• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü takıntısı

ama bizim aramızda fazla yas farkı yok :)) yası büyük olsa zaten derim olmayacak sey üzerine ne hayaller kuruyorum . Gerci yine de olmayacak :) 2-3 sene sonra arkadaşımla keşana gidip görmeyi planlıyoruz :)) hani benimki cok cok imkansız bir şey degil onun icin fazla ilgileniyorum galiba.Ama acilen bir caresini bulmam gerek.ya da zamana bırakıcam olmazsa .:|

cnm evet haklısın seninki çok imkansız gibi durmuyor bu yüzden de cazip geliyor sana ama sana şunu söyleyeceğim diyelim ki gittin keşana diyelim ki buldun onu ve diyelim ki tanıştınız.....

ve belki de sen konuşunca, yüz yüze gelince anlayacaksın ki hiç de sana göre biri değil :50: olamaz mı???

sen şu an tv'deki bir görüntüye aşıksın, kişiliği nasıl, konuşmaları nasıl, karakteri nasıl hiçbir şey bilmiyorsun yan yana gelmeden de bilemezsin di mi? belki de çok itici gelecek onu tanıyınca :44::44:

artı çok üzgünüm ama söylemem gerekiyor senin iyiliğin için... sen güzel ve şirin bir kızsın gerçekten de ben de baktım fotoğrafına ama yine de tanıştığınızda o seni istemeyebilir :50: bu da ihtimaller dahilinde güzel olmak yetmiyor ilişkiler için bunu yaşın ilerledikçe daha da iyi anlaycaksın :34: onun hayatında kimbilir neler oluyor? sen birden çıkıp gidivereceksin bilemiyorummm ne kadar imkanlı gibi duruyor olsa da bana bu da fazla hayalperest bir durum gibi görünüyor.....

bence etrafına bak seni sevecek ve çok daha kolay ulaşabileceğin oğuza bin basan insanlar göreceksin :34:

yine de sen bilirsin ama ille de gidicem dersen gidip tanış içinde kalmasın :34:

hatta benim ki daha vahim,lise sonda tarık mengüçü çookk begeniyordum. düşün yani :D

ilhan mansızın ne çok talibi varmış. "o beniim" :D diye ağlamıyorsam şuan büyüdüğümüz içindir işte. o yaşlarda olcam varya, ne ağlardım. o sadece benim diye :D
biz kadınlar ruhumuzdaki aşkı, beklediğimiz prensi, beğendiğimiz insanların bedenine yerleştiriyoruz işte. bu küçük yaştan bizde olan bir yapı, kocaman bir kadın olmuşsun yada küçük bir kız çocuğu hiç farketmiyor... küçüklükten beri beyaz atlı prensleri düşünerek, hayal alemlerinde avunuyoruz. büyüyünce de damdan düşmüş gibi oluyoruz.

ilhan mansızın ne çok talibi varmış. "o beniim" :D diye ağlamıyorsam şuan büyüdüğümüz içindir işte. o yaşlarda olcam varya, ne ağlardım. o sadece benim diye :D
biz kadınlar ruhumuzdaki aşkı, beklediğimiz prensi, beğendiğimiz insanların bedenine yerleştiriyoruz işte. bu küçük yaştan bizde olan bir yapı, kocaman bir kadın olmuşsun yada küçük bir kız çocuğu hiç farketmiyor... küçüklükten beri beyaz atlı prensleri düşünerek, hayal alemlerinde avunuyoruz. büyüyünce de damdan düşmüş gibi oluyoruz.

Hayal aleminde o ünlü yakışıklılara , büyüyüp gerçeğe yaklaştıkça da çirkin adamlara aşık olmamız da ayrı bir muamma :61:

Hayal aleminde o ünlü yakışıklılara , büyüyüp gerçeğe yaklaştıkça da çirkin adamlara aşık olmamız da ayrı bir muamma :61:

hahahhah evet yaaa. hatta lisede ki popüler kızların, normalde sümüğünü atmayacağı ezik, tipsiz çocuklarla daha sonra evlendiğini duyduğumda yaşadığım şaşkınlığı tarif bile edemem. yaş bilmem kaç olunca yani gerçek hayatın içine adım atınca, standartlar değişiyor. zeka, karakter mesela çok büyük etken oluyor seçimlerde.
mesela şuanda ilhan mansızı kel ve topal istemiyorum. gelecekse düzgün bir şekilde gelsin ancak öyle :P

cok dogru ozetlemıssınız .
kucukken de beyaz atlı prensımızle de hayal kurarmısız sımdı de oyle valla.
sonra da damdan dusmuse donuyoruz.

hahahah cok dogru soylemıssınız .cırkın adamlara asık oluruz yapmadıklarını bırakmazlar bıze.
valla ben ozellıkle secımlerımde cırkın kullanırdım kı,adam sadık olsun dıye .
yakısıklıyla basedemem ugrasmam yan gozle fılan bakarlar kafayı yerım dıye .
cırkın olsun benım olsun dedım ama ,adamın yapmadıgı kalmadı bana .cırkın dıye aldık meger ne yere bakan yurek yakanmıs bee

hahahah cok dogru soylemıssınız .cırkın adamlara asık oluruz yapmadıklarını bırakmazlar bıze.
valla ben ozellıkle secımlerımde cırkın kullanırdım kı,adam sadık olsun dıye .
yakısıklıyla basedemem ugrasmam yan gozle fılan bakarlar kafayı yerım dıye .
cırkın olsun benım olsun dedım ama ,adamın yapmadıgı kalmadı bana .cırkın dıye aldık meger ne yere bakan yurek yakanmıs bee

Siz deme kız 1 yaş küçüğüm senden :1:
Hepimizin mantığı aynı canım.. Ödümüz kopuyor kalbimiz kırılacak diye. O yüzden düşürüyoruz standartları. Yüz veriyoruz işte o tipsizlere , tepemize çıkıyorlar :19:

fatmarose çok güldürdün beni :1: :1: En çok başarı,kariyer önemli oluyor galiba bir yaştan sonra. İşi ne olursa olsun , en tepede olan adam her zaman ilgi çekiyor. Başarı kendi adıma konuşayım, en azından beni fena cazip ediyor :26:

1. dizi izlemeyi birakin
2. uzman yardimi alin
3. unlulerin ulasamayacaginiz insanlar oldugunu iyice kavrayin

bende senın yaşlarındayken memolıye asıktım.meltem cumbulu kıskanıyordum dizide ve bırgun memolıyle evlenebılecegımı bıle dusunup hayaalını kurardım.sımdı guluyorum.

canım yaşımı göz önüne almayın demişsin ama eğer sen benim yaşımda olsaydın kesinlikle yardım al derdim. yaşım 29.

ama 14-15 yaşında bu durum olabilir. eğer diğer arkadaşlarında da varsa aranızda yayılıyor olabilir.

canım yaşın dile getirildiğinde hemen savunmaya geçmemelisin. yani her yaşın belli sorumlulukları, belli takıntıları, öncelikleri var. 15 yaşında hala para üstünü hesaplayamamak ne kadar anormal ise, bir erkeğin huyunu, genel kültürünü vb. ilk etapta göz önünde bulundurman o kadar anormal...

ileride unutackasın o kişiyi. hatta "bir zamanlar böyle bir ünlü vardı ne hayrandım ona" diyip güleceksin.

bende 12 - 13 yasindayken , ünlülere asik oluyordum , defter falan yapip resimlerini yapistiriyordum :S ama gecici rahat ol , normal bu yaslarda herkesin yasadigi seyler..

Back
X