Ünlü takıntısı

3. şıkkınıza asla katılmıyorum ünlüler ulaşılmayacal insanlar değiller:19:

Ulasilacak insanlar mi peki onlar normal insanlara bakar mi sizce? Ya unlu ya manken sarkici kendileri gibi olmali veya yurtdisinda olanlar icin kalkip oraya mi gidecegiz.Hem surekli yanlarinda bodyguard olur konserlerde bile yaklasilmiyor. Ustelik kimbilir kac tane kiz rahatsiz ediyordur o unlu size ilgi gosterse bile 1 gunlugune eglence olsun diye olur.

aynı şeyi bende 3 sene falan yaşadım küçükken şimdi fotoğraflarına bakıyorum kendime gülüyorum onunla evlilik hayali kurdum diyee :) ama müziklerini halaa dinlerim...

tokio hotel - bill kaulitz
the horrors
placebo - brian molko
ibrahimoviç
kaka

ben de bunlara takıktım 5 sene önce. daha var hatta bu kadar değil. bu kötü bir şey değil zamanla geçicek. insanı besliyor böyle sevimli duygular. iyi geliyor emin ol:61:

Kız sen ben misin yoksa
Bir an ben mi yazdım da unuttum dedim
Bill değil Tom'du gerçi benimki
The Horrors - Joshua Von Grimm (hala onu tahtından indirecek bir insan evladı çıkmadı gerçi tip konusunda)
Kaka en uzun süreli ve en şiddetli olanıydı :9:
Evlendiğinde en az 3 arkadaş gazeteyi getirmişti bana nasıl yıkılmıştım
Şimdi gülüyorum :1:

Son düzenleme:
Hiçbir ünlü ulaşılamaz değildir kızlar. Yeter ki isteyin. Ama ulaştığınızda çok da matah olmadıkları kesin. Sonuçta onlar da artıları eksileri olan insanlar.

Bir erkek ne kadar ünlü yakışıklı olursa olsun nihayetinde evde donla geziyor..:23: Gözümüzde fazla büyütmeyelim :34:

Hiçbir ünlü ulaşılamaz değildir kızlar. Yeter ki isteyin. Ama ulaştığınızda çok da matah olmadıkları kesin. Sonuçta onlar da artıları eksileri olan insanlar.

Bir erkek ne kadar ünlü yakışıklı olursa olsun nihayetinde evde donla geziyor..:23: Gözümüzde fazla büyütmeyelim :34:

Ulasmaktan amac elde etmek sevgili yapmak mi yoksa yanina gidip "gordum " demek mi??? Unlu olan insanlarin devrimizde ne fedakarliklar! yaparak kendilerinden odun vererek unlu olduklari pek cok acik siradan biriyle pek cogu zaten sevgili olmayacaktir.Bu da benim dusunce. Heleki evlilik fln demis kimisi hepten uzak hayaller:)

Birkaç arkadaşımın ünlü kişilerle ilişkileri oldu. Aman diyim. Kimse kendine yazık etmesin... Ünlenip te normal bir insan olarak hayat sürdürmek imkansız neredeyse..

Birkaç arkadaşımın ünlü kişilerle ilişkileri oldu. Aman diyim. Kimse kendine yazık etmesin... Ünlenip te normal bir insan olarak hayat sürdürmek imkansız neredeyse..

Evet benimde tanidigim biri vardi unlu olmayan kizlarla kose bucak saklanir disarlarda gezmez boyle tipler belli sure heves aliyorlar maalesef , her zaman kamera onune taninmis biriyle cikmayi yegliyorlar.Ozellikle unlu insanlarin sirf unlu oldugu icin siradan insanlari kullanma oranida gayet yuksek.

Back
X