Ünlü takıntısı

Uykum yok ki henüz,hayır o konuda katılmıyorum güzel oldugumu da düsünmüyorum şu an için.Büyüyünce bilemem tabii... Tamam degistiriyorum avatarı. :)
O son resimdeki adam da karizmatik ama Oğuzun yanından gecemezmis gibi geliyo bana işte,düşünün halimi yani. :)

gercekten efendı bır cocukmus .
14 yasından berı cıktıgı bırı olup ,sımdı kac yasında bılmıyorum ama hala aynı kısıyle devam etmesı gercekten efendı cocukmus .
o yaslarda asklar kısa surelıdır gelıp gecıcıdr,baksana bu cocuktan gelıp gecmemıs :1:
ne yapcaksın sen de bagrına tas basıp baska bırıne ılgı duyacaksın .tek cıkar yolu bu.:1:

16 yaşında şu an :)
Ben ayırırım onları haha :)

Bebeğim Murat Boz 'u beğenmeyip Oğuz'a bayılıyorsun !! Evet bence de kör olmuşsun sen kınadım seni :19: :1:

Son düzenleme:
Neyse hepinize önerilerinden dolayı tesekkür ederim,yan sekmede oğuz'un twitter hesabı acık . Tweet attıgında saniyesinde cevap atıyorum . :D
Bir kere mail atmıstım esmer mi kumral mı sarısın mı diye sormustum da hahaha güzel soru demişti :) kumral tercih ederim herhalde ki kız arkadaşım kumral demişti nasıl üzülmüştüm.. :(
Bir de beni takip etmesini istemistim. Sıradan birini takip eder misin diye sormustum :) O da hic kimse sıradan degildir unutma demişti. Ama kıstaslarım var tanımadıgım kisileri takip etmiyorum ve facebookta da eklemiyorum ama buradan ulasıyorsun bir eksiklik degil demisti :) tesekkürler yeni sorular ile karsınızda olucaz demistim ne demek memnuniyetle demisti konusmayı bitirmistik. Dün de tweet atmıstım Bana önerebilcegin bi film var mı cok seviliyosun bide dedim :) o da bilemiyorum ki :) tesekkür ederim :) demisti.

Kuzucuk ben seni çok merak ettim.. Bak Bursa'nın kızları güzel olur sen çirkinim diyosun ama..
Koysana bi fotonu , sonra hemen kaldırırsın :23:

saka bır yana da baktım baktım bu oguza oyle ahım sahım bır yakısıklıgı yok yanı .
takıntılık olacak kadar hıc degıl .
tv de ıkı kendını gosterıyorlar hayran topluyorlar valla .
su ızdıvac programlarına katılıp aylarca kendını gosteren ınsanlarda sanırım bu yuzden ekrandan ayrılmıyorlar .
aradıgım erkegı bulamıyorum evlenemıyorum dıye konu acan arkadaslar da ıkı kendını gostersınler tv de
valla made ın bıscolata haremı kurarlar:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Baktım canım.. Maşallah bebek gibisin ! :nazar: Sakın bir daha çirkinim falan deme , ne kadar güzel bir kız olduğunu görmüyor musun ? Benzettim bir ünlüye ama dilime gelmiyor bir türlü kim olduğu.. Ay melek gibi yüzün ya maşallah :nazar:

canım yaşın çok küçük. bende o yaşlarda öyleydim. normal yani. hatta rüyamda görüp haftalarca aşık kalırdım. en son lisede ilhan mansıza aşık olmuştum. o dünya kupası zamanları . arkasından ağlamalarmı dersin, gazete küpürlerini biriktirmeler dua etmeler mi dersin. hatta bir duamı söyleyim "Allah'ım büyüyünce o kelde olsa topalda olsa ben onu alırım, ne olur onu bana ver" diye. yaşın itibariyle çok normal canım. 20ye gelince geçiyor :P

Back
X