- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Evlilik teklif etti mi? Magazinsel biri mi?30 lu yaşlardayız:) ikimizde üniversite mezunu:) ama o daha serseri diyim ben daha hanımefendi kalıyorum beni nasıl beğendi anlamadım valla
Kim oldugunu anlamaya calismaktan ben anketi bile yeni farkettim de oyladımHeyecan yaptik anlarsin ya
Serseri,30lu yaşlarda,üni mezunu,öpüşme sahnesi yok,kamera önünde konu sahibi Ankara da belki Ankaralı da olabilir hadi bul bul
Şarkıcı değil mi ayol oGökhan keser mi
Şarkıcı değil mi ayol o
Yok serseri diyor beni nasıl beğendi anlamadım diyor demek ki çapkınlardanMuzmin bekarlarımızdan mı acaba?Hayır şu çemberi biraz daraltsak bulurum yani ben onu Azcık daha ipucu lazım
Hem sarki soyluyo hem de oynuyo kız. Ama o cok unlu degil benceŞarkıcı değil mi ayol o
Onlarin da yarisindan cogu evliÖpüşmüyorsa TRT dizilerinden bir oyuncu olsa gerek ehehe. :)
Ay tanımıyorum ama Ankaralıymış o mu acepHem sarki soyluyo hem de oynuyo kız. Ama o cok unlu degil benceBenim de aklima oguzhan ugur geldi birden. Bu aralar pek duruldu manitacılık olayi varsa belki konu sahibi olabilir
Eneee engin altan duzyatan olmasin :)Öpüşmüyorsa TRT dizilerinden bir oyuncu olsa gerek ehehe. :)
O öpüşüyo raaat olSukru ozyildiz degildir insalllahhh
Kahrimdan ölürumm
Onlarin da yarisindan cogu evlicember gittikce daraliyor
Yok efendi o çocuk serseri diyiiSukru ozyildiz degildir insalllahhh
Kahrimdan ölürumm
Eneee engin altan duzyatan olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?