kendime. Sincap burunlumdu o benim
Sarp apak opusuyo mu ya da evli mi
Siz diyince baktım neresi çok ünlü ki Oğuzhan u.’un. Nette orda burda karşımıza çıkıyor. Baya baya herkes tanıyor diyo yaOguzhan uguru ben dedim :) Ankarali 30unda bekar serseri falan deyince aklima o geldiAma o opusur kacirmaz bence ordan eledim ben onu su an. Setlerde ne diyolar kiz bekarken onu almak isterdim kendime. Sincap burunlumdu o benim
Dava mava açarlar kız yazamam buradan param yok :) Hakkında iyi şeyler duyduğum kişileri yazarım anca buradan ehehe.
Onun müstehcen motor kasklı fotoları çıkmıştı dimi en son, alt fora üst korunaklıBerk oktay mı acep Ankaralı 36 yaşında boşandı mı ki o.Serseri de check çok ünlü değil ama ay kafamda deli sorular
Ben cok uzak kalmisim magazine ya kime elimi atsam evli ciktiO da evlendi hatta çocuğu oldu daha yeni. Karısı da eskinin küfürbaz Twitter fenomenlerindendi hey gidi, evinin hanımı çocuğunun anası oldu şimdi ehehe.
Aynen sonra boşandı biliyorum ben amaOnun müstehcen motor kasklı fotoları çıkmıştı dimi en son, alt fora üst korunaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?