- 14 Mayıs 2015
- 42
- 6
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar.görüştüğüm biri var.Altı yıllık ilişkisi varmış.Kız bunu terk etmiş evlenmeyi düşünüyolarmış çok ciddi bi ilişkileri varmış.Biteli iki ay olmuş.Ve şimdi benimle konuşuyor.Benimle ciddi olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
kız ayrılmış.sevgisi ve kızın heyecanı kalmamış.bi daha çocuğa cevap vermemiş kesinlikle seni görmek istemiyorum diyomuşkişiden kişiye göre değişiklik gösterir.
birde vazgeçen taraf hangisi.
sevgisi ve saygısı bittiği için bitirmişse evet unutabilir.
ama alışkanlıklar var vs vs vs..
yani neden bittiğini öğrenirdim ben.
ben ciddi değilim.O sürekli bunu söylüyor..7-8 sene önce tanışıyoduk beni çok iyi hatırlıyomuş yarı yolda bırakmazsın beni diyor o yüzden ciddi bir yola girelim dedi aynı şehirde de değiliz kafamda deli sorular :)kendi ayrılmış olsa neyse derdim de kız terketmis, 2 ayda ne ciddiyeti hem
öyleyse unutmuş olmayabilir.kız ayrılmış.sevgisi ve kızın heyecanı kalmamış.bi daha çocuğa cevap vermemiş kesinlikle seni görmek istemiyorum diyomuş
yarı yolda kaldığı için çok incinmiş sanırım..ben ciddi değilim.O sürekli bunu söylüyor..7-8 sene önce tanışıyoduk beni çok iyi hatırlıyomuş yarı yolda bırakmazsın beni diyor o yüzden ciddi bir yola girelim dedi aynı şehirde de değiliz kafamda deli sorular :)
ben ciddi değilim.O sürekli bunu söylüyor..7-8 sene önce tanışıyoduk beni çok iyi hatırlıyomuş yarı yolda bırakmazsın beni diyor o yüzden ciddi bir yola girelim dedi aynı şehirde de değiliz kafamda deli sorular :)
terkedildiyse biraz zor ama kişiye göre de değişir tabi.sen hareketlerinden anlarsın illa ki. ciddi olma konusunda doğru olabilir tabi ki artık mantıklı davranmak istiyodur seni uygun bulmuştur hoşlanıyodur vs vs vsmerhaba hanımlar.görüştüğüm biri var.Altı yıllık ilişkisi varmış.Kız bunu terk etmiş evlenmeyi düşünüyolarmış çok ciddi bi ilişkileri varmış.Biteli iki ay olmuş.Ve şimdi benimle konuşuyor.Benimle ciddi olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
kesinlikle bende böyle düşünüyorum iki ayda yangından mal mı kaçırıyoruz bide buraya gel yüzyüze konuşalım karar veririz dedim kıvırıyor bu arada bana geçen hafta mesaj attı sevgili deiliz.. 2 ay olmuş ayrılalıöyleyse unutmuş olmayabilir.
birde siz çok yenisiniz iki aya hangi ciddiyet yani?
nasıl yani sevgili değiliz?kesinlikle bende böyle düşünüyorum iki ayda yangından mal mı kaçırıyoruz bide buraya gel yüzyüze konuşalım karar veririz dedim kıvırıyor bu arada bana geçen hafta mesaj attı sevgili deiliz.. 2 ay olmuş ayrılalı
merhaba hanımlar.görüştüğüm biri var.Altı yıllık ilişkisi varmış.Kız bunu terk etmiş evlenmeyi düşünüyolarmış çok ciddi bi ilişkileri varmış.Biteli iki ay olmuş.Ve şimdi benimle konuşuyor.Benimle ciddi olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
bilemiyorum bende bana çok saygı duyduğunu söylüyor ama bilemiyorum pek işte sonuçta unutmak için kullanıyor olabilir mi.?terkedildiyse biraz zor ama kişiye göre de değişir tabi.sen hareketlerinden anlarsın illa ki. ciddi olma konusunda doğru olabilir tabi ki artık mantıklı davranmak istiyodur seni uygun bulmuştur hoşlanıyodur vs vs vs
sevgili olmak istedi bende adı olmasın tanıyalım birbirimizi görüşelim öyle karar verelim dedim..nasıl yani sevgili değiliz?
Kizada guvenmeyin.bende esimle sevgiliyken ayrildigimda ayni seyleri diyordum.ama zamanla ozledim...onsuz olamadigimi eksik kaldigimi anladim..yani uzun sureli iliski yasayanlar kolay kolay unutamazlakız ayrılmış.sevgisi ve kızın heyecanı kalmamış.bi daha çocuğa cevap vermemiş kesinlikle seni görmek istemiyorum diyomuş