Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir erkek mantığı bu :)bilemiyorum bende bana çok saygı duyduğunu söylüyor ama bilemiyorum pek işte sonuçta unutmak için kullanıyor olabilir mi.?
aynen öyle birini unutmak pek mümkün deil bence zaten bende sevmiyorum bu çocuğu aslında iyi dürüst bir insan ama benim yüzümden de ilerde sevdiği insana kötü hissetmesini istemiyorum kendisini..sonuçta o kızla da ayrılmışlar ama yüzyüze gelmemişler birbirlerini görünce barışırlar benceErkek terkedildiyse unutamiyor uzgunum.icinde yarim kalan seyleri sizinle tamamlamak istiyor.ben 6 yillik iliskinin 2 ayda unutulacagina asla inanmiyorum heleki gercek bir sevgi varsa ortada.
Ben esimle sevgiliyken 3 yildan sonra ayrilmistim bazi sebeplerden..ilk uc ay kostu pesimden sonra bikac kisiyle gorusmus...herkeste beni aramis..bulamamis...aradan 1.5 yil gecti ve biz tekrar kavustuk sonra evlendik.
Demem o ki henuz yeniyseniz aman ha izin vermeyin sizi yaralarina sarmaya..
aynen barışırlarsa KABAK gibi ortada kalırım sonra :)hem de çok erkençok erken bence..biraz zamana ihtiyacınız var.......
işte biz kadınların dünyası daha şeffaf biz herşeyi sevebiliriz yeter ki adımlar atılsın ama erkekler vazgeçebiliyor hemen.Benimde 4 senelik bi iliskim vardı terkedildim ve baska biriyle çıktım yaklaşık 1 ay sonra falan bana iyi gelir diye düşündüm çıktım iyide geldi zamanla sevmeyede basladim simdi 5. Ayimiz ve aklima bile gelmiyor cok nadir tabi erkek bunyesi daha farklı .
eşimden önceki erkek arkadaşımla 11. yılın içerisindeydik.sevgili olmak istedi bende adı olmasın tanıyalım birbirimizi görüşelim öyle karar verelim dedim..
Seninle ne zamandır konuşuyor.merhaba hanımlar.görüştüğüm biri var.Altı yıllık ilişkisi varmış.Kız bunu terk etmiş evlenmeyi düşünüyolarmış çok ciddi bi ilişkileri varmış.Biteli iki ay olmuş.Ve şimdi benimle konuşuyor.Benimle ciddi olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
bir haftadır..Seninle ne zamandır konuşuyor.
2 ay kısa bir süre unutabilmek için ...kendisi ayrılmış olsa olumlu konuşabilirdim ama terk edilmiş ve daha 2 ay geçmiş, pek ciddi gelmedi bana![]()
Görüştüğünüz kişiyle aynı şehirde misiniz ?merhaba hanımlar.görüştüğüm biri var.Altı yıllık ilişkisi varmış.Kız bunu terk etmiş evlenmeyi düşünüyolarmış çok ciddi bi ilişkileri varmış.Biteli iki ay olmuş.Ve şimdi benimle konuşuyor.Benimle ciddi olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu? Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
nerede yaşıyor kendisi uzak mı çokben ciddi değilim.O sürekli bunu söylüyor..7-8 sene önce tanışıyoduk beni çok iyi hatırlıyomuş yarı yolda bırakmazsın beni diyor o yüzden ciddi bir yola girelim dedi aynı şehirde de değiliz kafamda deli sorular :)
hayır aynı şehirde değiliz ben istanbulda o boluda vardiyalı olduğu için görüşmemiz sıkıntı olabilir...Görüştüğünüz kişiyle aynı şehirde misiniz ?
herkes içimden geçenleri söylüyor vallahi kaçççç kaççç diyor içimdeki ses :)Zamanla sevginin bittiği bir ilişki olsa dene derdim evlilikten dönüşmüş 6 yıllık bir ilişki bir de terk edilmiş. Kaaaaaççç!!
yakın olsaydınız belki de alıştırabılırdın yenı ilişkiye adapte olması rahat olurdu hayırlısı olsun zamana bırak ama daha erken unutması lazım emi olman lazım yoksa üzülen sen olursunhayır aynı şehirde değiliz ben istanbulda o boluda vardiyalı olduğu için görüşmemiz sıkıntı olabilir...
evet...2 ayda unutması çok zor...
bencede zor sonuçta telefonla görüşürek ve mesaj sosya medya gibi araçları kullanarak nereye kadar gider bu ilişki kalbini kırmadan söylemem lazım ama ne desem bilemiyorum şu an kimse beni sevmiyor psikolojisinde malumyakın olsaydınız belki de alıştırabılırdın yenı ilişkiye adapte olması rahat olurdu hayırlısı olsun zamana bırak ama daha erken unutması lazım emi olman lazım yoksa üzülen sen olursun
Senden önceki ilişkisini bir kenara bırak,1 haftadır yani 7 günlük bir tanışıklıkta ciddi düşünmek gibi bir olay söz konusu mudur?İnsan karşısına çıkan görüştü kız/erkekle hemen aman ciddiyim evlenmeyi düşünüyorum diye mi bakar.Bi tanıyın birbirinizi.Bi bakın bi aylar geçsin.Kafa yapınız uyacak mı,birbirinizi sevecek misiniz,fikirleriniz bakış açılarınız ne.Ondan sonra bir takım şeylerin muhakemesini yapın.bir haftadır..