Onun müstehcen motor kasklı fotoları çıkmıştı dimi en son, alt fora üst korunaklı
Siz diyince baktım neresi çok ünlü ki Oğuzhan u.’un. Nette orda burda karşımıza çıkıyor. Baya baya herkes tanıyor diyo ya
Aklıma da üniversite okumuş bi oyuncu gelmiyo hiç
Ayyy amin aminKarısı intikam amaçlı basına göndermiş diyorlardı hahaha Rabbim kadınların şerrinden korusun.
Eneee engin altan duzyatan olmasin :)
Hahah dur dur yazma aman belki de aradigimiz unlu odur, konu sahibi gider soyler falan durduk yere masraf olmasin
Ayyy amin amin
Hayır insan karısına neden öyle bi poz verir ya komik gelmedi mi acaba
hahahah yok yok ismi geçenler değil gerçekten
ama isim tahmin etmece yapmayalım yaaa korkuyla bakıyorum bildirim gelince biri tahmin edip tutturacak diye
tek fark benden çok daha fazla kazanıyor yani para farkımız çok fazla 100 katım falan diyim..
Aman laf olsun torba dolsun ben zaten pek bilmem kim kime neden şaapmışHerkesin cinsel hayatı kendine, birisi bu şekil cinsellik yaşar, başkası şu şekil cinsellik yaşar. Herkesin cinselliğine kimse karışamaz.
Olmaz öyle itiraz ediyorumKonu sahibi sen bana özelden yaz, reji asistanı arkadaşım var hakkında ne dedikodu varmış sana hepsini dökerim istersen. Burada güvenilir bir kişiliğim beni bilen bilir ehehe, psikoloğum zaten meslek etiği gereği sırrın bendedir. :)
hahahah yok yok ismi geçenler değil gerçekten
ama isim tahmin etmece yapmayalım yaaa korkuyla bakıyorum bildirim gelince biri tahmin edip tutturacak diye
tek fark benden çok daha fazla kazanıyor yani para farkımız çok fazla 100 katım falan diyim..
Olmaz öyle itiraz ediyorum
Ay bana da söyle bende mimarım gömerim kimse çıkaramaz
Engin akyürek evli mi acep
Öpüşmüyorsa TRT dizilerinden bir oyuncu olsa gerek ehehe. :)
Tamam kızlar bulduk dağılın
Uğur günes, ankaralı, lisans mezunu, bekar, ve 31 yaşında. Trt dizilerin vazgecilmezi.
Son zamanlarda Çukurovada oynuyor ama orda öpüşürmü bilmiyorum
Kiz astoria üsenmedim trt oyuncularina da baktim tek twk tarife uyan yok. Ya da gozden mi kacirdim ki
Uğur günes, ankaralı, lisans mezunu, bekar, ve 31 yaşında. Trt dizilerin vazgecilmezi.
Son zamanlarda Çukurovada oynuyor ama orda öpüşürmü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?