- Konu Sahibi Balkabagi98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bizim aramızda fazla yas farkı yok :)) yası büyük olsa zaten derim olmayacak sey üzerine ne hayaller kuruyorum . Gerci yine de olmayacak :) 2-3 sene sonra arkadaşımla keşana gidip görmeyi planlıyoruz :)) hani benimki cok cok imkansız bir şey degil onun icin fazla ilgileniyorum galiba.Ama acilen bir caresini bulmam gerek.ya da zamana bırakıcam olmazsa .:|
ilhan mansızın ne çok talibi varmış. "o beniim"diye ağlamıyorsam şuan büyüdüğümüz içindir işte. o yaşlarda olcam varya, ne ağlardım. o sadece benim diye
![]()
biz kadınlar ruhumuzdaki aşkı, beklediğimiz prensi, beğendiğimiz insanların bedenine yerleştiriyoruz işte. bu küçük yaştan bizde olan bir yapı, kocaman bir kadın olmuşsun yada küçük bir kız çocuğu hiç farketmiyor... küçüklükten beri beyaz atlı prensleri düşünerek, hayal alemlerinde avunuyoruz. büyüyünce de damdan düşmüş gibi oluyoruz.
Hayal aleminde o ünlü yakışıklılara , büyüyüp gerçeğe yaklaştıkça da çirkin adamlara aşık olmamız da ayrı bir muamma![]()
ilhan mansızın ne çok talibi varmış. "o beniim"diye ağlamıyorsam şuan büyüdüğümüz içindir işte. o yaşlarda olcam varya, ne ağlardım. o sadece benim diye
![]()
biz kadınlar ruhumuzdaki aşkı, beklediğimiz prensi, beğendiğimiz insanların bedenine yerleştiriyoruz işte. bu küçük yaştan bizde olan bir yapı, kocaman bir kadın olmuşsun yada küçük bir kız çocuğu hiç farketmiyor... küçüklükten beri beyaz atlı prensleri düşünerek, hayal alemlerinde avunuyoruz. büyüyünce de damdan düşmüş gibi oluyoruz.
Hayal aleminde o ünlü yakışıklılara , büyüyüp gerçeğe yaklaştıkça da çirkin adamlara aşık olmamız da ayrı bir muamma![]()
hahahah cok dogru soylemıssınız .cırkın adamlara asık oluruz yapmadıklarını bırakmazlar bıze.
valla ben ozellıkle secımlerımde cırkın kullanırdım kı,adam sadık olsun dıye .
yakısıklıyla basedemem ugrasmam yan gozle fılan bakarlar kafayı yerım dıye .
cırkın olsun benım olsun dedım ama ,adamın yapmadıgı kalmadı bana .cırkın dıye aldık meger ne yere bakan yurek yakanmıs bee
o yaşlarda normal bende bir zamanlar burak kut resımlerı bırıktırırdım her taraf poster sonra buyudukce gectı gıttı![]()