Ünlü Biriyle Aşk Yaşamak

Popüler(tanınmış) birinden iyi bir eş olur mu?

• Ankete Katılan
    384

Oguzhan uguru ben dedim :) Ankarali 30unda bekar serseri falan deyince aklima o geldi Ama o opusur kacirmaz bence ordan eledim ben onu su an. Setlerde ne diyolar kiz bekarken onu almak isterdim kendime. Sincap burunlumdu o benim

Oguzhan uguru ben dedim :) Ankarali 30unda bekar serseri falan deyince aklima o geldi Ama o opusur kacirmaz bence ordan eledim ben onu su an. Setlerde ne diyolar kiz bekarken onu almak isterdim kendime. Sincap burunlumdu o benim

Dava mava açarlar kız yazamam buradan param yok :) Hakkında iyi şeyler duyduğum kişileri yazarım anca buradan ehehe.

Berk oktay mı acep Ankaralı 36 yaşında boşandı mı ki o.Serseri de check çok ünlü değil ama ay kafamda deli sorular

Siz diyince baktım neresi çok ünlü ki Oğuzhan u.’un. Nette orda burda karşımıza çıkıyor. Baya baya herkes tanıyor diyo ya

Aklıma da üniversite okumuş bi oyuncu gelmiyo hiç

Dava mava açarlar kız yazamam buradan param yok :) Hakkında iyi şeyler duyduğum kişileri yazarım anca buradan ehehe.

Hahah dur dur yazma aman belki de aradigimiz unlu odur, konu sahibi gider soyler falan durduk yere masraf olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…